vitaliiangel Ти не розпізнав, що тут Золкін вирішив заробити на рекламі (розкрутці) каналу Тризуб. А сам канал ніякого стосунку до сповіщення про ракети не має. Буває.
Востаннє редагувалось Hotab в П'ят 09 сер, 2024 22:25, всього редагувалось 1 раз.
fler написав:Вы давно с кацапами общались? За границей отдыхали с ними в одном отеле (не важно в какой стране)?
давно. было пару друзей (вместе росли, а потом они уехали на рф), один ко мне прилетал в гости с севера. В 2011 году, я как раз 1ю свою квартиру купил, а он собирался жениться, говорит давай приеду, потом будет семья, дети, хз когда увидимся.
Никакого величия до 2014 не проскакивало ни разу, и даже рф никто из них не нахваливал. Наоборот у меня 1го из троих появилось авто и своя квартира. На тот момент один жил с мамой (мальчику 30лет) другой в аренде. Вряд ли было уместно в такой ситуации говорить о величии. А в 2014 им как поменяли мозги.
Howl написав:vitaliiangel, Володимир рекламує приватний канал "Тризуб", як урядову систему. Ну-ну...
я негативно отношусь к этому человеку, не хочу объяснять почему. Все блогеры живут за счёт рекламы и благотворительностью Золкин не страдает.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 09 сер, 2024 22:33, всього редагувалось 1 раз.
негативно отношусь к этому человеку, не хочу объяснять почему. Все блогеры живут за счёт рекламы и благотворительностью Золкин не страдает.
Питання не в тому як ти ставишся, і який золкін. Питання в тому що ти сюди носиш. Внутрішній фільтр інформації у тебе відсутній, або не витримує напору з 300 тг каналів. Треба щось з цим робити.
Сліп наголосив, що (він там сам був) орки могли ще довго стояти під Києвом. Навіть з отією фіговою логістикою,
Всюди могли. І під Харковом могли. Але б в оточення потрапили.
Результат стояння був би ще гірший: ще більше кинутої техніки без ЗІП і без палива, ще більший снарядний голод. Ще більше поранених , які помирають без медичної допомоги в стаціонарі. А так-то стояти могли, хто ж сперечається. На щастя для кацапів (нажаль для нас) вони тоді були трохи опіздошені від стояння вирішили зробити «ребут» і спробувати заново. (Я про Київ). Бо через місяць вони б виходили пішки (якщо б виходили) оборвані і немиті як полонені румини. А техніка була б в лісах Київщини.
Сліп стверджує, що пішли не тому що їх очікувало оте, що ви написали, а тому що "прийняли рішення зконцентруватися на інших напрямках і був би фронт, ЯК СЬОГОДНІ, на Донбасі..".
BIGor написав:15 зл за 16 кВтГ, що тут такого? 1 зл/кВтГ Просто рахунки мають сталу, і змінну величини. Коли змінна величина більше - то кВтГ виходить загалом дешевший. В мене 59 зл за 107 кВтГ - 0,55 зл/кВтГ
Зачекайте. тут ціна 10 і 6 за доставку. А в Україні по світлу немає доставки окремої? за
BIGor написав:15 зл за 16 кВтГ, що тут такого? 1 зл/кВтГ Просто рахунки мають сталу, і змінну величини. Коли змінна величина більше - то кВтГ виходить загалом дешевший. В мене 59 зл за 107 кВтГ - 0,55 зл/кВтГ
Зачекайте. тут ціна 10 і 6 за доставку. А в Україні по світлу немає доставки окремої? за
В Польщі щось з 10 рядків в платіжці: денний тариф до Х квт нічний тариф до Х квт денний тариф понад Х квт нічний тариф понад Х пільга Х доставка родзподілення абонка пдв ... ітого