Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1418914190141911419214193 ... 14209>
Повідомлення Додано: Суб 21 чер, 2025 22:06

Бетон написав:Где твои пограничники были до 22 года? Тоже так соблюдали "закон"?
А в чём законность?
Ты не знаешь. Ты вообще не понимаешь, что пограничники охраняют. Границу от вторжения кого? Румын? Поляков?

Бетон, я вам все сказала. Далі не мої проблеми. Ви - геній з грошима, який не може покинути Україну з корупцією, тому що дуже гарно рахує електрику у Польщі. На мій погляд це прям піздець. Ви, як чоловік, мій найгірший кошмар у житті для зустріти. На ваш погляд ви - герой, який добре рахує ризики і заробляє, і, взагалі, піклувальник. Я для вас якась манда.
Повне співпадіння. Бажано ніколи ані вам, ані мені не зустріти таку особу.
Востаннє редагувалось stm в Суб 21 чер, 2025 22:09, всього редагувалось 1 раз.
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 чер, 2025 22:18

prodigy написав:
  Banderlog написав:
  stm написав:
Так, я зла жінка, але справедлива. І

Ще еклезіаст сказав що від занадто справедливості можно і загинути :lol:
Всё видѣлъ я во дни суетныя мои: есть праведникъ, погибающій въ праведности своей, и есть нечестивый, долго живущій въ нечестии своемъ.

16. Не будь праведенъ чересчуръ, и не мудрствуй болѣе меры: зачемъ тебе губить себя?

17. Не будь нечестивъ слишкомъ, и не будь безуменъ: зачемъ тебе умирать не въ свое время?

18. Хорошо, если ты будешь держаться за одно и отъ другого не отымешь руки своей; потому что боящийся Бога избежит всего сего.

В Книге Бытия (глава 9, стихи 20-27) описывается, как Ной, насадив виноградник, напился вина и уснул обнаженным в своем шатре.
Хам, младший сын Ноя, увидел наготу отца
чи читав ти Біблію чи не читав того що ти безбожник не міняє. :wink:
Banderlog

Подякував: 112 раз.
Подякували: 86 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 21 чер, 2025 22:19

candle645

А про те, що деякі злочини не мають строку давності, і не всі судді носять мантії - через свою молодість та обмеженість мабуть взагалі навіть не здогадується.

Шо ти мелеш?)))
Які ще «злочини, які не мають строку давності»?))
Назови порушені статті ККУ , чергове юридло цього форуму)

2 Бетон: нема у ДПСУ в обовʼязках стояти насмерть перед танками і ГРАДами . Для цього є ЗСУ, де вже на 3 роки вислужений сапог (тут дотримано авторський сленг ) Кендел придумує міфові злочини. )))
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 21 чер, 2025 22:22, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 397 раз.
Подякували: 2417 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Суб 21 чер, 2025 22:27

unicdima написав:
  Banderlog написав:
  unicdima написав:хтось бачив, щоб модери банили підарів за антиукраїнську пропаганду?
нема тут антиукраїнської пропаганди. Зайдіть на сусідній форум і почитайте там для порівняння. Народ далеко не такий як розказують по марафоні.

це ти прихожанин кацапської сатанинської церкви? Бо я щось забув що ти таке.

Я. Далі шо?
Banderlog

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 21 чер, 2025 22:28

АндрейМ

Вона там, щоб вбивати українців

Українців вбивають кацапи. Включно на окупованих територіях.
Андрюшки хотіли б , щоб Україну окупували, і з українцями робили що завгодно.
Але сама андрюшка виіхала, вона під кацапами не хоче.
Hotab

Подякував: 397 раз.
Подякували: 2417 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Суб 21 чер, 2025 22:29

Banderlog написав:
  unicdima написав:це ти прихожанин кацапської сатанинської церкви? Бо я щось забув що ти таке.

Я. Далі шо?

Більше питань нема.
unicdima

Подякував: 107 раз.
Подякували: 191 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 чер, 2025 22:31

Hotab написав:АндрейМ

Вона там, щоб вбивати українців

Українців вбивають кацапи. Включно на окупованих територіях.
Андрюшки хотіли б , щоб Україну окупували, і з українцями робили що завгодно.
Але сама андрюшка виіхала, вона під кацапами не хоче.

я дико извиняюсь, но пограничники убили достаточно украинцев. и бьют до полусмерти, кого ловят тоже изрядно. смена на смену не приходится. один паренёк вообще с пулей в ноге несколько дней сидел

вот на вскидку. а сколько не афишируют
Прикордонник застрелив чоловіка при спробі перетину кордону: деталі від ДБР

зазначається, було затримано військовослужбовця прикордонного загону, який застрелив 39-річного жителя Дніпра під час спроби перетину українсько-румунського кордону в Закарпатській області.
Востаннє редагувалось Бетон в Суб 21 чер, 2025 22:33, всього редагувалось 1 раз.
Бетон

Подякував: 189 раз.
Подякували: 382 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 21 чер, 2025 22:33

unicdima написав:
  Banderlog написав:
  unicdima написав:це ти прихожанин кацапської сатанинської церкви? Бо я щось забув що ти таке.

Я. Далі шо?

Більше питань нема.
а які в тебе червяк можуть бути питання? :lol: не нравляться прихожани моєї церкви? Воюй з москалями томосівцями і рідновірами а я збоку постою
Востаннє редагувалось Banderlog в Суб 21 чер, 2025 22:35, всього редагувалось 1 раз.
Banderlog

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 21 чер, 2025 22:41

Бетон написав:я дико извиняюсь, но пограничники убили достаточно украинцев. и бьют до полусмерти

Жителя Білої Церкви вбили прикордонники при спробі перетину державного кордону
24.02.2025

Як повідомляється, за матеріалами справи, охоронці кордону не здійснювали попереджувальних пострілів у повітря та в ноги, а одразу стріляли на ураження. Чоловік загинув від кулі в голову, жінка залишилась вдовою, двоє маленьких дітей сиротами,

Бля, Бетон, якщо прикордонники і ТЦК массовой вбивають людей, корупціонери розворовують державу млрд.$, партнери дають озброєння піпеткою у ніс. То, сука, на ЛБЗ просто якісь Ангели смерті із зіркою Смерті стоять, щоб ми не посипалися...
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 чер, 2025 22:42

Бетон написав:я дико извиняюсь, но пограничники убили достаточно украинцев. и бьют до полусмерти, кого ловят тоже изрядно. смена на смену не приходится. один паренёк вообще с пулей в ноге несколько дней сидел

вот на вскидку. а сколько не афишируют
Прикордонник застрелив чоловіка при спробі перетину кордону: деталі від ДБР

зазначається, було затримано військовослужбовця прикордонного загону, який застрелив 39-річного жителя Дніпра під час спроби перетину українсько-румунського кордону в Закарпатській області.

«За попередніми даними, 15 травня близько 19-ї години військовослужбовці прикордонного загону під час патрулювання помітили чоловіка, який прямував у бік кордону з Румунією», – повідомили в ДБР.

Окрім того, у відомстві зазначили, що цивільний не зупинився на вимогу прикордонників, а кинувся тікати.

«Під час переслідування втікача військовослужбовці здійснили декілька попереджувальних пострілів із табельної зброї. Згодом вони виявили тіло чоловіка з кульовим пораненням голови», – розповіли в ДБР.
unicdima

Подякував: 107 раз.
Подякували: 191 раз.

Профіль

#<1 ... 1418914190141911419214193 ... 14209>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор