барабашов написав:budivelnik
Объективно объясните мне как инженеру такой нонсенс
Завод Порше в Лейпциге в ГДР где собирают реально премиальные авто
Почему там зарплаты на 30% по вашей версии меньше чем на заводах в Ингольштадте(Ауди), Мюнхене(БМВ) и Штутгарде(Мерс)? Восточные немцы выросшие на Достоевском и балете(как лидер Рамштайна ватный Линдманн) в машинах по 200-300куе по прежнему, уже 20 с лишним лет(с 2002года), забивают шурупы в поршах молотком и крепят проводку не хомутами, а синей изолентой?
1 Мені не відомо яка РЕАЛЬНА різниця- але згоден Вам повірити
2 Я знайомий з виробництвом кабельної продукції для автомобільних компаній світу- виробників Леоні, Форшнер , і так далі.
І так трапилось що в мене є певний набір статистичної інформації по параметрах виробництва цих виробників в залежності від місця розташування фабрики
(Румунія, Туреччина, Україна-Закарпаття, Україна-Львів)
Найбільший рівень браку- Румунія
потім Турки
наші тримаються плюс/мінус при цьому маючи менші зарплати....
Здавалося б
Що там складного -дивись в технологічну карту і плети дроти витримуючи колір/розмір/
Виявляється- не можуть
Як думаєте - чому?
І друге питання
Памятаєте прислівья
Одна ложка дьогтю - зіпсує бочку меду....
А варіант навпаки-Вам відомий?
типу
Одна ложка меду-покращить бочку дьогтю....
Цим все сказано
Є якийсь середній рівень суспільства (ментальний, психологічний, фізичний,фаховий і так далі).
Жодна людина не в стані за короткий проміжок часу цей рівень ПОКРАЩИТИ (погіршити- на раз/два, а от покращити....)
Тому історія провела над людьми багато експериментів....
Можна, вивезти людей з Африки, отримати смертність серед вивезених вище 30%, і на протязі трьох поколінь з 10-30% від цих вивезених темношкірих - зробити нормальних членів суспільства які професійно і ментально не відрізняються від білих...
Але нюанс
Все одно відсоток бомжів(отримувачів допомоги від Держави) серед білих буде в рази менше ніж серед темношкірих
Виходить навіть ТРИ покоління проживання в США чомусь не перетворили темношкірих в повноцінних членів суспільства.
А чому
А тому що швидкість їх розвитку тормозилась їхніми батьками , а так як колір шкіри був певною переоною для виходу з сімї то чорні жили в середовищі чорних.
І те що це середовище мало однакові закони для чорних і білих вже останні років 60 ( 2 покоління) - все одно не вигнало повністю Африку з темношкірих