|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 30 чер, 2025 11:37
stm написав: detroytred написав: stm написав:Багатослів від спонсованого Медведчуком блогера піп якого ви не називаєте - це така милота )))
Вкажіть в цьому багатослів'ї те, за що спонсорував би Медведчук. "Один чіткий пункт" тільки не вигадуйте. Просто вкажіть. Комедія.
Комедія коли ви все ще не назвали піп ) Це і є "один чіткий пунк" 
Це вже не комедія, це вже цирк - замість вказати те, за що спонсорував би Медведчук, запросити вказати ПІП автора навіть після пояснень. Тим паче, що в самому тексті, на який ви так мило по бабцьо-під'їздному відрефлексили ВЖЕ!!! вказано прізвище - в третьому абзаці - "слова Чаплыги". Тобто знов дурні якісь рефлексії та злив замість аргументації СВОГО твердження. То чекаю "один чіткий пункт" з отого тексту. На оте все багатослів'я навіть одне твердження, за яке спонсорував би Медведчук, не можете знайти? Оце дійсно комедія, цирк, милота.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 30 чер, 2025 11:42
unicdima написав: Banderlog написав:unicdima Звідки ти знаєш на що була згодна росія? Давай спочатку визначимось на що згодна Україна. На вступ в нато і дотації з заходу в нашу економіку? А іще добре б розвал росії?:lol: це не фантазії?
Ти бачу часто в коматозі, це вони самі постійно наголошують. Трамп чмо яке реально сситься путіна, він навпаки знімає санкції з росії і ще ні разу не зробив щось на користь Україні у війні.
Рік тому навіть Сомілітарк голосить, що оркостан бажає заморозки, але не треба погоджуватись: Сер 15 тра, 2024 14:12 Напад росії і білорусі на Україну somilitark написав: Xenon написав:
Щось у рашистів стало дуже пригорати, аж пищать так хочуть заморозки. Світить заморозка коли ми отримали найбільший пакет зброї? Плюс Європа теж молодці, всі потихеньку допомогають. Стосовно мобілізації, є інфа що майже всю потребу і плани закриті, є задоволення результатами, були побоювання, що буде все набагато гірше, але багато кого налякали штрафи, вони прийшли, плюс спрацювали доволі серйозні мобілізаційні заходи в великих містах, особливо в столиці, яку толком не чіпали 2 роки. Так що ніякої заморозки, зараз час України, м'яч на нашому полі, це почали хитатися рашисти, зараз заморозити, це просто профукати шанс повернутись територіально хоча б на 22-й рік. Може менше треба слухати арестовичей і подумати трохи тверезою головою, а не транслювати хотєлки із-за порєбріка? п.с. всі газети трохи продажні, рашисти ніколи не шкодують грошей на підкуп, експерти з Америки кажуть, не треба все серйозно сприймати, для газет\видань зараз зірковий час, рашисти готові вкидати ярди доларів, щоб пропихувати свої наративи, немає нікого в світі щоб були готові такі гроші платити, тому видання і продаються за дуже великі гроші, але нажаль продаються і необхідно розуміти цей факт.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 30 чер, 2025 11:44
unicdima з чого ти рішив що трамп щось винен Украні? Йому на нас плювати.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 86 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 30 чер, 2025 11:47
whois2010 написав: Взимку у Львові бачив багато військових. Зараз десь пощезли всі. Війна не відчувається
Не знаю як де, а в нас знову відмінили відпустки.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 86 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 30 чер, 2025 11:56
Schmit написав:Новітня історія, яку не можна забувати, бо коротка пам'ять - чи не головна біда мудрого наріду, яка щоразу приводить країну до катастрофи.
порохаті ще й досі всюди сують брехливу порохату суку Чекалкіна, офіцера ГРУ РФ.
-
unicdima
-
-
- Подякував: 107 раз.
- Подякували: 191 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 30 чер, 2025 12:03
трамп відчув смак перемоги, цей п'янкий дотик ще може перерости у щось і для України ) але то не точно. Вже маємо "володимир, ти мені не потрібен" і 5% на оборону ЄС, частиною якої ви є. Медальку він бажає більше ніж хто-небудь, це його ціль. Наша ціль щоб ця медалька була за нашу країну. Win-win стратегія)
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 30 чер, 2025 12:33
unicdima написав: Schmit написав:Новітня історія, яку не можна забувати, бо коротка пам'ять - чи не головна біда мудрого наріду, яка щоразу приводить країну до катастрофи.
порохаті ще й досі всюди сують брехливу порохату суку Чекалкіна, офіцера ГРУ РФ.
Це той самий охвіцер, через якого майже без бою здані Бердянськ, Мелітополь, Херсон і ЗАЕС?
Востаннє редагувалось Schmit в Пон 30 чер, 2025 12:33, всього редагувалось 1 раз.
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 278 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 30 чер, 2025 12:33
stm Все, як завжди, голослівно відрефлексувала і злилась тихенько, щоб потім знов вистрибнути, як в ні в чому не бувало. Що "один чіткий пункт" вже скільки тижнів чекаю; що тепер чекатиму хоч одне твердження, за яке спонсорував би Медведчук Чаплигу, в отому багатослів'ї - *Пн 30 июн, 2025 09:40 Багато букв, але яка шикарна картина. * Ну і без пояснень залишилась мила комедія з цирку потреби назвати прізвище блогера, яке вже вказано на початку третього абзацу в самому тексті.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 30 чер, 2025 12:41
detroytred написав:stm Все, як завжди, голослівно відрефлексувала і злилась тихенько, щоб потім знов вистрибнути, як в ні в чому не бувало. Що "один чіткий пункт" вже скільки тижнів чекаю; що тепер чекатиму хоч одне твердження, за яке спонсорував би Медведчук Чаплигу, в отому багатослів'ї - *Пн 30 июн, 2025 09:40 Багато букв, але яка шикарна картина. * Ну і без пояснень залишилась мила комедія з цирку потреби назвати прізвище блогера, яке вже вказано на початку третього абзацу в самому тексті.
Це як в анекдоті про тестове питання з географії: "Назвіть велику руську ріку в честь якої названо автомобіль Волга." Так і в стм: "вкажіть піп Чаплиги, який згадано в тексті з многабукафф".
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2842 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 30 чер, 2025 12:56
detroytred написав:stm Все, як завжди, голослівно відрефлексувала і злилась тихенько, щоб потім знов вистрибнути, як в ні в чому не бувало. Що "один чіткий пункт" вже скільки тижнів чекаю; що тепер чекатиму хоч одне твердження, за яке спонсорував би Медведчук Чаплигу, в отому багатослів'ї - *Пн 30 июн, 2025 09:40 Багато букв, але яка шикарна картина. * Ну і без пояснень залишилась мила комедія з цирку потреби назвати прізвище блогера, яке вже вказано на початку третього абзацу в самому тексті.
То добре що багатотексту то лише Чаплина і Детройт. Далі, чому Чаплига нафіг всрався Єрмаку розбираємо. На мій погляд, Єрмак це фігура яка назначає міністерські портфелі (не всі але бажає більшого), та має Єдиний марафон і Телеграм Труха. Подивіться на обхват аудиторії цих механізмів і порівняйте з Чаплигою. Якщо взмозі. ПС: Я дивилася цікаву жінку українку яка веде пізнавальний канал про Україну виключно англійською мовою. Їй років до 30. І що її і мене вразило, то питання іноземців (не одного) "do you speak soviet?" Їй було складно донести що "ні, ми не сов'єт". До чого я, я можу сказати що ЛАД може спик сов'єт, але з ним можливо працювати. Ви, Детройт, нот спик, ю ар сов'єт ))) там нічого вже не спрацює. Це не наїзд, це те що я називаю людина яка у теперішньому живе і буде жити минулим. Мені шкода свого часу кожен раз коли я вам пишу )))
Востаннє редагувалось stm в Пон 30 чер, 2025 12:58, всього редагувалось 1 раз.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
|