|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 03 сер, 2025 18:00
budivelnik написав: detroytred написав: budivelnik написав:ПС простий приклад дрони... це ж єралашики з гімна і палок...
Єралашик це визначити дрон єралашиком з гівна і палок. Ти сплутав, як завжди.
Ні дурнику Ти своїми руцями хоч щось для дронів зробив? А я ВЖЕ випускаю Тому можу порівняти складність виготовлення дрону з складністю будь-яких попередніх рішень.. Навіть моє сьогоднішнє хобі по ремонту дорогих електромобілів разів в 20 складніше ніж те саме виготовлення і тестування батарейок для дронів... Тому ДРОН в ПОРІВНЯННІ з літаком - єралашик ( дрон я на коліні випиляю , а навіть АН-2 не в стані зробити в найближчих пару років, вже не говорячи про Ф16
От чудило місіонерське. Єралашик - це не простота тощо, це маячня-дурня на підставі підміни або замовчування суті (чогось основного, вирішального. Того, що має значення). Єралашики складаєш ти. Пуенте ж тобі пояснив... Вказавши, що твої оповідання (думки, бачення) це такі єралашики. До чого тут дрони-то? Чудо ти горіхове.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 03 сер, 2025 18:07
detroytred написав:Чудо ти горіхове.
Слухай ти цілий час ссилаєшся на давно померлих.... А я ще живий Тому живий Будівельник тобі сказав що ти де-Біл.... То нафіга тобі серед мертвих шукати тих хто щось говорить про будівельника. Може вони того й мертві що не про тих і не те дозволяли собі казати?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 03 сер, 2025 18:16
budivelnik написав: detroytred написав:Чудо ти горіхове.
Слухай ти цілий час ссилаєшся на давно померлих.... А я ще живий Тому живий Будівельник тобі сказав що ти де-Біл.... То нафіга тобі серед мертвих шукати тих хто щось говорить про будівельника. Може вони того й мертві що не про тих і не те дозволяли собі казати?
Побудував на брехні, що всі вони померлі. Хоча навіть, якщо б і так, то це не має значення. Єралашика ліпиш на живих-померлих, коли це не має ніякого значення. Набрид... З місіонером треба лише недовго..., бо потік маячні набридає. Генерити ти будеш нескінченно.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 03 сер, 2025 18:22
budivelnik написав: detroytred написав: budivelnik написав:ПС простий приклад дрони... це ж єралашики з гімна і палок...
Єралашик це визначити дрон єралашиком з гівна і палок. Ти сплутав, як завжди.
Ні дурнику Ти своїми руцями хоч щось для дронів зробив? А я ВЖЕ випускаю Тому можу порівняти складність виготовлення дрону з складністю будь-яких попередніх рішень.. Навіть моє сьогоднішнє хобі по ремонту дорогих електромобілів разів в 20 складніше ніж те саме виготовлення і тестування батарейок для дронів... Тому ДРОН в ПОРІВНЯННІ з літаком - єралашик ( дрон я на коліні випиляю , а навіть АН-2 не в стані зробити в найближчих пару років, вже не говорячи про Ф16
тільки в-во з Г&П не в стані освоїти, а тільки "крупновузлову зборку"
-
flyman
-
-
- Подякував: 1604 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 03 сер, 2025 18:30
pesikot написав:Тебе вже понесло ... пишешь маечню, потім приписуешь щось іншим і знову пишешь нову маєчню ... Замовкни Маєчню пишеш ти коли кажеш що ракети , авіація, і шахеди рф направляє тільки по тилам для терору цивільних. Чим ближче до фронту тим більше цього добра. Тому не спорь дурно, вони воюють технологічно а ми піхотою. В нас нема адекватної відповіді шахедам, ні кабам, ні молніям.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 03 сер, 2025 18:32
Banderlog написав: pesikot написав:Тебе вже понесло ... пишешь маечню, потім приписуешь щось іншим і знову пишешь нову маєчню ... Замовкни Маєчню пишеш ти коли кажеш що ракети , авіація, і шахеди рф направляє тільки по тилам для терору цивільних. Чим ближче до фронту тим більше цього добра. Тому не спорь дурно, вони воюють технологічно а ми піхотою. В нас нема адекватної відповіді шахедам, ні кабам, ні молніям.
тільки в тебе претензії до пересічених, а не до можновладців
-
flyman
-
-
- Подякував: 1604 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 03 сер, 2025 18:42
Banderlog написав: pesikot написав:Тебе вже понесло ... пишешь маечню, потім приписуешь щось іншим і знову пишешь нову маєчню ... Замовкни Маєчню пишеш ти коли кажеш що ракети , авіація, і шахеди рф направляє тільки по тилам для терору цивільних. Чим ближче до фронту тим більше цього добра. Тому не спорь дурно, вони воюють технологічно а ми піхотою. В нас нема адекватної відповіді шахедам, ні кабам, ні молніям.
Коли я це писав ? Я лише констатую факти про обстріли цивільних Ти сам мені приписуешь те, що я не писав Тому що, тобі це неприємно читати, з того факту, що у тебе москалі всі - гарні, вони не можуть цивільних обстрілювати. Тобі ці факти поперек горла Тобі потрібно, щоб тут мовчали про це. Як і про факти корупції пересічних взагалі, і тебе конкретно PS. Замовкни кажу, не тринди. Брехня - то гріх. PPS. Гріх брехні, у Онуфрія, ти може і відсповідаєшь, але Бог має дуже спеціфічне почуття гумору ) Це про тебе ...
Востаннє редагувалось pesikot в Нед 03 сер, 2025 18:48, всього редагувалось 1 раз.
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 03 сер, 2025 18:45
Banderlog написав: Shaman написав:подивимось на Китай - кажете смертна кара? тому політичні опоненти Сі дійсно масово за ґратами. а родина Сі чесно примножує свої статки-
тому китай став 2ю а може і 1ю економікою світу. ми ж демократія? То може проведем референдум на рахунок пожиттєвого з конфіскацією для розкрадачів в особокрупному розмірі? Чи мож це не на часі? Тут думка народу не важна? Активісти будуть боротись по іншому, дивитись щоб вистачало грошей на виплати по зовнішнім зобовязанням України?)))
ще раз показує твій рівень розуміння економічних процесів  Китай так розвив свою економіку через те, що почав співпрацювати з Заходом, й той почав туди переносити виробництво. а зараз подивимось, що станеться, коли Сі пішов на конфронтацію. й там ще й на Тайвань зазіхне...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 772 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 03 сер, 2025 18:47
pesikot написав: Banderlog написав: pesikot написав:Тебе вже понесло ... пишешь маечню, потім приписуешь щось іншим і знову пишешь нову маєчню ... Замовкни Маєчню пишеш ти коли кажеш що ракети , авіація, і шахеди рф направляє тільки по тилам для терору цивільних. Чим ближче до фронту тим більше цього добра. Тому не спорь дурно, вони воюють технологічно а ми піхотою. В нас нема адекватної відповіді шахедам, ні кабам, ні молніям.
Коли я це писав ? Я лише констатую факти про обстріли цивільних Ти сам мені приписуешь те, що я не писав Тому що, тобі це неприємно читати, з того факту, що у тебе москалі всі - гарні, вони не можуть цивільних обстрілювати. Тобі ці факти поперек горла Тобі потрібно, щоб тут мовчали про це. Як і про факти корупції пересічних взагалі, і тебе конкретно PS. Замовкни кажу, не тринди. Брехня - то гріх. PPS. Гріх брехні, у Онуфрія, ти може і відсповідаєшь, але Бог має дуже спеціфічне почуття гумору )
щось схоже писав я... але вже починаю перейматися, чи на місці ще дах - бо щось там все переплутано... чи то людина просто воює з форумом у альтернативному стані (не знаю від чого) 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 772 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 03 сер, 2025 18:51
Shaman написав: pesikot написав: Banderlog написав:Маєчню пишеш ти коли кажеш що ракети , авіація, і шахеди рф направляє тільки по тилам для терору цивільних. Чим ближче до фронту тим більше цього добра. Тому не спорь дурно, вони воюють технологічно а ми піхотою. В нас нема адекватної відповіді шахедам, ні кабам, ні молніям.
Коли я це писав ? Я лише констатую факти про обстріли цивільних Ти сам мені приписуешь те, що я не писав Тому що, тобі це неприємно читати, з того факту, що у тебе москалі всі - гарні, вони не можуть цивільних обстрілювати. Тобі ці факти поперек горла Тобі потрібно, щоб тут мовчали про це. Як і про факти корупції пересічних взагалі, і тебе конкретно PS. Замовкни кажу, не тринди. Брехня - то гріх. PPS. Гріх брехні, у Онуфрія, ти може і відсповідаєшь, але Бог має дуже спеціфічне почуття гумору )
щось схоже писав я... але вже починаю перейматися, чи на місці ще дах - бо щось там все переплутано... чи то людина просто воює з форумом у альтернативному стані (не знаю від чого) 
Так кагор же від Онуфрія  + забродивша сметана Забориста речовина, виявляється ...
Востаннє редагувалось pesikot в Нед 03 сер, 2025 18:53, всього редагувалось 1 раз.
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2