Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1482214823148241482514826 ... 14830>
Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 14:05

sashaqbl написав:АндрейМ нешановний, одна справа конструктивно критикувати дії влади. А інша справа - критикувати те, що зачіпає особисто тебе. Коли ухилянт і зйобок критикує дії влади направлені на збереження держави - то це не конструктивна критика.

Звичайно, що люди будуть критикувати те, що особисто зачіпає їх. Чому для збереження держави не йдуть воювати особисто Зеленський чи Свириденко? Проблема в тому, що згідно Конституції державу повинні захищати усі громадяни України, але влада намагається створити якусь приватну армію для особливих громадян. Тягар війни розподілений не те, що нерівномірно, а взагалі по людожерські. Якісь "особливі" громадяни можуть війну не відчувати, а інші незрозуміло з яких причин повинні їм це забезпечувати? За які такі заслуги? Якщо Ви пишите про збереження держави, то у цьому мають бути зацікавлені усі громадяни, чи не так? Але чомусь більшість громадян взагалі і чути не хочуть про те, що цю державу захищати. Вони для себе вирішили, що це - справа інших. Ваша критика мала б розповсюджуватись і на усіх цих особливих громадян.

Тому, так, я вважаю абсолютно конструктивним критикувати дії влади, яка наплювала на Конституцію, поділила громадян за статтю, а чоловіків ще і по сортам, а потім дивується, що люди ще і про себе думають. Ви можете бути з усім цим згодні, що у чоловіків є якісь "ролі", але я з цим ніколи не буду згоден. Я ніколи не прийму те, що життя одних громадян цінніше за життя інших. Усі завжди думають про себе, тим паче в країні, де прямо заохочується індивідуалізм, де держава прямо каже тобі, що усі питання, починаючи від медицини, закінчуючи пенсією, повністю на тобі особисто.

У Вас і у влади виявляється є громадяни, які мають право особисто вирішувати що саме для них важливіше - їхні дупи чи існування держави, а є громадяни, які цього права не мають і зобов'язані думати про ці "особливі" дупи і державу, а не про себе і свої сім'ї. Я, особисто, не можу це прийняти. Це протиречить і нашій Конституції і просто якійсь справедливості та людяності.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 14:19

Re: Напад росії і білорусі на Україну

АндрейМ написав:...

Нешановний, нагадую, в попередньому підрозділі, де я служив, одним з офіцерів була тендітна дівчина вагою 46 кілограмів. В медслужбі є дівчата, куди менші і слабших за тебе. В тому числі і в екіпажах медеваків. І ніхто їх не ділив ні за віком ні за статтю.
І тебе я зневажаю не за твою стать, а за твою суть. Просто деякі г*** принаймні тихенько сидять і не відсвічують. Долярчик недалекий. Але ти ж ніби розумний, освітчений. Просто ти рідкісний г*** від якого просто верне. Який просто огидний будь якій нормальній людині, незалежно від того, що в неї між ногами.
UPD.: перепрошую у модераторів що додав вам роботи. Зрозумію, якщо забаните, але змовчати не зміг.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 14:22

Re: Напад росії і білорусі на Україну

jump написав:заступник начальника 4 центру рекрутингу Сил територіальної оборони ВСУ Ігор Швайка

Непересічна у нього біографія, був і депутатом, і міністром, має 6 дітей від 5 дружин. :mrgreen:
https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A8%D0 ... 0%B8%D1%87
BIGor

Подякував: 1463 раз.
Подякували: 1866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 14:34

Xenon написав:Дональдак опять крякнул

❗️ У Трампа уточнили, що це за "важливе рішення", яке може бути через два тижні

"Це буде дуже важливе рішення. Чи це масштабні санкції, чи масштабні тарифи, чи є те, й інше. Або не робитиму нічого і скажу "це ваша війна"", — відповів Трамп

2-3 тижні - це заразно ...

Скоріше за все, буде знову
-- Володья Путін, ти згоден припинити війну ?
-- Нєт
-- Володья Зеленський, ти згоден припинити війну ?
-- Так
-- Чудово, це ваша війна, самі домовляйтесь, а я нічого робити не хочу
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 14:46

UA написав:
  fox767676 написав:чекає на рос.пенсію за місцем проживання у Чернігові
пам'ятаеш як цей чорт писав про нквдшний терор на Закарпатті у 1939?
Він вчився не в українській школі, взагалі не в українському інформаційному полі більшість часу провів

Ти що, уважно Песискота читаешь?

По факту, ви обидва мене читаете.
Навіть уважно читаете ))

Номерний фокс бреше, як дише.
Едина правда, що я навчався в школі з російськомовним викладанням.
Але інших не було у місті.
І мав 5 по українській мові та українській літературі, мені це було цікаво
На відміну від російської мови та літератури )

З приводу, "чекаю на рос.пенсію", номерний фокс, не потрібно свої бажання проецирувати на інших
Бо ти геть весь антиукраїнській, як і твій кореш UA )
Востаннє редагувалось pesikot в Суб 23 сер, 2025 14:59, всього редагувалось 1 раз.
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 14:51

АндрейМ написав:
  Shaman написав:проблему розуміють всі. питання в тому, що хтось думає, що з цим робити - бо це реальність, яка виникла через напад на Україну. а зрадофіли волають - все пропало, це капець, ніяких надій. й ігнорують всі аргументи.
Брехня - усі проблеми пояснювати війною. Українці вимирають з початку незалежності. Держава примушує воювати стариків, тому що молодих людей в країні мало. Що саме робити незрозуміло. З одного боку держава вважає чоловіків своєю власністю, але до жінок у держави питань немає. В принципі, і на цьому форумі лунали відповіді, що жінки нічого нікому не винні і дітей народжувати не зобов'язані і не збираються.
Питання не лише в народжуваності. Було б чудово, якби держава просто припинила знущатися над чоловіками, щоб юнаків перестали вивозити, а ті, хто виїхав до чи під час війни, мали бажання повернутись. Усі ці обмеження, військові квитки і т.д. лише кажуть чоловікам, що вони для сучасної влади - звичайна худоба. З таким відношенням демографію не покращити. Але Ви ж дії влади критикувати не будете. Навпаки, Ви з усім погоджуєтесь.
А може глянеш сам хто вимирає?
статистика срср
національність 1926 рік____1939 рік____1959 рік ____1970 рік___1979 рік____1989
росіяни ____77791124_______99951520_____114113579___129015140 __137397089_145155489
українці __31 194 976______28 111007 ____37252930 ___40753246 ___42347387___44186006

Статистика УРСР і України
______________________1989рік________________________2004 рік
національність ____чисельність__________________
українці____________37 419 053___________________37 541 700
росіяни ____________11 355 582____________________8 334 100

То хто ВИМИРАЄ В УКРАЇНІ ?
РОСІЯНИ чи УКРАЇНЦІ

І після війни чия чисельність сильніше зменшиться в Україні? росіян чи українців?

тому розганяєш зраду - розганяй її правильно
Це повинно бути щось типу
Ой-вей, що твориться ,
за совка було 3,3 українці на одного росіянина
до війни в Україні було 4,5 українця на одного росіянина
а після війни буде 10 українців на одного росіянина..
і як тоді раССейській мІр будувати?
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 14:53

Як так?©

sashaqbl написав:Долярчик недалекий
Саша, вже і ти туди ж? :shock:

Давай так - які конкретні кроки ти пропонуєш зробити в даній ситуації, що склалась?

Я, наприклад, пропоную - "як всі, то всі!"©
+ як пропонував Яма, щоб і в тилу були задіяні всі!(точили балванки до снарядів/скручували дрони і т.п.)

Знову ж таки - ВСІ!!!

А що пропонуєш ти?
Вибірково, так як зараз і роблять?
Чи як має бути?
Успіх

Подякував: 279 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 15:00

sashaqbl написав:
  АндрейМ написав:...

Нешановний, нагадую, в попередньому підрозділі, де я служив, одним з офіцерів була тендітна дівчина вагою 46 кілограмів. В медслужбі є дівчата, куди менші і слабших за тебе. В тому числі і в екіпажах медеваків. І ніхто їх не ділив ні за віком ні за статтю.
......

но это же только подтверждает слова АндрейМ - что пора бы и Ж начинать призывать?.. 🤔
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 489 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 15:03

Успіх написав:

Давай так - які конкретні кроки ти пропонуєш зробити в даній ситуації, що склалась?

+ як пропонував Яма, щоб і в тилу були задіяні всі!(точили балванки до снарядів/скручували дрони і т.п.)

Знову ж таки - ВСІ!!!

Долярчик, ти НЕ працюєшь, ти НЕ донатишь, але з дивану пишешь про ВСІ
Почни з себе, довбень )
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 15:36

Успіх написав:
Знову ж таки - ВСІ!!!
А що пропонуєш ти?
Вибірково, так як зараз і роблять?
Чи як має бути?

Долярчик, щодо твоєї служби в мене тільки одна претензія: нахіба ти йшов на курси дронщиків, якщо вже мастив лижі? А так претензій нема.
Інше питання: нахіба ти агітував за довбойобів, які зараз керують країною? За фінансову піраміду?
А щодо твого питання: всіх не можна. Все одно хтось має бути в тилу. Просто це можна було зробити адекватніше, а не "хто попався і не зміг відкупитися". Могли за 3 роки налагодити мобілізацію і поступову демобілізацію. Демобілізували б тих, хто мав контракт до війни, потім окремим наказом тих, кого мобілізували в лютому. Якщо навіть цього забагато, то розбили б мобілізованих в лютому 22 на декілька партій. Показали б що демобілізація можлива, це б сильно зменшило напругу.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

#<1 ... 1482214823148241482514826 ... 14830>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: pesikot, sashaqbl, unicdima і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор