Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1482314824148251482614827 ... 14833>
Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 16:34

sashaqbl написав:
  Schmit написав:Якщо не доходить вже навіть примітивний натяк, то поясню прямо, про що був мій пост. Ракети фламінго там же, де і трембіти/пекла/паляниці і українська балістика.
Думав, це повинно дійти навіть до бовдурів після заяв про одну ракету на добу вже сьогодні. Але помилився. Все ж Карло Чіполла був правий.

Для особливо ТУПИХ повторюю: виробник "Фламінго" - основний спонсор черг на російських заправках. І їм я довіряю більше ніж зродойобу з німецьким ніком.
Вони роблять досттаньо велику кількість далекобійних дронів, і якби хтось роззув очі, і шукав новини не тільки в прокацапських помийках, то певно бачив би і про наші влучання.

А хіба мова йшла про дрони?
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 16:36

sashaqbl написав:Нешановний, нагадую, в попередньому підрозділі, де я служив, одним з офіцерів була тендітна дівчина вагою 46 кілограмів. В медслужбі є дівчата, куди менші і слабших за тебе. В тому числі і в екіпажах медеваків. І ніхто їх не ділив ні за віком ні за статтю.
І тебе я зневажаю не за твою стать, а за твою суть. Просто деякі г*** принаймні тихенько сидять і не відсвічують. Долярчик недалекий. Але ти ж ніби розумний, освітчений. Просто ти рідкісний г*** від якого просто верне. Який просто огидний будь якій нормальній людині, незалежно від того, що в неї між ногами.
UPD.: перепрошую у модераторів що додав вам роботи. Зрозумію, якщо забаните, але змовчати не зміг.

А я не збираюсь тихенько сидіти і робити вигляд, що я з усім погоджуюсь. Мені Ваша повага непотрібна. Я проти поділу людей. Ви так і не чуєте що саме пишуть інші. "Тендітна дівчина" була у Вашому підрозділі з власної волі. Влада не примушували її туди йти. У неї було право вирішувати самій що для неї важливіше - держава чи вона сама. У багатьох українських чоловіків такого права немає. Держава поклала увесь тягар війна на обрану групу чоловіків. Як писав Шаман - всього 10% чоловіків. А хто спитав у тих 10% чоловіків чи хочуть вони щось робити для решти 90%? Хто зробив ці 90% особливими?

Що саме у Вас викликає таку огиду? Те, що я хочу рівних прав для усіх громадян України? Що я відмовляюсь щось приймати через свою стать? Це - Ваші проблеми, а не мої.

Свириденко має рівні зі мною політичні та громадянські права, а коли мова йде про захист держави, то у неї не ті геніталії? Вибачте. Я не збираюсь їй та іншим щось забезпечувати. Свириденки, Тимошенки, Стефанішини мають геніталії, щоб накрасти на покоління, а захищати накрадене ними маю я? І вони тихо не сидять, а "відсвічують" і малюють якісь червоні лінії, які самі захищати не збираються. Зеленський, Кулеба, Шмигаль, Єрмак та інші воювати не йдуть, але відсвічують.

Ми - громадяни однієї країни. Права і обов'язки у нас мають бути однакові. Поки держава - сучасна влада - ставиться до нас по-різному, я буду її критикувати. Це - моє право. Я цю владу утримую своїми податками.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 16:43

Успіх написав: Напевно, що він у званні долпойопа)) раз ніяк до нього не доходить, що Успіх ЗАКОННО доглядає свою кицю! :D
(перед тим відхерачивши майже 3роки на фронті!)

Законно але чомусь сситься тцк і по всім помийкам ждунів ухилянтів лазить. Навіщо?
Три роки на фронті і не дали УБД? Бреши ще :D
unicdima

Подякував: 107 раз.
Подякували: 193 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 16:44

Schmit написав:
  sashaqbl написав:Для особливо ТУПИХ повторюю: виробник "Фламінго" - основний спонсор черг на російських заправках. І їм я довіряю більше ніж зродойобу з німецьким ніком.
Вони роблять досттаньо велику кількість далекобійних дронів, і якби хтось роззув очі, і шукав новини не тільки в прокацапських помийках, то певно бачив би і про наші влучання.

То дійсно, про дрони ти і не пишешь.
Взагалі, мовчання

За тиждень дрони ЗСУ вивели з ладу 4 нафтові об’єкти РФ: один палає вже третю добу
Лише за останній тиждень Сили безпілотних систем (СБС) ЗСУ уразили два російські нафтопереробні заводи (НПЗ) та дві нафтоперекачувальні станції (НПС). Командувач СБС Роберт "Мадяр" Бровді у своєму телеграм-каналі підбив підсумки військових операцій.

Він наголосив, що після удару НПЗ у Новошахтинську Ростовської області палає вже понад 60 годин. За словами "Маляра", його атакували дрони 14 полку СБС та групи "Граф" СБС.

Про це ти, дійсно не пишешь.
Ти шукаєшь тільки погане.
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 16:47

АндрейМ написав:Ми - громадяни однієї країни. Права і обов'язки у нас мають бути однакові. Поки держава - сучасна влада - ставиться до нас по-різному, я буду її критикувати. Це - моє право. Я цю владу утримую своїми податками.

Кого ти утримуєшь податками ?
Ти не в Україні, брехло сцикливе )

Залиш цей пафос, за твоїм хвостом павича ховається звичайна куряча дупа
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 16:51

pesikot написав:Кого ти утримуєшь податками ?

Сцикло тут - ти. Так "любиш" Україну, що четвертий рік до війська дійти не можеш, "найпотрібніший у тилу" ти наш. Фу. Від таких, як ти, дійсно воротить.

Ти не знаєш де я. Це - по-перше. По-друге, я розумію, що бюджетній сісі не зрозуміти, що на українську компанію можна працювати з будь-якої точки світу і сплачувати податки з заробітної плати.
АндрейМ

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 16:57

Schmit написав:
  sashaqbl написав:
  Schmit написав:Якщо не доходить вже навіть примітивний натяк, то поясню прямо, про що був мій пост. Ракети фламінго там же, де і трембіти/пекла/паляниці і українська балістика.
Думав, це повинно дійти навіть до бовдурів після заяв про одну ракету на добу вже сьогодні. Але помилився. Все ж Карло Чіполла був правий.

Для особливо ТУПИХ повторюю: виробник "Фламінго" - основний спонсор черг на російських заправках. І їм я довіряю більше ніж зродойобу з німецьким ніком.

Пан великий авіаційний спеціаліст може пояснити чим ракета відрізняється від дрона? особливо в контексті використання ардупайлота?
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 16:58

АндрейМ написав:
  pesikot написав:Кого ти утримуєшь податками ?

Сцикло тут - ти. Так "любиш" Україну, що четвертий рік до війська дійти не можеш, "найпотрібніший у тилу" ти наш. Фу. Від таких, як ти, дійсно воротить.

Ти не знаєш де я. Це - по-перше. По-друге, я розумію, що бюджетній сісі не зрозуміти, що на українську компанію можна працювати з будь-якої точки світу і сплачувати податки з заробітної плати.

Я знаю де ти, ти вже "прилітав додому з Канади" ))
Тоді у тебе була шикарна істерика, зараз я тобі про це нагадаю )

Не працюєшь ти на українську компанію )
Ти - за кордоном )
Востаннє редагувалось pesikot в Суб 23 сер, 2025 16:59, всього редагувалось 1 раз.
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 16:59

Re: Напад росії і білорусі на Україну

АндрейМ написав:Що саме у Вас викликає таку огиду? Те, що я хочу рівних прав для усіх громадян України? Що я відмовляюсь щось приймати через свою стать? Це - Ваші проблеми, а не мої.

Те, що ти вирішив що ти рівніший за інших громадян України і зїбався.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 17:02

pesikot написав:Я знаю де ти, ти вже "прилітав додому з Канади" ))
Тоді у тебе була шикарна істерика, зараз я тобі про це нагадаю )

Не працюєшь ти на українську компанію )
Ти - за кордоном )

Так, я був у Канаді 2 дні наприкінці червня/початку липня. Мені нагадувати про це непотрібно. Я без тебе, труса, розберусь на яку компанію я працюю. Ти за себе відповідай. За свою трусіть відповідай. Ти 4-ий рік "любиш" Україну з тилу.
АндрейМ

Профіль

#<1 ... 1482314824148251482614827 ... 14833>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: барабашов, _hunter і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор