Апофігей опусу - "Так триває 20 років... і в 40-45 людина може а - взагалі не працювати б - круглорічно знаходитись на курортах все включено... За рахунок тільки частки від доходів бізнесу(або депозитів,або здачі в оренду нерухомості...)" (С)
А потім мені ж видає:
budivelnik написав:А ти й далі фантазуй що капітал це самокерована штучка ПС знаєш чому ти не зміг стати багатим? Бо не зміг накопичити
detroytred написав:Апофігей опусу - "Так триває 20 років... і в 40-45 людина може а - взагалі не працювати б - круглорічно знаходитись на курортах все включено... За рахунок тільки частки від доходів бізнесу(або депозитів,або здачі в оренду нерухомості...)" (С)
А потім мені ж видає:
budivelnik написав:А ти й далі фантазуй що капітал це самокерована штучка ПС знаєш чому ти не зміг стати багатим? Бо не зміг накопичити
Василь регоче аж падає..
Що там про дурня який якщо чогось не зрозуміє - то збреше? 1 Після того як накопичив 1+млн грн - можна нічого не робити і жити так само як живе середньостатистичний працівник 2 Після того як накопичив 5 млн грн - можна нічого не робити і жити за депозити на курортах 3 Але Якщо накопичив 5 і хочеш отримати 10 - то й далі продовжуєш КЕРУВАТИ капіталом.
Але ж дурні вони тому й дурні що для них проміжні результати нічого не вартують вони оперують тільки рівнем ОЛІГАРХ , при цьому маючи дохід двірник.
detroytred написав:Круче: "Людина ,заробляє всього в три рази більше мінімалки За 1/3 від заробленого живе, 2/3 вкладає в свій бізнес..."
Ось цитата-підтвердження. Чисто для поржать з викрутасів буйдівельника. А спів про відпочинок потім ще й Василь-підприємець теж 60-ти річний спростовує.
Ще раз про дурнів 1 Перших 5 років живе за мінімалку заробляючи три мінімалки В той самий час курсант воєнпенс живе за 20% від мінімалки будучи курсантом в казармі і жуючи кирзу через день, сімї в нього не має тому Дунька-Кулакова його постійна подруга 2 Других 5 років Будівельник має три середніх і живе за одну середнью... старлей воєнпенс тягне ніжку в тьмутаракані також за середню.. 3 Наступних 5 років Сімя будівельника живе на дві середніх по Державі , і Будівельник вкладає в бізнес 20% від того що заробляє в рік середній швед
3 Є те що створюємо - по цьому параметру я десь в першому мільярді в його кінці Є те що споживаємо - тут я взагалі в верхній частині другого Є те що накопичуємо - а от тут я досить високо, бо по співвідношенні до створеного я споживаю мало. Ось ВВП першої десятки , якщо припустити що людина вкладає в бізнес 20% від того що створила- то я точно між Ісландією і Швеції 1 __Люксембург Люксембург _135 682____0,7млн осіб 2 __Ірландія Ірландія ______99 152____5,83 млн 3 __Швейцарія Швейцарія ____93 457____9млн осіб 4 __Норвегія Норвегія ______89 202____5,57млн осіб 5 __Сінгапур Сінгапур ______72 794____6,03млн осіб 6 __США США ________________69 287____340млн 7 __Ісландія Ісландія ______68 383____0,4млн 8 __Данія Данія ____________67 803____6млн 9 __Катар Катар ____________61 276____2,8млн 10 __Швеція Швеція __________60 239____10,6млн Тобто в мене десь місце в 380 000 000... що серед 8 000 000 000 населення говорить про те що в світі я котуюсь навіть вище ніж в Україні ( в Україні в 5% а в світі в 4,75 % капіталістів) ПС так розрахунок спрощений бо є море інших держав.... але алгоритм +/- вірний я беру ВСЕ населення першої десятки при чому точно знаю що 100% населення не відкладають 20% від заробленого, тому в першій десятці є ті хто вкладає менше ніж я, в той час коли в групі 11-200 - є люди які вкладають більше але у відсотках в бідних країнах менше вкладає...
капітан воєнпенс цікавиться він лох чи тормоз в командира училища 4 Наступних 5 років Будівельник вже вийшов на рівень -круглий рік ал-екслюзиве... але йому скучно круглодобово на пляжі і він далі працює вже не за гроші, а за задоволення бо дурня полковника воєнпенса залишив позад себе в такій дупі, що навіть і не бачить де це неадекват зупинився.
Востаннє редагувалось budivelnik в Сер 27 сер, 2025 01:35, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД написав:Вам, по-моему, уже предлагали попробовать прожить с семьёй, имея зарплату на руки пусть даже 15 тыс. грн. (это, вроде, даже выше медианы). Интересно, сколько вам удалось бы отложить.
Я жив і за менші гроші... Був навіть момент коли здавши обручки на злом- купили хліба і яєць з дружиною... Тому я знаю про що говорю Якщо мінімалка в 2 рази вища ніж середня пенсія, а пенсіонери не вмирають живучи на цю пенсію десяток-другий років.... То тому хто хоче вилізти з лайна - можна років 5 себе пообмежувати.. ПС от той простий розрахунок який збісив воєнпенса.. Він міг 25 років=300 місяців відкладати по 4% і цим на кінець служби мати 0,5 млн Тобто він втрачав 4% (жив гірше на 4%)-25 років... Але по виходу на пенсію , він міг за ці відкладені 4% - збільшити свою пенсію на 50% і так жити також років десять-двадцять....
То чому він був таким дурнем що відмовився відкласти 4% з офіцерської зарплати( це ж далеко не мінімалка ? Невже ставшит таким підкованим економістом який прочитав всіх класиків і сучасників -він не зміг прорахувати таку примітивну річ? А я прорахував і ВИКОНАВ. і саме те що ЗМІГ виконати і дає фори нашому теоретику. бо ЗНАТИ може будь-хто скористатись знаннями -вже не всі а скористатись ефективно - тільки еліта( якщо економічними знаннями - то економічна еліта, якщо науковими - то наукова) Тобто Якщо тебе влаштовує 10% на капітал - куриш бамбук і отримуєш 10% Якщо хочеш 20% на капітал - керуєш ним і якщо керуєш капіталом в 7 нулів то це досить затратне заняття.... але це не тому що ти ЗМУШЕНИЙ це робити з голоду....
detroytred Досмотрел интервью с Кулебой по вашей ссылке https://www.youtube.com/watch?v=zxOxIFLp5wc&t=2348s. Там интересна трезвая оценка вступления Украины в ЕС. О 2 основных препятствиях - на 47.30-48.30, о роли в этом нашего с/х и остальной экономики (не о чем говорить) - на 49.30-50.05. И о вероятности "внутрішнього вибуху в Росії", на що активно розраховують деякі тутешні дописувачі (51.25-51.45):
за ступінню вірогідності... оце в мене там умовно на передостанньому місці. На останньому місці Путін прокинувся і передумав. Ну, типа, і бог з нею, з цією Україною, хай живе, як хоче.
ЛАД написав:Израиль с самого начала пытается установить нормальные отношения с окружающими арабскими странами. И постепенно это удаётся. К сожалению, медленно. Но целью "вечную войну" Израиль точно не ставит.
Ну да. ) Исходя из высказываний Нетаньяху - он поддерживает и реализует концепцию Великого Израиля. А это земли Иордании, Кувейта, Ливана, Сирии, Ирака, Турции, Египта, Саудовской Аравии.
Опять в теме про кофе на ялтинской набке полуночное графоманство недопенса(и недовояки полупэршого сорту) про то как он на 1м лотке яек в мес на семью под кирпичик без намазки и гречке без масла и подливы 24/7/365 скопил в бурные 90е капитал-шмапитал. Ел бы рыбу(хотя б хек в кляре) или ещё лучше б икру(стоила копейки красная тогда, да чёрная тоже в принципе) - не было бы проблем с логикой и достоверным изложением информации о былых подвигах и победах(вызванных дефицитом фосфора и калия в питании) в бесконечных мемуарах о величии 5% капиталиста над 95%м "bydlom"