Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1492414925149261492714928 ... 14948>
Повідомлення Додано: Суб 30 сер, 2025 02:04

No comments.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 30 сер, 2025 08:01

_hunter написав:
  Shaman написав:
  _hunter написав:Еще капельку мыслей сподобился выдавить? - ути-пути какие мы сурьезненькие сегодня :lol:
Т.е. все сводится к "воюем до истощения ресурсов (экономических или демографических) одной из сторон"? - я ничего важного в том потоке флуда не пропустил?

на поточний момент воюємо, доки влада рф не прийде до тями й не почне перемовини

Ок, мог просто сказать "да", но тоже принимается. Теперь ВНИМАНИЕ - вопрос со звездочкой - сразу не отвечай, хорошо подумай.
Чем вариант "воюем до истощения ресурсов (экономических или демографических) одной из сторон" отличается от "воюем до посинения" - о котором я позавчера писал? ;)

ні чувак, спочатку ти відповіси на неодноразово задане питання - що робити, коли агресор не хоче йти на перемовини. твій бенефіс - ви тут пишіть, а я буду задавати тупі питання - ми закриваємо 8)

а різниця є, я її вже описав трохи раніше - але ти чукча не читач ;)
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1646 раз.

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Суб 30 сер, 2025 08:03

ЛАД написав:...
Кстати, в Черкассах от женщины узнал, что их предупредили о штрафах в школе за разговоры детей на переменах на русском языке. Вот не стал уточнять, штрафовать будут школу, учителей или родителей.
Это покруче советских методов?

одна жінка сказала іншій жінці. що це кажуть на лавочці? гадаю, офіційних підтверджень не буде. але головне накинути, як тут щемлять мову.

в Києво-Могилянці це правило діє постійно, може й з 90х років (запитаю). й для студентів взагалі ніяких проблем 8)
Shaman

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Суб 30 сер, 2025 08:11

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Кстати, в Черкассах от женщины узнал, что их предупредили о штрафах в школе за разговоры детей на переменах на русском языке. Вот не стал уточнять, штрафовать будут школу, учителей или родителей.
Это покруче советских методов?

Це явно чиїсь вигадки чи "поламаний телефон". Не проконтролювати, не довести, і це якщо ігнорувати те, що немає такого законодавчого обмеження і права. Можуть бути окремі заклади що на свій ризик проводять таку політику, типу принципова позиція директора/ректора, і то незрозуміло кого штрафувати, в університеті відрахувати можна, а що можна в школі?То нащо ви таке розповсюджуєте?
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8238 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Суб 30 сер, 2025 08:28

ЛАД написав:
  Shaman написав:
  ЛАД написав:місця ще багато, коли грошей багато. :mrgreen:
Для пересічного без претензій "там" точно краще, хоча теж не солодко, медом майже ніде не змащують.

але наприклад твої ровесники 60+ не хочуть вчити мову від слова зовсім - не один раз чув про такі випадки.
В 60+? Может, ещё и тем, кому 70+/80+ предъявите претензии? :)
Во-первых, учить язык значительно тяжелее - память уже не та, во-вторых, а зачем? Ради работы? Так хорошую работу они уже всё равно не найдут кроме отдельных очень высококвалифицированных специалистов. Но те найдут работу и при плохом знании языка.
та й пересічні без претензій, тобто часто й без вищої освіти, для багатьох з них вивчити іноземну мову - це дуже важке завдання.
Для многих таки важке. Так же, как для очень многих, тяжело выучить элементарную школьную математику, так что сейчас ставят вопрос, чтобы для творческих, физкультурных и ещё каких-то вузов не требовать НМТ по математике.
он скільки людей у нас в країні українську вивчити не можуть 8)
Скільки? Не знаю майже жодного, хто зовсім не знає.

Кстати, "з-під окупації виїздять переважно всередині країни" тоже утверждение достаточно сомнительное при 7 млн. выехавших за границу.

а оце повідомлення чисто в стилі Баба Яга проти. я констатую факти - й щось намагаються заперечити. перечимо аби перечити. :lol:

так, в похилому віці вчити важко. це зрозуміло. але ще факт - люди навіть не намагаються. мені навіть цікаво, що вивчив би я, якщо вчив би мову по 5 годин на тдень протягом півроку-року.

але без математики роботу знайти набагато простіше, ніж без знання мови.

з приводу української мови, знати так, щоб вільно розмовляти на роботі - багато так не вміє. це просто теж констатація факту. й з власного досвіду теж. навіть мені знадобився певний час, при тому що мову знав набагато краще інших. але чомусь більшість не хоче це визнавати 8)

й ЛАД, ви ж типу думаєте, аналізуйте контекст. на початку війни багато хто виїхав - але ті, хто хотів - вже поїхали. а на поточний момент виїздить дуже мало. й правила прийому вже багато де змінилися. більшість зараз переміщується в межах країни.
Shaman

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Суб 30 сер, 2025 08:34

Re: Напад росії і білорусі на Україну

й тут дехто розповідає що руські лише трошки схибили, погана пропаганда, а насправді все не так погано. й не розуміє, що ні - "рейх викристалізувався". й про це треба постійно нагадувати
Бывший юрист пермского штаба Навального Артем Файзулин прокомментировал задержание своей жены. После обысков в Березниках его жену Ирину Файзулину и спортсменку Елену Гусеву задержали, самого Файзулина отпустили.
«Я совершенно не был готов к тому, что это произойдет так. Я здесь, на свободе, с семьей, с детьми, а Ирина сейчас находится за решеткой. Я сейчас не очень понимаю, как вообще с этим жить».

Русские оппозиционеры, скажите, а вы там совсем, полностью, напрочь ебанутые все, да? Вы вообще не отдупляете, что происходит? Вы там не приходя в сознание, что ли, живете, наглухо не понимая, где и в каком времени оказались?
Четвертый год его страна выжигает пленным фашистские лозунги, отрубает руки за тризуб, кроет ракетами столицу соседней страны, убивает детей, выходит из конвенции по пыткам, выписывает тридцатилетние сроки - б***, он, оказывается, совершенно не был готов!
Вот это, б***, стратегическое мышление.
Вот это, с***, прозорливость.

Навальный, все-таки, гений. Так засрать мозги взрослым (!!) людям, что они до сих пор шариками махают, и думают, что Россия - это так, просто немножечко сломавшаяся демократия, но в целом нормальная европейская страна, надо просто посветить фонариком и диктатор зассыт, ой, куда вы тащите мою жену, п@д@р@сы!

Один перевел 500 евро на ЗСУ и поехал в Нижний Новгород - потому что, с***, не мог, б***, не поплавать с друзьями на плотике по речке.
Хороший, смелый человек - и ЗСУ помогал, и суд на*** послал, и табличку в клетке написал: «Путин х...».
И на плоту теперь накатается вдоволь.
По Индигирке.

Второй, б***, возглавляет штаб чувака, которого тупо отравили в тюряге и вернули со всеми вырезанными кишками - ой, а как это так вы мою жену в заложники берете, а что, разве так можно было.

Главное, что меня поразило, так это фраза «Я сейчас очень хочу»… Что? Ну? Что ты хочешь? Нанять отморозков из АУЕ, которые с радостью разнесут всю эту тюрьму к **а, вытащить свою жену и свалить с ней в нормальную жизнь? Там чтоб Навального вытащить, надо было десяток человек - при первом же выстреле вся эта пи**, которая только в карцере беззащитных пытать способна - разбежится за горизонт.
Взорвать ФСБ? Вступить в РДК и освобождать свою Пермь со своей женой силой?
Что ты, бро, хочешь?

«Я сейчас очень хочу… оказаться на её месте»
Да пошли вы на***.
Необучаемые.

ФСБ вообще ничего делать не надо.
Сами прилетят, сами сядут.
Сами же и умрут.
В добрый путь.

Babchenko

до війни я вважав Бабченко занадто радикальним. а після початку війни виявилося, що він казав реальні речі, але не для всіх очевидні...
Shaman

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Суб 30 сер, 2025 08:42

trololo
Оця дискусія Шамана з Хантером, де він задає питання "що робити?" яскраво показує колію, в якій влада за будь-яких розкладів.
Так це питання до громадянина, який не на посаді... - раз. І до якого не буде питання "нахіба тоді раніше?" - два.
Варіантів тільки два:
- або тиша у відповідь на питання;
- або до Перемоги (до виснаження ворога, до розвалу ворога тощо = до Перемоги).

Тому тільки до ... звісно Перемоги.
І добре, що хоч через РПВ (або під гаслом РПВ) нарешті допетрили оформляти. Збільшили шанси на рпв.

Колія для влади. Колія.
Відповідно і для країни, і для населення.
Але доля кожного в його руках.
Той самий парадокс, що і з ринком -- розвиток ринку країни (долю ринку країни) вирішують об'єктивні закони процесу і рішення регуляторів; але при цьому кожен сам визначає собі бізнес.
Чим далі, тим сильніше.
Це природній закон даного процесу - війни.
Запобіжники, межі, умовності будуть падати і далі. Як внутрі, так і зовні. Усюди і у всіх.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 30 сер, 2025 08:56

ЛАД написав:
  Shaman написав:.......
те, що Україна не йшла на перемовини - це чиста брехня зрадофілів. ми не йшли на капітуляцію. а можливостей реальних перемовин не було. й лише зараз Трамп дотиснув на це пуйло - й то він зараз намагається зіскочити.

яких можливостей в Раші більше. нам допомагають західною зброєю, й те, що зробили її не ми - не заважає нам її використовувати. тому й технічна, й фінансова перевага саме у наших союзників. нагадаю, ми досі не обстрілюємо Рашу далекобійними ракетами. й якщо вони почнуть нищити нашу енергетику далі, то можуть виявити, що залишити без світла Москву не так й важко.

я для цієї реклами Фламінго бачу дуже просте поясне, й чомусь тут про це ніхто не каже

звісно через війну в нас завдається чимало шкоди - один зруйнований Донбас чого вартий. але Рашу додатково нищать санкціями. й звісно вони не діють, доки не починають зникати з продажу м'ясо та туалетний папір...

Пля!...
Простите, вашу демагогию уже не выдерживаю. Прошло уже 3,5 года.
м'ясо та туалетний папір вже зникли? Чи коли зникнуть?
Ну, нельзя же так дёшево! Ну, точно, инструктор райкома!

И не рассказывайте сказки, что вы против вечной войны. Успіх правильно написал, что ожидание краха РФ = бесконечной войне.
А то, что "можливостей реальних перемовин не було", так их, вроде и сейчас нет. В таком случае надо искать какие-то приемлемые предложения. А мы наконец через 3 года отказались от границ 91. Достижение...
Что мы предлагали Путину, кроме как отвести войска из Украины?
Вы и сегодня против финляндизации.
Единственный вариант, который вы видите для Украины - вооружённая до зубов фортеця. При этом вы, экономист, "не понимаете", что в этом случае население будет жить беднее, чем в Союзе, который вы так хаете. Ракеты и все прочие радости жизни сами по себе не рождаются. На вооружения нужны деньги. И большие. Будем кормить детей снарядами и патронами вместо молока и масла с хлебом?

А "Фламинго"... Если рассказывают, что их уже производят серийно (пусть даже 1 в сутки), то уже какое-то количество есть. Почему нет ни одного случая применения?
А раньше сообщалось о разработке и начале производства ещё нескольких типов ракет, уже не вспомню названия. Но ни одного случая их боевого применения тоже не слышно. Только о "Нептуне". И то считанные случаи.

Все ваши "идеи" приведут только к тому, что из Украины не будет стремиться сбежать только совсем уж ленивый. Мы не СССР с закрытыми намертво границами и хотя бы какой-то идеей, обещавшей хорошую жизнь пусть даже в будущем. А вы сможете предложить только веру в грядущий крах России. :mrgreen:

набір вигадок про мене. й приписування того, чого я не казав, але ЛАД додумав. за мене. не треба це робити - краще просто цитуйте мене. я знаю, що хотів сказати та сказав.

ви погодились з оцінкою Успіха. але ви ж розумієте, що це не Успіх піднявся, це ви тепер погоджуєтесь з оцінками на рівні 9 класів освіти ;)

вам теж питання, як всім не відповівшим - що ви пропонуєте в умовах, коли агресор не хоче вести перемовин? по суті, ви пропонуєте здатися - але жоден не хоче це визнати, якийсь красиві слова пишете. скажіть просто - "Кац предлагает сдаться". ви й ваші однодумці 8)

можливості перемовин зараз виникли саме через тиск Трампа. й пуйло чогось боїться, теж не може/не хоче відкинути їх, все показує якусь готовність. але так дії кажуть, що виконувати він не буде - й це все більш очевидно.

я не проти фінляндизації - ви сформуйте, що ви вкладаєте в цей термін. й тоді ми побачимо - те, що влаштує нас, не прийме Раша. а російське бачення фінляндії - це не для нас. це пустий термін. не ховайтесь за інших, формулюйте СВОЮ думку. не можете - тоді про що ми говоримо?

для чого ви вигадали фортецю? я таке казав? наш шлях - приєднатися до ЄС й отримати гарантії, якщо поки НАТО недоступно. почекаємо. фіни дочекались - й для гарантованої свободи вони тепер увійшли в НАТО. така фінляндизація нам підходить 8)

про Фламінго є інше пояснення. використання ще не на часі. а як вони зазіхнуть на нашу енергетику 8)

ідея дуже проста - організація суспільства, як в Європі й вступ в ЄС - вам цей рівень не подобається, вам потрібні Пушкін та великі ракети? тоді вам до Раші. це зараз теж не проблема, навіть програми є відповідні. раніше були, зараз не знаю...

крах Раші він відбудеться. але я не пов'язую закінчення війни з крахом - це теж ваша вигадка. хоча й так може статися. війну Раша мусить припинити раніше краху - бо інакше відбудеться обвал економіки - він вже починається...
Shaman

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Суб 30 сер, 2025 08:58

Shaman написав:
  _hunter написав:
  Shaman написав:на поточний момент воюємо, доки влада рф не прийде до тями й не почне перемовини

Ок, мог просто сказать "да", но тоже принимается. Теперь ВНИМАНИЕ - вопрос со звездочкой - сразу не отвечай, хорошо подумай.
Чем вариант "воюем до истощения ресурсов (экономических или демографических) одной из сторон" отличается от "воюем до посинения" - о котором я позавчера писал? ;)

ні чувак, спочатку ти відповіси на неодноразово задане питання - що робити, коли агресор не хоче йти на перемовини.

Снова у учетки операто сменился? :lol: -- без проблем - напоминаю что ты пропустил
Зображення
-- ваша братия с громкими заявлениями выступила -- вам эти заявления и доказывать. Как я предыдущему оператору уже говорил: на меня стрелки не переводи.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 489 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 30 сер, 2025 09:03

Буданов відповів, чи справді світ хоче програшу Росії у війні
У всіх країн абсолютно свої особисті державні цілі. І це нормально.
https://tsn.ua/politika/budanov-vidpovi ... 84700.html

Буданов обмежується прикладом чого хоче Прибалтика, Україна.
А про інших якісь навіть не натяки 😁😁😁

Але каже пересічним, що вони бачать тільки Матрицю.
В реалі відбувається інше.
*Кожна зі сторін, за його словами, намагається показати ситуацію у вигідному для себе на даний момент світлі. І кожна сторона переслідує свої власні цілі.*
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

#<1 ... 1492414925149261492714928 ... 14948>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор