|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 13 вер, 2025 09:37
ЛАД написав:Добавлю к вопросу о морали. Я считаю аморальными призывы людей, сидящих в глубоком тылу, воевать "до последней вербы" (до истощения РФ). На такие призывы имеют право только те, кто в ЗСУ. Причём, не просто в ЗСУ, а именно на фронте.
Дешевая манипуляция ...
-
pesikot
-
-
- Подякував: 544 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Суб 13 вер, 2025 10:23
Сибарит написав: ЛАД написав:detroytred, HotabЗнаете, что мне больше всего понравилось в вашем споре? То, что спорят 2 человека, которых эти проблемы совершенно точно никак не коснутся. Ни в качестве задержанных ТЦК, ни в качестве работников ТЦК.
Вот именно это и принято называть беспристрастностью.
Согласен. Это и Hotab отметил. Но я не об этом. Просто очень много написали люди, которых этот вопрос лично вообще не затрагивает и мог бы не интересовать.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5352 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 13 вер, 2025 10:31
pesikot написав: ЛАД написав:Добавлю к вопросу о морали. Я считаю аморальными призывы людей, сидящих в глубоком тылу, воевать "до последней вербы" (до истощения РФ). На такие призывы имеют право только те, кто в ЗСУ. Причём, не просто в ЗСУ, а именно на фронте.
Дешевая манипуляция ...
Ты не только в ЗСУ на ЛБС, но и в бинокль наблюдаешь как буряты наполировывают свои орудия нападения?
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 362 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 13 вер, 2025 10:37
detroytred написав: ЛАД написав: Banderlog написав: хз кого там тягнуть, сюди дотягають в основном покаявшихся сзчшників 
Чмут недавно критиковал организацию призыва и писал о том, кого "дотягивают" и какой процент от призванных. Тут выкладывали ссылку (по-моему, detroytred).
То не я був. Але можу надати отакі цифри: "В мене в полку 60-70% бувших сзч-ників" Верес. Це в полку, який він за менш чотирьох місяців з нуля сформував нещодавно. Бпла. Хоча там же він одночасно каже, що з 3000+ особового складу тисяча бувших сзч-ників (тобто 30%)).....
Нестыковка в цифрах у нас часто встречается. Нет уважения к точности. Часто используют гиперболы. И создал он полк не с нуля - как-то говорил, что его батальон вошёл в состав полка чуть ли не в полном составе. А умови... Да., можно создать несколько образцово-показательных частей, обеспечить так всю армию невозможно. Думаю, даже в более богатых странах в условиях серьёзной войны. И не очень представляю себе: "мої люди не будуть жити в палатках (а тільки в кращих умовах)". Что такое "кращі умови"?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5352 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 13 вер, 2025 10:51
ЛАД написав:А умови...
Умови - це не тільки матеріально-технічне забезпечення, а все, в тому числі і відносини між людьми. Верес вказав, що йому завжди! щастило з командирами-начальниками. (Тому завжди! вдавалося відстоювати інтереси своїх людей). Вдалося б йому захистити інтереси своїх людей, якщо б "не пощастило" з начальником, і що б він при цьому зробив --- залишилося загадкою. А так: він в як вільний художник... і, як в Матриці , обирав собі (своїм людям) будь-яку зброю для виконання задач... (Це його слова). ______________________ І важливий момент з отого 2,5 годинного інтерв'ю --- фактично червоною лінією через всю розмову проходить моя частина, моя (військова) родина, мої люди... мої. (як ото "Моя власна Польща..."). А про загальні проблеми, про загальний вихід-рішення жодного слова.. (Це ні добре, ні пагано. Це констатація). Добре, що не було а-ля нехай кожен, як я...
Востаннє редагувалось detroytred в Суб 13 вер, 2025 11:04, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 13 вер, 2025 10:57
ЛАД написав:Добавлю к вопросу о морали. Я считаю аморальными призывы людей, сидящих в глубоком тылу, воевать "до последней вербы" (до истощения РФ). На такие призывы имеют право только те, кто в ЗСУ. Причём, не просто в ЗСУ, а именно на фронте.
дійсно красива маніпуляція, навіть декілька. тоді зустрічна пропозиція - ті, що в тилу не мають права пропонувати домовлятися на БУДЬ-ЯКИХ умовах. воно ж так зручно віддавати Донбас перебуваючи в Харкові. хочеш віддати - передай свою квартиру біженцю з Краматорська - й ок. друге - оце брехня "до останньої верби". українські патріоти кажуть про перемовини й досягнення миру на РЕАЛІСТИЧНИХ умовах - по лінію фронту та таке інше. зрадофіли постійно грають на руську ІПСО - здавайтеся, далі буде гірше. реалістичних планів про перемовини було озвучено декілька. від Раші не було ЖОДНОГО реалістичного, лише капітуляція в тій чи іншій формі. під гірше руські кажуть про втрати наших територій - при цьому не кажуть скільки втрачають вони й на фронті, й в тилу. санкції а тепер й НПЗ роблять значний внесок - бо якщо уважно подивитись, то основа Раші - лише нафта, й все. тому в парагвайські війну зараз грає сама Раша. диктатура - така диктатура. й об'єктивно саме Раша зацікавлена в перемовинах, бо втрачає вона значно більше, ніж отримує.
Востаннє редагувалось Shaman в Суб 13 вер, 2025 11:05, всього редагувалось 1 раз.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 780 раз.
- Подякували: 1649 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Суб 13 вер, 2025 11:04
ЛАД написав:detroytred, HotabЗнаете, что мне больше всего понравилось в вашем споре? То, что спорят 2 человека, которых эти проблемы совершенно точно никак не коснутся. Ни в качестве задержанных ТЦК, ни в качестве работников ТЦК.
щось ви забули німецького бігунця, який дуже активно критикує мобілізацію - бо треба виправдати власну втечу. й чомусь всі критики забувають про головне - причини мобілізації. влада сама вирішила мобілізувати з усіма наслідками, а не тому, що йде війна, наступає ворог, який зовсім не рахує людські втрати - й потрібно від нього захищатися. всі ці критики мобілізації не пропонують ЖОДНОГО рішення, й ховають голову в пісок, що ухилянтсво від мобілізації було в США під час війни у В'єтнамі, й там це теж було злочином. немає справедливої мобілізації, на жаль. чому ці настрої розганяють проросійські сили - зрозуміло. зрив мобілізації теж допомагає руським наступати. чого це підтримують наче наші - або дурні, або егоїстичні боягузи (хоча останні мали б заховатися й не відсвічувати), або не такі вже й наші...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 780 раз.
- Подякували: 1649 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Суб 13 вер, 2025 11:13
Shaman написав:під гірше руські кажуть про втрати наших територій - при цьому не кажуть скільки втрачають вони й на фронті, й в тилу. санкції а тепер й НПЗ роблять значний внесок - бо якщо уважно подивитись, то основа Раші - лише нафта, й все. тому в парагвайські війну зараз грає сама Раша. диктатура - така диктатура. й об'єктивно саме Раша зацікавлена в перемовинах, бо втрачає вона значно більше, ніж отримує.
Так що робити з твердженнями голови розвідки Буданова? От що? Заплющити очі наче не було, відкинути? Чи братти до уваги і враховувати хоч якось? Дивіться: я до цього інтерв'ю співав (і дійсно був впевнений), як оце у вас, і ще додавав про Кавказ і т.д. І тут Буданов ...як пустим мішком по голові. Цеберка холодної води... І що? Відкинути? Бути впевненим так само, як і раніше, і співати далі? Ну я вважаю, що, як мінімум, це треба взяти до уваги, враховувати. Або!!! Просто вірити... Ну й тоді співати "вірю...".
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 13 вер, 2025 11:17
Shaman написав: ЛАД написав:detroytred, HotabЗнаете, что мне больше всего понравилось в вашем споре? То, что спорят 2 человека, которых эти проблемы совершенно точно никак не коснутся. Ни в качестве задержанных ТЦК, ни в качестве работников ТЦК.
щось ви забули німецького бігунця, який дуже активно критикує мобілізацію - бо треба виправдати власну втечу. й чомусь всі критики забувають про головне - причини мобілізації. влада сама вирішила мобілізувати з усіма наслідками, а не тому, що йде війна, наступає ворог, який зовсім не рахує людські втрати - й потрібно від нього захищатися. всі ці критики мобілізації не пропонують ЖОДНОГО рішення, й ховають голову в пісок, що ухилянтсво від мобілізації було в США під час війни у В'єтнамі, й там це теж було злочином. немає справедливої мобілізації, на жаль. чому ці настрої розганяють проросійські сили - зрозуміло. зрив мобілізації теж допомагає руським наступати. чого це підтримують наче наші - або дурні, або егоїстичні боягузи (хоча останні мали б заховатися й не відсвічувати), або не такі вже й наші...
Ви підмінили предмет 😁 Предметом того обговорення було не ухилянство та ухилянти, дії ухилянтів, а дії представників влади в площині законності. Законності, а не справедливості, як ви зазначили. (Стосовно справедливості, то вже інший предмет). І рішення цього не складне та наявне - зміна законодавства. Тобто надання повноважень всл тцк здійснювати адмінзатримання та доставлення в ТЦК. Раз це вже є необхідною практикою для підтримки функціонування ЗСУ. Хоча, імхо, кращим рішенням було б, щоб цим (діями з порушниками-цивільними) займалася суто поліція чи нацгвардія на край. Але не всл ЗСУ тцк. А так, як це відбувається зараз, то це і є отією водою на млин ворога.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 13 вер, 2025 11:43
Shaman написав: ЛАД написав:Добавлю к вопросу о морали. Я считаю аморальными призывы людей, сидящих в глубоком тылу, воевать "до последней вербы" (до истощения РФ). На такие призывы имеют право только те, кто в ЗСУ. Причём, не просто в ЗСУ, а именно на фронте.
дійсно красива маніпуляція, навіть декілька. тоді зустрічна пропозиція - ті, що в тилу не мають права пропонувати домовлятися на БУДЬ-ЯКИХ умовах. воно ж так зручно віддавати Донбас перебуваючи в Харкові. хочеш віддати - передай свою квартиру біженцю з Краматорська - й ок. друге - оце брехня "до останньої верби". українські патріоти кажуть про перемовини й досягнення миру на РЕАЛІСТИЧНИХ умовах - по лінію фронту та таке інше. зрадофіли постійно грають на руську ІПСО - здавайтеся, далі буде гірше. реалістичних планів про перемовини було озвучено декілька. від Раші не було ЖОДНОГО реалістичного, лише капітуляція в тій чи іншій формі. під гірше руські кажуть про втрати наших територій - при цьому не кажуть скільки втрачають вони й на фронті, й в тилу. санкції а тепер й НПЗ роблять значний внесок - бо якщо уважно подивитись, то основа Раші - лише нафта, й все. тому в парагвайські війну зараз грає сама Раша. диктатура - така диктатура. й об'єктивно саме Раша зацікавлена в перемовинах, бо втрачає вона значно більше, ніж отримує.
Расскажи ка на пальцах шо там кроме тонн реальных(но напечатанных) денег и ляма эмбицилов(которых проще палёной водкой было зарыть) теряет рашка? И не является ли центром управления спецоперацией тот совет, который разрешил всем этим Костиным и Песковым с Шуваловыми покупать у них домики по сотне лямов и парковать яхты там же? Который может забрать потом "редкозёмы" за долги или копьё.
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 362 раз.
-
-
Профіль
-
-
|