Ввечері 13 вересня Польща підняла військову авіацію через загрозу ударів дронів по регіонах України, які межують з країною ... За даними Digi24, Румунія також оголосила повітряну тривогу та підняла два винищувачі F-16 – в повітряному просторі був перехоплений дрон.
"Якби він перемагав, він був би на захід від Дніпра. Якби він перемагав, він був би в Одесі. Якби він перемагав, він змінив би командування. Росія, по суті, програє", – заявив Келлог. ... "Чи думаю я, що росіяни перемагають? Путін так говорить, і я думаю, що Захід просто має дати відсіч і сказати: "Ні, ви не перемагаєте", – резюмував спецпосланець США.
detroytred написав:Базовий документ щодо безпекових гарантій для України вже фактично готовий, зараз відпрацьовуються деталі, які буде погоджено з усіма партнерами.
«І тепер треба дотиснути Росію до закінчення бойових дій – до формату зустрічі, який спрацює, до надійної тиші, щоб Росія припинила вбивства та удари. І це можливо. І це можливо, тільки якщо будемо діяти всі разом – всі у Європі, і війна тут найближче, – але також разом з Америкою – саме Сполучені Штати для Путіна дійсно аргумент, – разом з іншими глобальними субʼєктами», - підкреслив глава держави. «Ми в Україні робимо все можливе – можливе з нашого боку, – щоб зменшити здатність Росії воювати. Наші дипстрайки будуть посилюватись – фінанси та завдання щодо цього вже є. Дипломати активно працюють і з усіма партнерами, щоб вони зменшували свої торговельні звʼязки з Росією. І ми координуємо наші дії», - зауважив Президентом.
Крім того, він подякував Швеції за новий оборонний пакет на понад 900 мільйонів доларів. «Хороші результати є і після зустрічі у форматі «Рамштайн» – те, що стосується, зокрема, ППО. Були доповіді міністра оборони Шмигаля – він брав участь у «Рамштайні». І на осінь зараз маємо прискоритися з «Петріотами», - зауважив Зеленський. https://www.ukrinform.ua/rubric-polytic ... nskij.html ___________________________________ Тобто все чудово....але тут же отаке від Сікорського: "Тобто якщо ми надаємо безпекові гарантії Україні – ми говоримо, що можемо почати війну проти Росії. І я не вважаю, що це переконливо, що до цього є довіра. Хто хочете воювати з Росією – може почати це просто зараз. Але я щось не бачу охочих. Але у міжнародних відносинах немає нічого гіршого, ніж надати гарантії, яким немає довіри". "Зараз ми говоримо не про гарантії, а про моніторинг миру і посилення України", – підкреслив він. "Я боюся, що ця самопоглинаюча дискусія руйнує і демобілізує політиків від більш термінової задачі – пошуку грошей для України на 2026 і 2027 роки", – пояснив він. https://www.pravda.com.ua/news/2025/09/13/7530743/
Матриця..
Для України наскрести Х грошей тяжко, а 10Х для Польщі легко.
В ніч на 11 вересня Військово-Морські Сили уразили комунікаційний вузол Чорноморського флоту Росії в тимчасово окупованому Криму. Про це повідомляє пресслужба ВМС.
Зазначається, що внаслідок операції було уражено комунікаційний вузол, розташований на території 184-ї науково-дослідницької експериментальної бази в окупованому Севастополі.
Він виконував функцію координації та управління підрозділами Чорноморського флоту РФ.
За словами губернатора, у Киришському районі нібито збили три дрони. Він також заявив, що займання на території нафтопереробного заводу "КІНЕФ", що сталося через падіння уламків безпілотника, було нібито ліквідовано.
Водночас проукраїнський Telegram-канал Supernova+ повідомляє, що на заводі палає пожежа внаслідок дронів, публікуючи фото та відео з місця події.
Тут от Андрій ЧІТКО формулює свої думки, викладаючи їх в своїх дописах. Як і ЧІТКО формулює питання до "диванних незламників". Але "диванні незламники", як вужі на сковороді, що тільки не пишуть(в основному стараються опонента брудом поливати і на нього стрілки переводити), лиш би уникнути відповіді щодо СЕБЕ! "Як САМЕ ВИ зробите у тій, чи іншій ситуації?" - то зразу вмикають "мовчання ягнят" і переводять стрілки/чи взагалі, змінюють тему.
А що таке? Що слабО/сцикотно ЧІТКО відповісти на ЧІТКО поставлені питання?
Була б тоді справді цікава дискусія і цікаво читати гілку, якщо б ЧІТКО відповідали на питання! (відповідно, могли б ПІСЛЯ ЦЬОГО і самі отримувати ЧІТКІ відповіді на свої запитання)
То що панове, може спробуємо ЧІТКО відповідати на запитання?
Почну з себе! Я готовий відповісти ЧІТКО на ваші запитання ПІСЛЯ ТОГО, як ви дасте ЧІТКІ відповіді на ЧІТКІ запитання Андрія до вас!
Вам їх всі повторити/написати, чи самі впораєтесь?(переглянувши всі вчорашні його дописи)
Успіх написав:... Почну з себе! Я готовий відповісти ЧІТКО на ваші запитання ПІСЛЯ ТОГО, як ви дасте ЧІТКІ відповіді на ЧІТКІ запитання Андрія до вас!
Вам їх всі повторити/написати, чи самі впораєтесь?(переглянувши всі вчорашні його дописи)
Ну, хто перший?
вмієш ти взаємовиключні речі зібрати до купи ти перший сказав, що відповідати будеш останнім - сильно.
але навіть питання не можеш сформулювати, чомусь ховаєшся за інших. тут я бачу більшу проблему, що всі щось питають, переводять стрілки - а власної позиції у багатьох немає, переважають особисті накиди.
26-летний Родриго Жезус работает дизайнером интерьеров в компании, обслуживающей Airbnb и другие компании, обслуживающие туристов и иностранных резидентов. Развитие Лиссабона пошло на пользу его компании, сказал он, «но не мне».
Он сказал, что цены на жилье в Лиссабоне оказались ниже его ценового диапазона, и ему пришлось купить дом в другом городе. Его раздражало, что каждый раз, когда он заходил в магазин, люди обращались к нему по-английски из-за его рыжих волос. ......... «Слышите шум строительства? Это Лиссабон сейчас: бедные иммигранты работают на строительстве элитного жилья для богатых», — сказала Ана Драго, бывший депутат парламента от левых, а ныне исследователь в области урбанистики.