stm написав:Час підіймати ставку піхоті, замінити її не вийде. Та і взагалі роздивлятись стаж військового з 2022 і додавати до зп щось відносно стпжу. Це хоча б полу справедливість.
як то так ? Не вийде? армія всього мільйон? Невже не вийде набрати ще 1)? Це тому що решта не хочуть?) То мож і не треба, якщо більшість не хоче? Тут кажуть русскій бунт бєссмислєнний і бєспощадєн.) А український відрізняється? Чи мож непальський, або французький? Всякий бунт це хаос.
Наразі ті хто у війську незважаючи на віру, мову і колосальну втому не бажають здавати території. Вам навіть майора дали, щоб не здавати. )
та ладно, не нагаварюйте. ви проводили опитування? Чи мож ви мене питали ? Доречі, в знайомих мені полковників діти в основному закордоном.
detroytred написав:Скльопав єралашика на: - ЛАДу приписав уравніловку - мені про якесь гризення глотки, коли чел лише задумався на величиною нерівності та наслідків з цього.
Ти ще й не вмієш аналізувати не тільки класиків від економіки - в тебе проблема аналізу десятислівного повідомлення.. А ти взагалі до третьої прочитаної сторінки - памятаєш що було на першій? 1 Лад - голосує двома руками( і іншими кінцівками) за совкову зрівнялівку де має бути в президента 10 окладів , а в двірника - один.. У всіх інших між цими крайнощами. Якщо не віриш мені-спитай в Лада. 2 Ти мене ( і всіх інших) постійно переконуєш про те що вони БІДНІ, бо можновладці НЕДОПРАЦЮВАЛИ Я кажу що бідні- бідні тому що ВОНИ недопрацювали а величина впливу можновладців в їх бідності -5%. 3 Якщо ТИ правий, то виходить МОЖНОВЛАДЦІ повинні створити умови які перекриють більше ніж 5% ( тут до тебе питання на яке ти жодного разу не відповів - а скільки? ) А раз так, то згідно з моїми твердженнями (робота повинна оплачуватись в залежності від отриманого результату) то якщо можновладці в кількості 40000 осіб зроблять багатими 40000000 осіб.. - то доходи можновладців повинні бути в сотні разів вищими.
А тепер крутись як вуж на пательні демонструючи свою товстошкірість на пятій точці і відсутність звилин під фуражкою
Shaman написав:......... звісно можна називати думки інших лозунгами - й це каже людина, яка розповідає про класову боротьбу тому хочете дискусії, то висловите СВОЇ думки - а то я вже десятки разів бачу лише - не хочу відповідати.
демагог ви звичайний, "батенька". коли зможете відповісти, може й щось обговоримо, а так нема що - ані лозунгів, ані думок - лише постійні з'їзди
Повторю:
ЛАД написав:..... В том посте (viewtopic.php?p=5890081#p5890081) "думок" вообще не было. Приводились только факты, наблюдения из жизни. Где вы там нашли "думки", не знаю. Своё мнение по поводу я высказал сегодня в viewtopic.php?p=5890364#p5890364 на 1,5 часа раньше этого вашего поста.
Вы, кроме инструктора по идеологии, решили освоить профессию тролля? Желаю успехов на новом поприще.
Вы не увидели ни этот пост, ни ссылки? "Обговорювати щось з вами" нет никакого смысла.
jump написав:Після закінчення військового стану, в Україні діятиме особливий стан. І тоді введуть суттєві обмеження, — Сергій Старенький
Серед них: • Мобілізація. • Підвищення обороноздатності. • Переведення підприємств на особливий режим роботи. • Чоловіків і жінок із військовими спеціальностями, а також медиків, оборонних інженерів та фахівців з радіоелектроніки можуть призивати.
квартал максимально далі буде тягнути гуму
Війна в Україні йде до завершення, - заявив народний депутат України, член комітету ВРУ з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Федір Веніславський.
Banderlog написав: та ладно, не нагаварюйте. ви проводили опитування? Чи мож ви мене питали ? Доречі, в знайомих мені полковників діти в основному закордоном.
Я теж звільняюся з одної роботи вже більше року, але ж... я все ще керівник відділу там, з матюками ))) Та й ви не в Румунії))) то я права більше, ніж помиляюся. І бунтарі то одне, а завершення бунтів потребує довіри бунтарів і майор не тойво малувато
wild.tomcat написав:а чому ні? таке "обслуговування" в нас все ще поза законом. ну і гетманьцев образиться, що його відомству з цього нічого не перепадає.
stm написав:Час підіймати ставку піхоті, замінити її не вийде. Та і взагалі роздивлятись стаж військового з 2022 і додавати до зп щось відносно стпжу. Це хоча б полу справедливість.
обліківку стм хакнули!
Це не перше повідомлення відносно сітки збільшення. Ви не найпалкіший мій прихильник,не пам'ятаєте...