jump написав:Ну що ж, р@шисти можуть бути задоволені результатом, адже поліцейська місія НАТО не передбачає знищення порушника "дюйма території країни НАТО". Такого як було у випадку з вторгненням російського Су-24М в повітряний простір Туреччини - негайне знищення порушника турецьким F-16, на Балтиці не трапилося. Тому наступного разу можна посилати МіГ-31К, споряджений Х-47 для застосування десь в районі Моонзундського архіпелагу пуском по безлюдному острову. Ну а далі можна переходити і до бойового застосування, адже антиескалаційна модель поведінки "Альянсу переляканих" в рамках виключно поліцейської, а не оборонної місії, лишається незмінною. Також можна далі почати промацувати НАТО на морських просторах Балтики. Далі буде... https://espreso.tv/poglyad-v-nebi-nad-baltikoyu
здається, це вже третє повідомлення, в якому ти намагаєшся паплюжити НАТО. й відповідно брешеш - у випадку з Туреччиною це було не перше й не друге порушення, це були системна практика, на що в якийсь момент турки відповіли.
за часів срср такі провокації були постійні, й ніхто через це війну не починав...
Востаннє редагувалось Shaman в Суб 20 вер, 2025 15:40, всього редагувалось 2 разів.
1) Это с этим-то мямлей "у руля"? 😂 2) А Китаю этот нейтралитет нафига нужно гарантировать? 🤔 Ну и не забываем про предыдущее оскорбление - которое смыто так и не было...
вернути справжнього лідера майдану Віктора Ющенка! Ющенко Так! Бо розпустились тут мямлі. До останньої верби хотять.))) Справжній лідер на таке не піде
Мнение этого балабола до сих пор кому-то интересно? Опять всё то же - "мораль", "С нами бог", "на Москву", ...
в правах на шо? Брати участь в гейпарадах? Яких прав в тебе більше ніж в цигана? Про які такі права ти мені втіраєш? Яких прав в мене стало менше ніж було до того?
Banderlog написав:вернути справжнього лідера майдану Віктора Ющенка! Ющенко Так! Бо розпустились тут мямлі. До останньої верби хотять.))) Справжній лідер на таке не піде
Мнение этого балабола до сих пор кому-то интересно?
ЛАД, у тебя совсем голову поплавило
Для тебя, Арестович - "эксперт", а президент Украины - "балабол"
Хотя, по факту, всё наоборот, Арестович - балабол, а президент Украины - эксперт )
Shaman написав:може з часом вирівняєшся у правах з циганами
в правах на шо? Брати участь в гейпарадах? Яких прав в тебе більше ніж в цигана? Про які такі права ти мені втіраєш? Яких прав в мене стало менше ніж було до того?
поки ти в Україні - в тебе нормальні права. поїдеш до Румунії - тоді й побачиш, яких прав в тебе стало менше. особливо, якщо ти румунською не дуже й не навіть не збираєшся вчити. хоча навіть молдавани можуть