Дзвониш в рекрутинговий центр, самостійно обираєш підрозділ, посаду а потім..
«Персонал F-16 перевели в піхоту. Вони потім частина загинули, частина попали в полон, а ми дивувалися, звідки йде витік інформації? Так ви самі її створили, коли відправили фахівців з F-16 воювати у піхоту», - Сергій Кривонос
продіджі з одного боку прав з іншого - потрібен хоч якийсь обмін думками навіть дурень здатен поставити такі питання, що 100 мудрецям обмислити треба а гроші не завжди рятують я у 2012-2013 взагалі на форумах не був тільки тут пару гілок читав і спортивні першу квартиру купив,диплом по гармонізації кведів захистив а ви тут надрочували як саша стоматолог у колі-проктолога щось віджимав а потім забурлили так шо превратили нормальну країну в сектор гнази з якого не виїхати ось результат на табло так шо заусуньте подалі ваші поради моє життя точно буде довше і продуктивніше за ваше
Востаннє редагувалось fox767676 в Пон 27 жов, 2025 15:44, всього редагувалось 3 разів.
prodigy написав:....... маєш забагато вільного часу, життя занадто коротке, щоб витрачати по 3 години в день на форуми, think about it
Оно-то, вроде, и так. А на що варто витрачати? "Вся жизнь - лишь путь к смерти".
Российских школьников познакомят с логарифмической линейкой и перьевой ручкой, чтобы погрузить их в образовательный процесс времён Великой Отечественной войны, заявил замначальника управления президента РФ по общественным проектам Александр Журавский.
«Мы сейчас в значительной степени плохо представляем, как функционировала школа, для чего перьевая ручка и чернильница. У всех уже автоматическое перо, там всё заранее в патроне, чернила. Как заправляться — дети не знают», — отметил он.
я застав перові ручки (1-2 клас), і чорнильниці(неразлівайки) носили в школу
в 9му класі вчитель математики(алгебра/геометрія) дозволила писати шаріковими ручками (вона була прогресивна, чоловік капітан д.п. привозив з рейсу ручкі bic), директор школи (фізика) теж не забороняв шарікові, про інших вже не памятаю
не здивує якщо в рф в школах накажуть всім писати пірьям