Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 15645156461564715648>
Повідомлення Додано: Суб 01 лис, 2025 20:02

Бо наївся горіхів

Прохожий написав:
  flyman написав:
  sashaqbl написав:Потрібно вирішити проблему демобілізації, хоча б обмежено придатних.

через мобілізацію умовнопрадних?

горячих с тындера)))

Хтивий на всі 120 дол
Hotab

Подякував: 398 раз.
Подякували: 2529 раз.

Профіль

5
4
4
Повідомлення Додано: Суб 01 лис, 2025 20:24

Прохожий написав:
  ЛАД написав:
  Hotab написав:ЛАД
«Любят деньги.. ну так это всегда было».. (с)

Это так.
Но если мы идём на жёсткую мобилизацию, то и в борьбе с воровством и коррупцией надо действовать не менее жёстко. "Не менее" это как минимум.

согласен!
выковырять бандерлога из бункера -5м и отправить рыть окопы и мыть кабанчики, а доларчика посадить в бункер, он может журнал заполнять опыт уже есть)))

Спочатку вас виковирять. А бандерлог в бункері вже рішить на шо ви придатні журнали писати чи окопну грязь місити. Понятненько?
Banderlog

Подякував: 119 раз.
Подякували: 100 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 01 лис, 2025 20:36

Banderlog написав:
  pesikot написав:Banderlog

Ще питання ...

Ти там казав, що потрібно слухати Путіна і запросити журналістів, бо в Покровську оточення
я не казав що там оточення я казав що не знаю що там. А взнати це можно через пару тижнів або допустивши незалежних журналістів.
Пішли в наступ кажеш? Припустим, но я б ще днів 10 почекав перед тим як сказати ьуло там оточення чи не було.

як ти сам про це почав, й заодно визнав, що був не правий ;)
Shaman

Подякував: 790 раз.
Подякували: 1673 раз.

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Суб 01 лис, 2025 21:07

Banderlog написав: хіба шо будуть голодати з сімями в тилу, тоді да мож хтось на сосісони поведеться. а так в вас і так все нормально.

Та то в обычной войне голодали и при лучинах на пайке сидели.
У нас тыл завален добром, ништяками и вкусняшками, а так же мужественными чоловиками с барбершопа и их инстаграмными дивчинами.
Одна надежда, что воины с фронта вернутся и порядок наведут.
Представляю себе раздающиеся пинки,ляпасы, вываливание мажоров в смоле и перьях :mrgreen:
Господар Вельзевула

Подякував: 8 раз.
Подякували: 40 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 01 лис, 2025 21:27

ЛАД написав:
  Shaman написав:ЛАД
на питання про експорт відповім на профільний гілці. а тут краще запитаю - був від вас накид, що я кажу шкідливі речі. так скажіть, а що саме? минулого разу ви це проігнорували, як завжди.

а якщо проігноруєте й цього разу, виходить, що такого немає, й ви просто ЗБРЕХАЛИ ;) то що, які шкідливі речі? 8)

А про вакцины?
На какой профильной?
Можно ссылку на той накид?
И завжди я вам отвечал даже слишком подробно. Но бесполезно. Уже надоело.

посилання так й не знайду відразу? тобто ви таке не пам'ятаєте? добре, так й запишемо - я нічого шкідливого не кажу ;)
Shaman

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Суб 01 лис, 2025 21:28

Shaman написав:
  Banderlog написав:

Ще питання ...

Ти там казав, що потрібно слухати Путіна і запросити журналістів, бо в Покровську оточення
я не казав що там оточення я казав що не знаю що там. А взнати це можно через пару тижнів або допустивши незалежних журналістів.
Пішли в наступ кажеш? Припустим, но я б ще днів 10 почекав перед тим як сказати ьуло там оточення чи не було.

І в чім я не правий? Шо невірю сирському і зелі? :lol: в мене є на то підстави. Це ви кажете шо там все нормально. А я кажу побачим.
Banderlog

Подякував: 119 раз.
Подякували: 100 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 01 лис, 2025 21:31

Banderlog написав:
  Shaman написав:
  Banderlog написав:я не казав що там оточення я казав що не знаю що там. А взнати це можно через пару тижнів або допустивши незалежних журналістів.

І в чім я не правий? Шо невірю сирському і зелі? :lol: в мене є на то підстави. Це ви кажете шо там все нормально. А я кажу побачим.

я не кажу, що там нормально. ті посилання, що я наводим - кажуть дуже складно. й людьми, які ближче за тебе до місця подій. а так подивимось - але вірити руським - себе не поважати. хоча... це ж я кажу вірянину РПЦ...
Shaman

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Суб 01 лис, 2025 21:38

Ще питання ...

Ти там казав, що потрібно слухати Путіна і запросити журналістів, бо в Покровську оточення ...

Біля Покровська українські військові пішли у контрнаступ, - журналіст (відео)
У районі Покровська на Донеччині українські військові перейшли у контрнаступ, повідомляє журналіст The Economist Олівер Керролл у мережі Х.

"За інформацією військової розвідки України, в районі Покровська ведеться сміливий контрнаступ з метою відновлення ключових логістичних маршрутів", - написав він.

"Оточення чи блокування немає": Сирський розповів, яка зараз ситуація у Покровську
Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський наголошує, що російські загарбники платять найдорожчу ціну у намаганні захопити Покровськ. Утім, оточення чи блокування міста немає.

То що, нехай Путін приїздить в Покровськ ? )

Журналіст каже, що достовірність відео підтвердити йому не вдалося.
Але нехай, я підтверджую, відео достовірне.
От тільки місце, де відбувається десантування, на діпстейті показано сірим.
І той "контрнаступ" - то просто перекидання кільких груп піхоти для утриманн позицій на флангах.
І подумай, чому їх перекидають саме таким способом...
Міг би розповісти значно більше. Але на жаль, або на щастя, я не пан полковник. Як хтось побачить мою писанину - то мене можуть і за ж*** взяти. Колись після війни розкажу. І покажу...
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 01 лис, 2025 21:40

flyman написав:
  sashaqbl написав:Потрібно вирішити проблему демобілізації, хоча б обмежено придатних.

через мобілізацію умовнопрадних?

Про себе не кажі ніц: я поки що ще маю здоровя.
Але маю пару бійців, які явно менш здорові ніж ти чи пісіокіт. І які воюють з 22го. Чому б вам їх не замінити? Знайдеш хоч одну причину?
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 01 лис, 2025 21:41

Re: Напад росії і білорусі на Україну

fler написав:місцева влада забезпечувала автобуси

Боже, ця людина з іншого всесвіту. а те що далі..

sashaqbl написав:ІМХО, проблема корупції завищена. Більше кумівство. Хоча це теж різновид корупції.
Основна проблема все таки в тому, що влада не хоче брати на себе відповідальність за свої промахи і за непопулярні рішення.
Наприклад, якщо довбойоб, перепрошую, пан полковник, засвітив "Дельту", то має бути відкрите кримінальне провадження, а не виправдовування довбойоба.
Влада має чітко комунікувати про мобілізацію, а не скидати це на ТЦК. Не думати про свої рейтинги, коли озвучують потребу мобілізації. Особисто пан Верховний у своїх вечірніх зверненнях має кожного вечора говорити про потреби людей на фронті.
Потрібно вирішити проблему демобілізації, хоча б обмежено придатних.
Якщо дали вже статус критичного 95 кварталу тихенько, то коли це стало відомо, до варто дати задню, визнати помилку і забрати цей статус.
Якщо збрехав про 100500 фламінго - то визнати це.
Збрехав про гігават електрогенерації - визнати це, а не шукати цапа відбувайла.
Підвищити платню військовослужбовцям. Підвищити військовий збір для заброньованих.
Перестати тримати людей на позиціях, які не можна утримувати і які не несуть жодного змісту.
Насправді питань до влади багато, і далеко не всі з них обмежуються корупцією.
Але потрібна політична воля зверху для всього цього.

А ця людина з реальності. Таке гріх ще раз не перепостити.
BeneFuckTor

Подякував: 265 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

#<1 ... 15645156461564715648>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор