Бетон написав:Чую недолго зеленой осталось. А там и война кончится
Чуйка цікава річ. Ось чуйка Бандерлога каже що хтось с бют стане на поважну посаду, незважаючи на реальність що кількість депутатів там аж 25, залишилось якихось зелених нагнути яких більшість )
Жінка, яка у 1994 році розповіла мені передбачення про цю війну, казала таке: "восьмим президентом буде жінка, але миру за її правління не буде. Мир настане за 9-го, ним буде чоловік."
stm написав:Чуйка цікава річ. Ось чуйка Бандерлога каже що хтось с бют стане на поважну посаду, незважаючи на реальність що кількість депутатів там аж 25, залишилось якихось зелених нагнути яких більшість )
Жінка, яка у 1994 році розповіла мені передбачення про цю війну, казала таке: "восьмим президентом буде жінка, але миру за її правління не буде. Мир настане за 9-го, ним буде чоловік."
fler написав:Жінка, яка у 1994 році розповіла мені передбачення про цю війну, казала таке: "восьмим президентом буде жінка, але миру за її правління не буде. Мир настане за 9-го, ним буде чоловік."
Всі ці прогнози-передбачення втрачають актуальність після публічної публікації. Перевірено мною не раз.
Між іншим, є сайт де ви можете реально виграти гроші своїми передбаченнями: Війна закінчиться до кінця 2025 року:
Можете поставити на "Ні"(що є очевидним для усіх) 10000$ і виграти 628$. Або Війна закінчиться до кінця 2026 року:
Тут при ставці 1000$ на "Ні" виграєте цілих 786$. Непогано по-моєму. Або ставите на "Так" і виграєте 1098$.
budivelnik написав:Автоматизована система це добре Погано що нею керують люди.... Два маленьких кейси.. 1 Дружина років 5 тому перевела житлову нерухомість з долей в квартиру.. (Було 20% долі в будинку 700м2 що становило 140м2, стало квартира № розміром в 140м3 Третій рік податок на житло нараховується виходячи з того що є дві нерухомості(одна в долях, друга квартира) а це так на хвильку 30000 грн/рік. Писала листи , звонила - без толку ////
Так що Здурі можна й мягке зломати....
І чим ця історія закінчується? Бо моїм знайомим приходили податкові повідомлення про сплату податку за нерухомость в Маріуполі. Дзвінком вирішувалось.
Була у мене приблизно такаж історія, переоформлення частини квартири из частки в одиницю. Через деякий час подивився шо реєстр показував два об'екта нерухомості , вирішилось усе походом у ЦНАП до держреєстраторів ,платив держмито, просто реєстратор який оформляв документи і витяг забув видалити старі данні
Бетон написав:Чую недолго зеленой осталось. А там и война кончится
Чуйка цікава річ. Ось чуйка Бандерлога каже що хтось с бют стане на поважну посаду, незважаючи на реальність що кількість депутатів там аж 25, залишилось якихось зелених нагнути яких більшість )
А не казала вона через скільки демобілізація буде? ) через 9 років? Тих що пішли в 22му?
а чим займався Бандерлог до війни? не треа вигадувати, треба лише читати, що люди самі пишуть. ви мене тепер ще починає звинувачувати у шахрайстві? на відміну від вас я цим час від часу займаюся, тому такі закиди про мене видають саме шахраїв, або не дуже розумних .
І чим це я до війни займався 41 рік? Правильно, займався я різним) смотря з якої точки зору дивитись. Як шо по трудовій то я гомер сімпсон. А так як пчоловод. Можу після війни в травні тобі бжоли продати, мясної карпатської породи) інтєрєсує? Прєд законом я чіст, за весь час жодного порушення правил дорожнього руху. І нікакіх замахів чи пісяння на дєтскій площадці, ні шахрайства, ні многожонства.
Banderlog написав:А не казала вона через скільки демобілізація буде? ) через 9 років? Тих що пішли в 22му?
Расклад Таро: 5 кубків - просєку бачу, грошей не бачу
Скажите мне прямо. Только честно, я готов услышать горькую правду: STM, мне стоит ещё надеяться найти девульку, не гадающую на таро и без увлечения астрологией? Или этого не бывает?))
Banderlog написав:А не казала вона через скільки демобілізація буде? ) через 9 років? Тих що пішли в 22му?
Расклад Таро: 5 кубків - просєку бачу, грошей не бачу
Скажите мне прямо. Только честно, я готов услышать горькую правду: STM, мне стоит ещё надеяться найти девульку, не гадающую на таро и без увлечения астрологией? Или этого не бывает?))
та нєкоторе врємя такі є. Но це возрастноє і проходить. як казав мій дід - всяка стара баба- відьма.