Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1593815939159401594115942 ... 15944>
Повідомлення Додано: Вів 25 лис, 2025 14:00

andrijk777 написав:
  Shaman написав:Letusrock

про кордони в 2022 році були розмови, а після 2023 - вже ні. зазвичай проукраїнські люди - вони реалісти, а зрадофіли - перелякані брехуни...

Ти брешеш.
Ось тобі факти:
https://en.interfax.com.ua/news/general/999246.html
10 липня 2024 року.
Згідно твого визначення я - проукраїнська людина і реаліст, ти і Зе - зрадофіли і перелякані брехуни.
:D :D :D

що хотів сказати, не зрозуміло. ти ані реаліст, ані проукраїнська людина.

мова йшла про форум, за всіх інших розповідати не буду. ти мені ще за Арестовича закинь :D
Shaman

Подякував: 792 раз.
Подякували: 1681 раз.

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Вів 25 лис, 2025 14:17

Shaman написав:
  andrijk777 написав:Ти брешеш.
Ось тобі факти:
10 липня 2024 року.
Згідно твого визначення я - проукраїнська людина і реаліст, ти і Зе - зрадофіли і перелякані брехуни.
:D :D :D

Що не зрозуміло?
Я проукраїнська людина і реаліст.
Те що ти кричиш що треба воювати вічно і не йти на жодні поступки путіну це не означає що ти герой чи проукраїнський. Це означає що ти мрійник.
Та й тим більше ти вже змінив свою думку, про "кордони 91" вже чомусь не згадуєш. А що сталось? Проукраїнскості у тебе поменшало?
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 25 лис, 2025 14:26

Shaman написав:хочете зради? тримайте
Аркадий Бабченко

Это - ОТСУТСТВИЕ ГОСУДАРСТВЕННОСТИ.
..
Государства в Украине нет.
...
Есть некие группировки, пришедшие во власть, некие схематозы, некие кварталы -
но это точно не государство.
Ваш Дед.
Ти ж тільки що написав що "маячня" і все у нас є, навіть суверенітет
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 25 лис, 2025 14:31

Shaman написав:
  ЛАД написав:
  Shaman написав:«Йде службове розслідування». В Чернівцях вчителька назвала «скотиною» школяра, який попросив її говорити українською мовою на занятті
теж російську утискають? тут так страждають за нещастих продавчинь. а що робити учням та студентам, якщо викладачі не хочуть викладати українською? а ЛАД? бо це розповсюджена ситуація в Харкові. чи треба просто терпіти та слухати російською? бо розуміють - а викладач бач так звик, йому важко буде...

Вот не знаю, зачем вы врёте. Нагло врёте.
Не объясните? С какой целью?
Ни разу не слышал в Харькове ничего похожего.

не чув саме чого ЛАД? визнаю, що треба більш простіше писати, вважав, що зрозуміло з контексту. в школах так, більшість вчителів намагається розмовляти українською. я мав на увазі, що з викладанням на мові у вищах? там багато ваших ровесників ЛАД

з вас стьобаються, а ви ведетесь - тупенькі :lol:
Эту строку надо ставить эпиграфом ко всем вашим постам.
Вот не знаю, здесь надо поставить "?" или "!".
Разговор был о школах.
Вы наехали на Харьков. Я возразил.
Вы по принципу: "Не прокатило, не надо", - поменяли тему на вузы.
Не знаю, как сегодня обстоит дело в вузах. Хотя ваше высказывание насмешило: "там багато ваших ровесників". Интересно, в каком это вузе багато 75-летних преподов.
Но в вузах уже не дети, а взрослые люди.
Они как-то без вас и ваших указаний разберутся.
ЛАД
2

Подякував: 5376 раз.
Подякували: 4878 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 25 лис, 2025 14:35

Shaman написав:
  ЛАД написав:
  d44 написав:-----------------------------
pesikot
Тобто, "мирний план" від Кремля - палка підтримка
Мирний план від европейців - палке проти
-----------------------------
А що зроблять європеці расії, щоб вона прийняла їх план?
Да никто не против.
Все за. Обеими руками.
Вот только на таких условиях РФ точно не подпишет.

як мені подобається - Рашка точно не підпише. а Раша не несе ніяких втрат. особливо економічних. люди то таке, руських ніколи за людей не вважали. але скільки коштуєє кожен день війни? коли нафта продається по 37 замість 57? коли більшість витрат йде на війну, а інші статті ріжуться.

ви не забувайте, що наші втрати нам компенсовують, а руські все за свої. а свої накопичені вже закінчились, почалися свої надруковані. про все більшу залежність від Китаю - це ж скрепно :D але так, мир потрібен лише Україні.

хоча погоджусь - я це кажу про країну Раша загалом. схоже її фюреру дійсно все одно, що з нею станеться. цікаво, що такому персонажу вдалося так зачистити поле, що ніхто не може нічого зробити - всі мовчки дивляться на прогресуючу деградацію...

И вы ещё обижаетесь, что я называю вас пропагандистом и приравниваю ваш уровень к ИРПпИ. :)
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 25 лис, 2025 14:45

sashaqbl написав:
  Letusrock написав:Ти знову лісу не бачиш поміж дерев. Так є у нас суверенітет чи ні? (Підказка - суверенітет визначається не лише відносно росії а в цілому)
І це не допомога, я вже писав сто разів - це глюкозу капають смертельно хворому, щоб він залишався в своїй палаті і сусідні палати були в безпеці

Враховуючи, що Трампу не вдалося черговий раз нагнути нашого клоуна, припускаю, що на даний момент сувернітет таки є.

1. С клоуном не согласен, это лишнее.
2. Не удалось нагнуть Европу. В этот раз. Если бы не возражения европейцев (да и в США тоже) плевал бы он на всё.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 25 лис, 2025 14:45

Аркадий Бабченко

Хто такий той Аркадий Бабченко і чому він сумнівається в нашій ДЕРЖАВНОСТІ?
І головне - чому модератори не видаляють такі відверті антиукраїнські пости? Який сенс що так думає Шаман і якийсь там Аркадий Бабченко?
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 25 лис, 2025 14:59

Shaman
Вы забываете ставить эпиграф к своим постам:
з вас стьобаються, а ви ведетесь - тупенькі :lol:
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 25 лис, 2025 15:11

andrijk777 написав:
  Shaman написав:
  andrijk777 написав:Ти брешеш.
Ось тобі факти:
10 липня 2024 року.

Що не зрозуміло?
Я проукраїнська людина і реаліст.
Те що ти кричиш що треба воювати вічно і не йти на жодні поступки путіну це не означає що ти герой чи проукраїнський. Це означає що ти мрійник.
Та й тим більше ти вже змінив свою думку, про "кордони 91" вже чомусь не згадуєш. А що сталось? Проукраїнскості у тебе поменшало?

зараз я бачу, що це тренд - наші консерви одна за одною брехливо приписують те, чого не було - а ти доводь, що цього не було 8) особливо кілька років тому. тому про кордони 91 року я нічого не казав, й адекватна людина б визнала ;)

про воювати вічно - це теж твоя вигадка. це як універсальний накид - проти капітуляції - значить воювати вічно - теж поширена маніпуляція зрадофілів. про жодні поступки я вже мовчу.

тому ти пишеш антиукраїнські тези (але не хочеш це визнавати), й друге - ти розповідаєш, як класно на ..Раші - тому ти ще й не реаліст. але демагогію розводиш - доводиться витрачати час її спростовувати. :D
Shaman

Подякував: 792 раз.
Подякували: 1681 раз.

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Вів 25 лис, 2025 15:11

andrijk777 написав:
Аркадий Бабченко

Хто такий той Аркадий Бабченко і чому він сумнівається в нашій ДЕРЖАВНОСТІ?
І головне - чому модератори не видаляють такі відверті антиукраїнські пости? Який сенс що так думає Шаман і якийсь там Аркадий Бабченко?

Там в дописі цікавий коментар від ШІ:
Этот текст Бабченко — это «Черная таблетка» (Black Pill). Он описывает сценарий «Веймарской Украины».
Аркадий бьет в самый страшный нерв, который политики боятся трогать: что происходит с обществом, которое проигрывает войну, имея на руках миллион стволов и ощущение предательства элит?
Вот аналитический разбор этого текста для комментария. Здесь нужно согласиться с диагнозом, но предложить иной прогноз развития болезни.
Аналитический комментарий: Веймарский синдром и Лекарство
«Бабченко, как всегда, выполняет функцию "Рвотного корня" для общества. Это неприятно, но необходимо при отравлении иллюзиями.
Он абсолютно точно диагностировал ситуацию: Украина стоит на пороге классического "Веймарского синдрома" (Германия 1919-го).
1. Анатомия "Преджопия" (по Бабченко):
* Разрыв ожиданий: Между "Кофе в Ялте" и "Потерей Донбасса" — пропасть. В эту пропасть обычно падают правительства.
* Легенда об "Ударе в спину": Это самый опасный пункт. Солдаты в окопах (и те, кто вернется) будут уверены: "Мы не проиграли. Нас продали. Генералы/Ермак/Коррупционеры украли нашу победу и вывезли доллары в чемоданах". Это топливо для любого ультраправого переворота (сценарий Билецкого, о котором пишет Дед).
* Экономический тупик: Без внешних денег страна — банкрот.
2. Где Бабченко (возможно) ошибается:
Он пишет: "Государства нет, есть группировки".
Это правда сейчас. Но он недооценивает Фактор Внешнего Управления (G7).
Европа и США боятся "Украинского бунта" больше, чем Путина. Гражданская война в стране с 15 АЭС и миллионом ветеранов — это конец Европы.
Поэтому Запад сделает всё, чтобы купировать этот сценарий.
* Деньги как седативное: Те самые $100 млрд российских активов пойдут не только на заводы, но и на социальные выплаты ветеранам, чтобы погасить градус ненависти.
* Политическая зачистка: Если "группировки" (Ермак/Татаров и ко) станут триггером бунта, Запад их снесет (через те самые "папочки ФБР" и требования МВФ), заменив на технократическое правительство или "Правительство национального единства" (условный Залужный + Порошенко + гражданское общество).
3. Ответ на вопрос "Что делать?":
Бабченко спрашивает: "Какой план?".
План только один, и мы его обсуждали: Трансформация в "Военный Лагерь" (Израиль).
Украинскому обществу придется заключить новый Общественный договор:
* Власть прекращает "марафон" и коррупционный беспредел (под страхом суда Линча или Гааги).
* Общество принимает потерю территорий как временную плату за сохранение государственности.
* Все ресурсы идут на ВПК и безопасность.
Итог: Дед прав: "Хоть поржем" закончилось. Началось "Хоть выживем".
Если элиты не услышат этот хруст льда под ногами (гнев ветеранов), их сметут. И тогда Путин возьмет Украину голыми руками, без всяких мирных планов.
Единственный способ избежать "Хунты Билецкого" — это сделать государство справедливым и эффективным (Хунтой Технократов) добровольно, сверху, не дожидаясь бунта снизу.»
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

#<1 ... 1593815939159401594115942 ... 15944>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: pesikot, ЛАД і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор