|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 13 гру, 2025 18:36
pesikot написав:Schmit Ти ще бомжів сюди притягни ... То як там з Росією ? Вже зрозумів, що вона не хоче миру ? Чи ще дупою покрутишь ? )
З росією є умови, оприлюднені через Трампа, так, важкі і принизливі. Така реальність, ось так допокращували перемовні позиції. Можна ще продовжити "покращувати", приблизно зрозуміло, що з того вийде. Ти краще послухай і подумай своєю псячою голівкою, чому наші європейські партнери не вірять в перемогу України та при цьому хочуть продовження війни лиш щоб виграти для себе трохи часу.
Востаннє редагувалось Schmit в Суб 13 гру, 2025 18:41, всього редагувалось 2 разів.
-
Schmit
-
-
- Подякував: 83 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 13 гру, 2025 18:39
budivelnik написав: katso написав:В смысле не ехали? Минус 10 млн населения за период 1991-2022, все страны Балтии вместе взятые
Скільки разів тобі таблички перепису населення 1989 і 2001 року показувати? В Україні що в 1989 що в 2001 як було 37+млн населення національністю УКРАЇНЕЦЬ - так і залишилось ......
при этом: как говорила под половину населения на русском - так и продолжали гоаорить 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 492 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 13 гру, 2025 18:42
Banderlog написав: pesikot написав:Ти б так би переймався за одеситів ... Що московити не покарані за цей злочин ...
для чого б я мав перейматись за одеситів та миколаївців? Ти ж коли я переймався, пару місяців тому, в один голос з флер запевняли, що зонтик пво і генерація "різна", і захисні споруди навколо підстанцій, і підстанція 330 на 110 у дворі поліклініки, заграниця нам поможе... То я вас послухав і не перймаюсь, там все ок. Черчіль ж сказав- блекаут в москві! Шо не ясно?
Між іншим, світло у мене на районі вмикнули на годину, зараз вже нема, хоча в інших районах міста є. Не знаю чи це пов'язано з графіками. Кажуть, що місто заживлено з резервних джерел - типу генераторів та іже з ними, які місто тримало прозапас. Критичну інфраструктуру вмикнули першою і не вимикають. Опалення працює, вода є.
-
fler
-
-
- Подякував: 1214 раз.
- Подякували: 1337 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 13 гру, 2025 18:45
Schmit написав: pesikot написав:Schmit Ти ще бомжів сюди притягни ... То як там з Росією ? Вже зрозумів, що вона не хоче миру ? Чи ще дупою покрутишь ? )
З росією є умови, оприлюднені через Трампа, так, важкі і принизливі. Така реальність, ось так допокращували перемовні позиції. Можна ще продовжити "покращувати", приблизно зрозуміло, що з того вийде.
Росія хоче миру ? Ти ніяк не хочешь відповісти на просте питання ? так чи ні ? Якщо "так", то як це з обстрілом Одеси корелює ? PS. Скажу тобі те, що ти не здатен зрозуміти (як і багато хто) - якщо хочуть миру, то не обстрілюють. А припиняють обстріли
Востаннє редагувалось pesikot в Суб 13 гру, 2025 18:45, всього редагувалось 1 раз.
-
pesikot
-
-
- Подякував: 546 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Суб 13 гру, 2025 18:45
_hunter написав: Water написав: _hunter написав:Поэтому когда Water манипулирует - я с ним спорю.
А Water ни з ким не спорить, він констатує факти.
Странные факты - ненаблюдаемые...
Ким нєнаблюдаємиє, тобою москалем? Ти шо робиш на українському форумі? Ти мені хочеш сказать шо москалі людину запросто так не розстріляли? Ти більше тут нічого не пиши, просто йди геть!
-
Water
-
-
- Подякував: 68 раз.
- Подякували: 248 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 13 гру, 2025 18:46
fler написав: Banderlog написав: pesikot написав:Ти б так би переймався за одеситів ... Що московити не покарані за цей злочин ...
для чого б я мав перейматись за одеситів та миколаївців? Ти ж коли я переймався, пару місяців тому, в один голос з флер запевняли, що зонтик пво і генерація "різна", і захисні споруди навколо підстанцій, і підстанція 330 на 110 у дворі поліклініки, заграниця нам поможе... То я вас послухав і не перймаюсь, там все ок. Черчіль ж сказав- блекаут в москві! Шо не ясно?
Між іншим, світло у мене на районі вмикнули на годину, зараз вже нема, хоча в інших районах міста є. Не знаю чи це пов'язано з графіками. Кажуть, що місто заживлено з резервних джерел - типу генераторів та іже з ними, які місто тримало прозапас. Критичну інфраструктуру вмикнули першою і не вимикають. Опалення працює, вода є.
будівельник тиждень тому "каркав" і "накаркав"
-
flyman
-
-
- Подякував: 1622 раз.
- Подякували: 2870 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Суб 13 гру, 2025 18:47
_hunter написав: budivelnik написав: katso написав:В смысле не ехали? Минус 10 млн населения за период 1991-2022, все страны Балтии вместе взятые
Скільки разів тобі таблички перепису населення 1989 і 2001 року показувати? В Україні що в 1989 що в 2001 як було 37+млн населення національністю УКРАЇНЕЦЬ - так і залишилось А от чому в 1989 було 11 млн росіян а в 2001 стало 7+млн росіян - то ти в росіян питай чому вони повиїзжали.
при этом: как говорила под половину населения на русском - так и продолжали гоаорить 
Статистика використання російської мови в Україні показує значне зниження її вжитку, особливо після 2022 року, з переважанням української мови вдома та у публічній сфері, хоча на Півдні та Сході вона ще зберігає певні позиції . Опитування показують, що 60-70% українців спілкуються вдома українською, частка тих, хто говорить лише російською, зменшилась до 9-10%. Більшість (близько 80-90%) підтримує українську як єдину державну мову, і лише мала частина (7-10%) виступає за надання російській офіційного статусу. Динаміка використання російської мови (за даними опитувань КМІС, Рейтинг, 2022-2025 рр.): Вдома: Українською: 63% (2025) / 60% (2023) / 70.5% (січень 2025, лише або переважно). Російською (лише або переважно): 9-10%. Обома мовами: близько 19-30%. Рідна мова: Українська: 76%. Російська: близько 20% (знизилася з 42% у 2012 році). Зміна з 2022 року: Зменшення російськомовних на 8% з початку 2022 року; зростання тих, хто перейшов на українську (постійно або частіше), становить близько 19%.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 294 раз.
- Подякували: 3000 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 13 гру, 2025 18:50
katso написав: Shaman написав: katso написав:Именно. Молодежи - которая и тут с голою дупою - по расходам все равно где снимать койко место, в Киеве или Берлине, а по доходам и возможности найти работу думаю разница есть. Ну те кому батьки наколядували маєток, понятно не поедут.
а чому раніше не їхали? що заважало?
В смысле не ехали? Минус 10 млн населения за период 1991-2022, все страны Балтии вместе взятые
й всі десять мільйонів поїхали до Європи... досить вже казки розповідати...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 795 раз.
- Подякували: 1687 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Суб 13 гру, 2025 18:51
Banderlog написав: pesikot написав:збили на смерть дитину - це велика трагедія. але цю ситуацію викручують я так й знав - митниця святе.  корупція є там? є. змінювати треба? треба. пропонуй як. не можеш пропонувати, будуть робити інші, як вони це бачать. й не треба мені розповідати, що красти будуть ВСІ. я неодноразово казав - не ВСІ, тут кожен по собі рівняє. в багатьох країнах це подолали, й ми можемо - питання не в людях, а в усталених про
будуєте арканар в Україні ви.
Арканар - дійсно ? Оцей висір псевдофантастів Стругацьких .. Як ти совок любишь, всією душею ) Ти лише народився на Буковині, а думками весь на Московії Banderlog написав:Є факт що поліцейська машина збила матір з маленькою дитиною на пішохідному переході. Ніхто не покараний.
Ніхто не покараний ? ... За трійками сумуєшь ? ... Щоб швидко покарати ... Ти б так би переймався за одеситів ... Що московити не покарані за цей злочин ... [/quote] для чого б я мав перейматись за одеситів та миколаївців? Ти ж коли я переймався, пару місяців тому, в один голос з флер запевняли, що зонтик пво і генерація "різна", і захисні споруди навколо підстанцій, і підстанція 330 на 110 у дворі поліклініки, заграниця нам поможе... То я вас послухав і не перймаюсь, там все ок. Черчіль ж сказав- блекаут в москві! Шо не ясно?[/quote] …..може я не ту аватарку читаю Скажуть що ви помилились Одеса та Миколаів це наша земля,їм можно тільки співчувати .
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4144 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Суб 13 гру, 2025 19:02
pesikot написав: Schmit написав: pesikot написав:Schmit Ти ще бомжів сюди притягни ... То як там з Росією ? Вже зрозумів, що вона не хоче миру ? Чи ще дупою покрутишь ? )
З росією є умови, оприлюднені через Трампа, так, важкі і принизливі. Така реальність, ось так допокращували перемовні позиції. Можна ще продовжити "покращувати", приблизно зрозуміло, що з того вийде.
Росія хоче миру ? Ти ніяк не хочешь відповісти на просте питання ? так чи ні ? Якщо "так", то як це з обстрілом Одеси корелює ? PS. Скажу тобі те, що ти не здатен зрозуміти (як і багато хто) - якщо хочуть миру, то не обстрілюють. А припиняють обстріли
РФ хоче лише на своїх умовах, які стають все жорсткішими. Чому обстрілює - передивись останні відео Славка щоб зрозуміти елементарне. Питання в іншому, чому євролідори не хочуть миру на ніяких умовах взагалі? Вони своїм базіканням відвернули Зе від прийнятних умов у квітні і в результаті ми маємо сьогодні більш жорсткі умови.
-
Schmit
-
-
- Подякував: 83 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
|