ЛАД написав:А вы не смотрели данные, на сколько увеличились поставки СПГ в Европу из США и др. стран? В т.ч. из РФ?Честно признаюсь, я не смотрел. А было бы интересно.
1 Є обєм світового ринку. 2 Якщо експорт в Європу скоротився на 170 млрд і нікуди не виріс - то яким чином СВІТОВИЙ ринок знайшов додаткових 170 млрд м3 газу 3 Чи не здається дивним те що цифра теоретичної економії газу від введення додаткових потужностей зеленої генерації співпадає з цифрою зменшення експорту газу росією?
Світовий ринок не може за рік збільшити видобуток щоб замістити випадаючий трубопровідний... А от замістити видобуток рік_ _______ Світ Квт _ Зекономили млрд м3 газу _або_ млн тонн Вугілля
2022 ___ 1044310000 ______ 261,078 __________ 417,724 2023 ___ 1400620000 ______ 350,155 __________ 560,248 2024 ___ 1852350000 ______ 463,088 __________ 740,940 Ні на які думки не підштовхує? Втратили 170млрд Теоретично Зекономили 463-263=200 млрд ???
Во-первых, не за год, а постепенно за 4 года. Во-вторых, "за рік збільшити видобуток щоб замістити випадаючий трубопровідний" не может. Но и заместить его СЭС за год, наверное, тоже не может.
Лад Ти можеш аналізувати прочитане? 1 За ДВА (табличка показує данні на кінець року, тому стрічка 2022 рік - це кінець 2022 року, стрічка 2024 рік - це кінець 2024 року, тобто збільшення обємів генераційних потужностей відбулось за ДВА роки 2023 і 2024) роки світ створив обєм генерації який замінив видобуток 200 млрд м3 газу 2 Як думаєш Хто правіший Збісившийся фюрер в якого Анна Ярославівна - росіянка а Газпром буде лідером капіталізації і обійде ТЕСЛУ з Гуглем... Чи СВІТОВИЙ КОЛЕКТИВНИЙ КАПІТАЛ Я чомусь думаю що сотні тисяч капіталістів ( тільки в Україні 50000+ СЕС) у світі мають більше клепок в голові ніж пуйло. 3 Як думаєш чому Ми топимо танкери - фактор який має збільшити ціну нафти Європа вводить санкції - фактор який має збільшити ціну нафти Трамп блокує Венесуелу - фактор який має збільшити ціну нафти..
А ціна нафти ПАДАЄ... А це можливо тільки у випадку коли ПРОПОЗИЦІЯ перевищує попит... Все описане вище - зменшувало пропозицію То куди дівся попит?
flyman написав:Хотаб думає, що якщо система запроектована і зроблена для розподілу е.е. "зверху вниз", а трансформатор може працювати в обидва боки, то можна від СЕС в умовній локації "дах на хаті Бандерлога в селі на Буковині" віддати умовниму споживачу "будівельнику на 'заряд електрички' у Львів".
Будеш сміятись, але все саме так і робиться.... В низьковольтних трансформаторів, який має потужність 100-400 Квт в 100% випадків до трансформатора підєднана 1 СЕС ...потужністю в 30Квт ( розумієш чому було введене це обмеження?) а трансформатор влаштований таким чином щоб автоматично забезпечувати споживання мешканців які до нього підключені.... Тому СЕС на 30 Квт НЕ може створити проблеми для трансформатора. Перетоки струмів відбуваються на вищих рівнях (підстанціях), а от вже підстанція може перекинути потужність в кількох напрямках..
ПС є нюанси СЕС в 30 Квт не може витримати навантаження в 100квт , тому у випадку коли трансформатор вивикають( з підстанції вимикають гілку яка живить трансформатор) СЕС автоматично відмикається від мережі і хоча на нії є повна потужність генерації - віддати вона її крім як власнику по окремомо дроті, або сусідам які домовились з власником - не може.
katso написав:По его словам, США не позволят "враждебному режиму захватить нашу нефть, землю или любые другие активы", которые "должны быть немедленно возвращены Соединенным Штатам".
Похоже, что все активы мира Трамп считает своими...
andrijk777 написав:А в 2013 вже рівень життя у нас був вищий ніж Білорусії, як мінімум не нижчий.
А вы как это так посчитали хитро? -- по любимой тут "средней площади населения" подушный ВВП - в два раза выше. Подушный по ППС - тоже в два раза...
Нічого хитрого немає. Ось:
По ВВП оцінюється економіка а не рівень життя. Не треба пхати ВВП во всі дири.
А где там 2013 можно глянуть? Но так-то "рівень життя" по "Cost of Living" оценивать - тоже так себе По той банальной причине, что в два раза более высокий ВВП (на 13й год) позволяет в два раза легче "откашливать" примерно равные траты...
Цели «СВО» будут безусловно выполнены, россия может нарастить темпы наступления в Украине, – путін.
▪️«Если от разговора с нами откажутся, рф добьётся освобождения исторических земель военным путём»; ▪️«Задача расширения буферной зоны безопасности будет решаться»; ▪️До конца года на боевое дежурство будет поставлен комплекс «Орешник».
вот и попереговаривались..
❗️Наша задача – сохранение и наращивание темпов наступления. Политика стран Европы и НАТО создает реальные предпосылки для продолжения военных действий в 2026 году, – міністр оборони рф бєлоусов.
_hunter написав:А где там 2013 можно глянуть? Но так-то "рівень життя" по "Cost of Living" оценивать - тоже так себе По той банальной причине, что в два раза более высокий ВВП (на 13й год) позволяет в два раза легче "откашливать" примерно равные траты...
Не знаю. В 2013 треба було глядать. Ні. На є усі показники рівня життя - зарплата і ціни. Оцінювати по ВВП - це якраз глупо. Тоді виходить що Бруней живе краще ніж США. Ну звичайно краще, виявляється весь світ хоче потрапити в Бруней а не в США.
fler написав:Не вистачає stm. Колись вона казала, що залишить форум, якщо інша (найлайняна) обліківка теж піде звідси. Невже так воно і сталося?
Флер, все гаразд. Я поїхала у велике турне Ліхтенштейн-->Трір-->Рамштайн-->Франкфурт-->Гамбург-->Рим. Буду вже у наступному році. Олександр і обстріл мене наштовхнули на ідею дати малювати на форумі Хантеру і Летусроку гімном по менталочці інших.