"Всем" це кому? Я впевнений що 99% населення "мира" дупля не дає що існує якась там загроза "почти полного уничтожения мира", тим більше такої загрози і не існує.
|
|
"Всем" це кому? Я впевнений що 99% населення "мира" дупля не дає що існує якась там загроза "почти полного уничтожения мира", тим більше такої загрози і не існує.
рівень спротиву порівнювати ще рано. Ну и США не РФ, а Венесуэла не Украина. Так что сравнения не получится. Надеюсь, вы не станете упрекать Грузию в недостатньому спротиві в 2008. Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуСкоріше операція США у Венесуелі - це НАСЛІДОК нападу педерації на Україну, бо цей напад ОСЛАБИВ ПЕДЕРАЦІЮ до рівня , на якому вона вже не може протистояти США в глобальному світі.. Тому Спочатку педераційників відчебурашили в Сірії Зараз чебурашать в Африці і Венесуелі і збираються чебурашити в Ірані... Якщо ж США відчебурашить Венесуелу і Іран + домовиться з Саудитами - то китайцям буде ох як не солодко без нафти (основну масу якої китайці отримують з педерації(але зараз санкції на танкери) , Ірану ( але зміна режиму може обнулити поставки в Китай ) і Венесуели ( тут також не всьо одназначна)
Re: Напад росії і білорусі на Україну_hunter
1 Совок він по всім пройшовся... 2 На відміну від халявщиків Які народились , ніфіга після себе не залишивши -подохли... Тому тебе й дивує що в мене є ДОСЯГНЕННЯ які можна показувати.. А от що показувати будеш ти? 3 Уяви , якщо би діяв по моїх оповіданням.. ПОЧНИ з СЕБЕ і зроби в би не менше, а більше... Уявляєш наскільки краще булоб а - тобі б- Україні.. А якби не тільки ти , а й подібні до тебе.. То ми б жили в раю. От і виходить Мої настанови показують ВАЖКИЙ шлях до РАЮ на землі
Рубрика «потєрь нєтЪ»Але жителі мають свято 😅 Востаннє редагувалось Hotab в Пон 05 січ, 2026 14:44, всього редагувалось 1 раз.
andrijk777
Важко пояснити людям які не жили в совку - враження від совка...... Як пояснити що за обмін валюти - була РОЗСТРІЛЬНА стаття? Як пояснити що за довжиною зачіски слідкували спеціальні патрулі? Як пояснити що за анекдоп можна було 25 років пиляти сосни повздовж ручною пилкою в Сибіру? Так сьогоднішня педерація з білорусією це вже не совок сраліна-*брєжнєва.... Але як пояснити що в білорусії чи педерації ніхто з тут присутніх не зміг би написати щось погане про бульбофюрера чи пуйла? ЯК ВАМ ЦЕ ПОЯСНИТИ ?
Я вас здивую, шаман, но я не смотрел оба ролика, пока вы не захотели услышать мои комментарии по Алисе. Когда задали вопрос, то я глянул оба. "накидів на Порошенка" там, вроде, нет. Это единственное, что вас волнует? Антисемитизм можно "не заметить"? "розбиратися що це за канал", я вас не призывал, но высказать осуждение ролика можно было бы. Но вы этого не сделали даже сейчас. Я нічого не намагаюсь ігнорувати. Понятно, своя рубашка ближе к телу. Но если мы хотим, чтобы мир переймався утиском українців и упрекать Запад в недостаточной помощи, то мы тоже должны перейматися утиском всех других - и евреев, и палестинцев, и "всяких прочих шведов". А не рассказывать, что агрессия РФ это плохо и недопустимо, а агрессия США это нормально и даже благородно и благотворно. Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуТо було давно і з сьогоднішніх матеріалів оцінити тодішній реальний стан речей складно. Втім, я можу припустити, що у тодішньої Фінляндії було більше свободи і самостійності
- в Білорусі кишеньковий "президент"-диктатор - силовики в Білорусі фактично обслуговують і інтереси рф - через Білорусь війська, озброєння, ракети і дрони літали і літають як у себе вдома - культурна політика Білорусі повністю підпорядковується "руському міру". Не знаю чи досі так, донедавна кількість книжок білоруською, виданих в Україні, була більшою за кількість, виданих в Білорусі - в Сакартвело президент тепер просто формальна фігура, на яку поставили повністю контрольованого клоуна - Сакартвело не просто "враховує російські інтереси", вони буквально копіюють російське законодавство, як ото про "іноагентів"
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||