Water написав:США готуються висунути кримінальні обвинувачення членам екіпажу нафтового танкера Bella 1, який було затримано в Атлантичному океані під прапором РФ.
Про це повідомила генеральний прокурор США Памела Бонді.
Як повідомляють ЗМІ, з 28 членів екіпажу цього танкера, що перевозив нафту з Венесуели та Ірану, 20 – це громадяни України, 6 – громадяни Грузії й 2 – громадяни РФ.
Всі 20 членів екіпажу — це одесити, які закінчили Одеську Морську Академію.
Цікаво, що в той танкер перевозив. не думаю, що заради кількох цистерн з нафтою США 2 тижні переслідували, а Росія висилала субмарину для конвою...
Water написав:США готуються висунути кримінальні обвинувачення членам екіпажу нафтового танкера Bella 1, який було затримано в Атлантичному океані під прапором РФ.
Як повідомляють ЗМІ, з 28 членів екіпажу цього танкера, що перевозив нафту з Венесуели та Ірану, 20 – це громадяни України, 6 – громадяни Грузії й 2 – громадяни РФ.
Цікаво, що в той танкер перевозив. не думаю, що заради кількох цистерн з нафтою США 2 тижні переслідували, а Росія висилала субмарину для конвою...
Якщо працює в тіньовому флоті, то мабуть не підпадає під перелік постанови, яка дає право на виїзд? Принаймні у пілотів тільки світлі контракти дають право. У кого сірі - ті не повертаються, бо більше не виїдуть
Якось питав знайомого капітана, він сказв шо теоретично може повернутись та виїхати взад, але не ризикує. Мені цікаво чому наповнювачам бюджету валютою, крім моряків, пілотів, неможна виїхать у офіційне відрядження. Не підписаний вигідний контракт, після чого валюти в країні більше не стане.
"Єщьо нє вєчєр" (с) ЛАД, наблюдаєм дальшє. Це не соплі з Міндічем жувать, там впаяють реальні терміни за порушення санкцій, плюс до терміну, якщо шось цікаве перевозили, в купі років 50-80 вийде.
Бачили відео як тернопільський тцкшник Дячук Вадим, знімає впійманого цивільного з розбитим лицем на задньому сидінні і погрожує йому ще раз в"є...ати? Цей Дячук здоровий 25 річний накачаний амбал, колишній мент, майстер спорту по важкій атлетиці, по обличчю видно що інтелектом не обтяжений. Пардон я мав на увазі що це важкопоранений в боях, тричі контужений інвалід без ноги, як і більшість "ветеранів" бусиків тцк
Якщо працює в тіньовому флоті, то мабуть не підпадає під перелік постанови, яка дає право на виїзд? Принаймні у пілотів тільки світлі контракти дають право. У кого сірі - ті не повертаються, бо більше не виїдуть
Якось питав знайомого капітана, він сказв шо теоретично може повернутись та виїхати взад, але не ризикує. Мені цікаво чому наповнювачам бюджету валютою, крім моряків, пілотів, неможна виїхать у офіційне відрядження. Не підписаний вигідний контракт, після чого валюти в країні більше не стане.
мені теж, чим вони кращі від комбайнерів і викладачів математики?
Президент Дональд Трамп заявил, что Венесуэла будет «покупать ТОЛЬКО товары американского производства» на доходы от сделки, в рамках которой страна передаст США до 50 миллионов баррелей нефти.
Це скільки в танкерах, якщо середній танкер перевозе 2 лимона барелей? Зараз за добу Венесуела постачає лимон барелів.
Але я не зрозумів "К вопросу о...", це до питання чого, єщьо нє вєчєр? US Force вже почали гвалтувать венесуелок, розстрілювать венесуельців, красти їхні унітази, вивозить дітей на Аляску для перевиховання, по містах запускать тисячі КАБів, дронів, балістичних ракет, знищувать електростанції?
"пасся" на чужій лужайці (доктрина Монро), портячи дух Анкоріджа
Президент Дональд Трамп заявил, что Венесуэла будет «покупать ТОЛЬКО товары американского производства» на доходы от сделки, в рамках которой страна передаст США до 50 миллионов баррелей нефти.
Це скільки в танкерах, якщо середній танкер перевозе 2 лимона барелей? Зараз за добу Венесуела постачає лимон барелів.
"постачає лімон", а "викачує" 250 тис., звідки ще 750?
Интересно мнение капитана первого ранга Флинта(Продиджи) по поводу тех 20ти наших сограждан на том танкере. И они явно по возрасту в партячейке мореходки доносы на сокурсников не писали, не успели то время застать, то есть идейно работать на "Славу-с-КПSS"(точнее ФСБ-едросню) врядли могли.