|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 06 січ, 2026 21:29
Ну, хоть так... Німеччина візьме на себе відповідальність за безпеку України та всього континенту, — канцлер Німеччини Фрідріх Мерц
"Після припинення вогню Німеччина готова розмістити свої сили на прилеглій до України території НАТО".
Жаль, конечно, что он заодно и границу ЕС показывает...
-
_hunter
-
-
- Заблокований
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 492 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 06 січ, 2026 21:40
Shaman Вы читаете, на что отвечаете? Я, вроде, объяснил, почему "жили за правилами". И не писал о том, что "в США негрів лінчують". И причём тут "Раша втратила своє моральне право"? Оттого, что она "втратила моральне право", агрессия США в Венесуэле перестаёт быть агрессией? Вы, кстати, обещали высказаться по этому поводу. Пока чёткого высказывания не вижу. И антисемитский ролик prodigy вы тоже не осудили. Насчёт некоторых "фактов" andrijk777 я высказался, вы не заметили? См. viewtopic.php?p=5921519#p5921519. Без разговоров, что это маячня. Ответил не на все пункты, лень писать. Уже говорил, я набиваю текст медленно. так за такою кривою логікою ЛАД теж ухилянт.
Если вам так хочется, то, конечно, можно назвать. Но согласно украинским законам я не был военнообязанным даже в первый день войны. С очень большим запасом не был. И даже имел полное право выехать за границу. По закону.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5382 раз.
- Подякували: 4878 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 06 січ, 2026 21:42
ЛАД написав: За гроші это совсем не то же, что за идею. Перестанут платить - перестанут воевать. А "СВОлодя й руського вб'є" - вы уверены, что такой опасности не будет у нас? Если да, то очень напрасно. После ВОВ проблемы с бандитизмом в Союзе тоже были. Вы думаете, что убийств у нас до войны не было? И сегодня тоже совсем нет?
хіба німці за ідею вбивали? звичайні солдати - сказали воювати - воюють, припинили воювати - не воюють. СС - це інша мова. тому ті, хто готовий вбивати за гроші - вони швидко допетрають, що за гроші можна й далі вбивати. от знову класичне - а у нас. у нас люди захищають країну, й як кажете - багато мобілізованих. а там щиро, добровільно пішли вбивати хохлів - хто за гроші, хто за покликом. ви не бачите різницю, як завжди? а вона є й значна. в нас будуть проблеми з бандитизмом, напевне, але взагалі не порівняно з їх масштабами. окремо стоять оці дрібні народи - там теж є які рахунки виставити руським. гадаєте після вбивства українців вони будуть з руськими церемонитись? но це перспектива, яка лякає путіна, одна з причин, чому не хочуть зупиняти війну. на Раші зараз проводиться неприкрита пропаганда ВБИЙ. й це матиме наслідки саме на Раші. а в нас звичайні післявоєнні проблеми - не ми перші, не ми останні.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 807 раз.
- Подякували: 1700 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Вів 06 січ, 2026 21:43
ЛАД написав:так за такою кривою логікою ЛАД теж ухилянт.
Если вам так хочется, то, конечно, можно назвать. Но с огласно украинским законам я не был военнообязанным даже в первый день войны. С очень большим запасом не был. И даже имел полное право выехать за границу. По закону.
а, як кажемо про ЛАДа - то згадуємо за закони. а як про інших - то сміливо називаємо ухилянтами. чому я не здивований? 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Вів 06 січ, 2026 21:51
Вадим, бросьте эти благоглупости. В мозгах у человека заложено только жрать и размножаться. Всё остальное заложено в законах, которые меняются вместе с обществом. Мечты о новом человеке коммунистического будущего пока что остаются только розовыми мечтами. Попробуйте отменить законы и наказание за их нарушение... Боюсь, результат вам не понравится. Сильно не понравится.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 06 січ, 2026 21:57
candle645 написав:........ На жаль такі маніпуляції направлені на розкол суспільства діють навіть на Вас, далеко не найтупішого на цьому форумі і точно розумнішого за 90% ЦА на яку розраховані подібні вкиди. .........
Спасибо за дополнительное разъяснение. Но на меня не діють. Меня это просто удивило и я попросил разъяснений у тех, кто знаком с вопросом лучше меня.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 06 січ, 2026 22:07
ЛАД я никогда не возьму велосипед или айфон новый которіе кто то забыл, я не езжу на красный даже когда жена рожала , не подрезаю и не бікую , бікам всегда говорю шо они быки я вам говорю про культуру классическую
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 637 раз.
- Подякували: 522 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 06 січ, 2026 22:10
candle645 Про збільшення авіаційної техніки на теренах Західної України- знають МЕШКАНЦІ Західної України , бо мають можливість порівняти частоту прольоту над їхніми головами авіатехніки...
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 294 раз.
- Подякували: 3001 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 06 січ, 2026 22:43
Vadim_ уявляю, як ви виховували своїх дітей - як щира радянська людина - "жрать и размножаться". а інше, якщо спіймають...
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Вів 06 січ, 2026 22:48
Shaman написав:......... хіба німці за ідею вбивали? звичайні солдати - сказали воювати - воюють, припинили воювати - не воюють. СС - це інша мова. тому ті, хто готовий вбивати за гроші - вони швидко допетрають, що за гроші можна й далі вбивати.
"звичайним солдатам" тоже вбивали в голову, что они "вища раса", "юберменши". И вбили очень многим. И убийствами гражданского населения занимались не только СС. от знову класичне - а у нас. у нас люди захищають країну, й як кажете - багато мобілізованих. а там щиро, добровільно пішли вбивати хохлів - хто за гроші, хто за покликом. ви не бачите різницю, як завжди? а вона є й значна. в нас будуть проблеми з бандитизмом, напевне, але взагалі не порівняно з їх масштабами. окремо стоять оці дрібні народи - там теж є які рахунки виставити руським. гадаєте після вбивства українців вони будуть з руськими церемонитись? но це перспектива, яка лякає путіна, одна з причин, чому не хочуть зупиняти війну.
Да, у нас захищають країну. Так во время ВОВ тоже захищали. Но на войне отношение к смерти меняется. Даже у тех, кто воюет не за деньги. Но не стоит идеализировать, вспомните, сколько здесь разговоров было о необходимости для улучшения мобилизации увеличить зарплаты. И контракт 18-24 тоже был основан на приличных выплатах + ограниченный срок службы. Ваши сладкие мечты о резне русских со стороны малых народов, комментировать не буду. Что-то напоминает. на Раші зараз проводиться неприкрита пропаганда ВБИЙ. й це матиме наслідки саме на Раші. а в нас звичайні післявоєнні проблеми - не ми перші, не ми останні
Интересно, как все патриоты хорошо знают, что происходит в РФ, даже какая там пропаганда. Я почему-то об этом понятия не имею. Смотрят росс. ТВ? Не поделитесь, кого лучше слушать - Соловьёва, Скабееву, кого-то ещё? А насчёт "не ми останні", желаю вам не столкнуться с этим и не стать ни первым, ни последним. 
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-