|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 08 січ, 2026 16:23
pesikot написав:Пишуть, що ті громадяни України на танкері - це жителі окупованого Криму
в цьому і проблема, що маючи українські документи моряк може бути хз ким у мене знайомий працює роками з крисчанами(так їх називають українці), вони інколи відкрито висловлюються що проти війни(проти путіна), а коли Україна почала останні два роки накривати військові бази і аеродроми в Криму, то вони (морякі) почали на судні виказувати своє ФЄ (типу, мої діти і дружина мають часами сидіти в підвалі, коли ВИ атакуєте Крим), так не сиди-виїзжай на материк)), еще чего українську мови вони розуміють, але не користуються , а деякі молоді вже навіть не розуміють, тому при них НАШІ розмовляють мовою, а крисчане не врубаються
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3377 раз.
- Подякували: 3360 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Чет 08 січ, 2026 16:24
ЛАД написав: prodigy написав:........ международное морское право и закони США -могуть частково співпадати, а могуть і відрізнятися, для знання законів США треба мати на борту декілька томів актів(законів і підзаконних актів), як правило капітани дивляться що на судні мали Last Edition бо читати по 600 сторінок кожного тому немає ні часу не бажання (навіть сьогодні на пенсії) ........
В случае несовпадения международного морского права и законов США что главное? Или законам США плевать на морское право?
для США-їх закони попереду
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3377 раз.
- Подякували: 3360 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Чет 08 січ, 2026 16:24
ЛАД написав: prodigy написав:........ международное морское право и закони США -могуть частково співпадати, а могуть і відрізнятися, для знання законів США треба мати на борту декілька томів актів(законів і підзаконних актів), як правило капітани дивляться що на судні мали Last Edition бо читати по 600 сторінок кожного тому немає ні часу не бажання (навіть сьогодні на пенсії) ........
В случае несовпадения международного морского права и законов США что главное? Или законам США плевать на морское право?
Юристи США і писали міжнародне право. ЛАД, мене завжди дивувала ваша здатність не помічати основного, дивлячись на другорядні питання.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 08 січ, 2026 16:29
Hotab написав:........ Міжнародне морське право дуже переплітається з міжнародним повітряним. А останнє я вимушений вчити. Наверное. Но, думаю, далеко не совпадают. Изменение флага или маркировки самолёта в воздухе точно не предусмотрено. Якщо матроси не знають раптом (але мали б знати) - тим гірше для них.
Всё-таки не стоит сравнивать рядового матроса, от которого ничего особо не требуется, и лётчика, который учится много лет. Положение лётчика, скорее, соответствует положению капитана судна, а никак не матроса. Матроса можно сравнить с той же стюардессой. Вряд ли стюардесса может отвечать за курс самолёта, даже если он изменился.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5382 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 08 січ, 2026 16:34
stm написав: ЛАД написав: prodigy написав:........ международное морское право и закони США -могуть частково співпадати, а могуть і відрізнятися, для знання законів США треба мати на борту декілька томів актів(законів і підзаконних актів), як правило капітани дивляться що на судні мали Last Edition бо читати по 600 сторінок кожного тому немає ні часу не бажання (навіть сьогодні на пенсії) ........
Юристи США і писали міжнародне право. ЛАД, мене завжди дивувала ваша здатність не помічати основного, дивлячись на другорядні питання.
А мене завжди дивує, коли людина впевнено пише про те, в чому ні бум-бум. Пробачте, але в цих питаннях я значно більше довіряю prodigy, ніж вашій експертній думці. Дьявол кроется в деталях.
Востаннє редагувалось ЛАД в Чет 08 січ, 2026 16:45, всього редагувалось 2 разів.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 08 січ, 2026 16:35
prodigy С вопросами морской блокады и её законности вы не знакомы? Не просветите?
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 08 січ, 2026 16:37
ЛАД написав: stm написав:Юристи США і писали міжнародне право. ЛАД, мене завжди дивувала ваша здатність не помічати основного, дивлячись на другорядні питання.
А мене завжди дивує, коли людина впевнено пише про те, в чому ні бум-бум. Пробачте, але в цих питаннях я значно більше довіряю prodigy, чим вашій експертній думці.
Навіть для матроса це скінчиться не вїздом у адекватні держави і забороною працювати на нормальні білі компанії. Для капітана можливий строк у в'язниці. Для матроса у в'язниці до момента депортації. Депортація нормально у вашому світі?
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 08 січ, 2026 16:47
prodigy написав: ЛАД написав:"Балтіка -це озеро", боевые действия там велись.
Германія вже була не в тому стані, субмаріни часто не виходили в море за відсутності пального і членів екіпажу. Балт флот всі "подвиги" здійснив з вересня 1944 по березень 1945. на думку міжнародних істориків військового флоту -флот ссср відіграв дуже незначно роль у ДСВ
Чому ж в лапках подвиги? Хіба вбитих підлодкою марінеску 20тисяч німців не подвиг? Або бомбардування берліну морською авіацією в серпні 41 го?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 122 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Чет 08 січ, 2026 16:50
Banderlog написав: prodigy написав: ЛАД написав:"Балтіка -це озеро", боевые действия там велись.
Германія вже була не в тому стані, субмаріни часто не виходили в море за відсутності пального і членів екіпажу. Балт флот всі "подвиги" здійснив з вересня 1944 по березень 1945. на думку міжнародних істориків військового флоту -флот ссср відіграв дуже незначно роль у ДСВ
Чому ж в лапках подвиги? Хіба вбитих підлодкою марінеску 20тисяч німців не подвиг?
З 9 січня по 15 лютого 1945 О. І. Маринеско перебував у своєму п'ятому бойовому поході, протягом якого були потоплені два німецькі пасажирські лайнери — «Вільгельм Густлофф» і «Штойбен», що забрало життя близько 9 000 людей, майже половина з них були дітьми (ця трагедія за кількістю загиблих вважається найжахливішою в історії мореплавства)
Ти про ці "подвиги" Маринеско ?
-
pesikot
-
-
- Подякував: 546 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 08 січ, 2026 16:56
Banderlog написав: prodigy написав: ЛАД написав:"Балтіка -це озеро", боевые действия там велись.
Чому ж в лапках подвиги? Хіба вбитих підлодкою марінеску 20тисяч німців не подвиг? Або бомбардування берліну морською авіацією в серпні 41 го?
Для некоторых это всё не подвиги. И победа в войне не победа.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-