йому пече
|
|
дуже зневажливо відношення у вас до волонтерів, так само ви про себе кажіть, якщо ви одної думки з Бандерлогом просто це популістські рухи розраховані на мас медіа, бо військовим чи цивільним ця інформація не дуже цікава, головне для них-результат з Чмутом чи з Дейнегою за півроку "на посаді радника " міністр МО взагалі не зустрічався (може його референт (ад'ютант) раз на місяць мене дивує, чого це так пече ЛАДа? аграрна супердержава
аграрна супердержава Масована повітряна атака Росії на Україну в ніч на 20 січня, під час якої було застосовано 372 засоби нападу, коштувала агресору понад $131 млн.
У ГУР наголошують, що ці витрати зіставні з річним бюджетом цілого російського міста чи регіону, тоді як у самій РФ фіксують рекордний дефіцит бюджету та скорочення соціальних видатків. За інформацією ГУР, у ніч на 20 січня російські війська застосували 372 засоби повітряного нападу для масованої атаки на Україну. Серед них: балістичні ракети Іскандер; гіперзвукова ракета Циркон; крилаті ракети Х-101; навчальні РМ-48У; дрони типів Герань, Гарпія та Гербера. Як уточнили у Головному управлінні розвідки, загальна вартість використаного озброєння перевищує $131 млн (понад 10,2 млрд рублів). скільки було ушкоджено об'єктів критичної інфраструктури невідомо, але по всій країні почались аварійні відключення. у мене стабільно 10-12 годин на день а більшість людей (мої сусіди) навіть не бачать причинно-наслідкового зв'язку, чому це так часто вимикають світло, і дивно-чому це?
А до чого тут нарот? Якось на базарі без світла торгували. В світі є приклади автономного живлення в супермаркетах США, Японії, ПАР, Індії. Мене дивує, що людина, яка вважає себе циніком і реалістом, одягає рожеві окуляри, щойно чує, те, що їй хочеться чути. Трам звісно, красавчик. А по факту просто старий маразматичний нарцис, який втратив береги. З великою ймовірністю він рідкісний корупціонер, такий, що з наших можна зрівняти хіба що з федоровичем. Або бабаюля. Він постійно бреше, але через маразм з часом сам починає вірити в свою брехню. Він тупий. І він не прикидаєтсья, він реально тупий, ви просто послухайте його виступи. Ви вірите, що він завершить нашу війну і провчить погану Європу, яка заважає нам жити? По факту, він просто прагне домовитися з х.... А ми і Європа йому заважаємо. Він би з задоволенням закатав усіх вас в бетон і забув. В нього нема ідеології. Так, він більше консерватор, але тільки тому що він расист, шовініст і сексист. Якби woke ідеологія включала сильну президентську владу, він би вже давно пофарбував свою чуприну в кольори веселки і чмудив Венса на дивані. Він вже розказував, що завершить війну за 24 години. Пройшло більше року. Звісно, винен Зеленський, що Трамп п***. Він хотів нобелівську премію миру, бо її отримав Обама. Тому й "завершив" 8 воєн, а по факту завершилась тільки вірмено-азербаджанська, і то тільки тому, що Азербайджан переміг. Він образився, що йому не дали нобелівської премії. Зараз в Трампа нова іграшка - Гренландія. Ви можете тішитись, як він строїть мякозадих європейців, але по факту, нам від цього тільки гірше. І США гірше - бо бути гегемоном вони самостійно вже не в стані, а з Європою Трамп вирішив побити склянки. Ще цікавий момент, Трамп влаштував особисту армію, грозиться всьому світу. Але більше половини американських військовослужбовців - це мігранти або їх потомки. Востаннє редагувалось sashaqbl в Суб 24 січ, 2026 09:54, всього редагувалось 2 разів.
Re: Напад росії і білорусі на Українуfox767676
На рахунок русинів - в Речі Посполитій та пізніше в імперії Габрсбургів так називали українців. Кого так зараз називають... Ти на Закарпатті з початку війни. Я там народився і виріс. І всіх русинів поіменно знаю. А декогно навіть особисто. Самі активні на півкормці в ФСБ. Решта - корисні ідіоти.
Зараз переглядають цей форум: Wirująświatła і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||