|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 30 січ, 2026 21:48
Прямо сейчас Люди ховаються під вагонами від обстрілу: рф упродовж дня масовано б’є по залізничній інфраструктурі Дніпропетровської області, — місцеві канали
Я думаю после этого нет сомнений что ни мира ни перемирия питун не хочет. Только капитуляцию.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2535 раз.
- Подякували: 3517 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: П'ят 30 січ, 2026 21:53
Wirująświatła написав:Прямо сейчас Люди ховаються під вагонами від обстрілу: рф упродовж дня масовано б’є по залізничній інфраструктурі Дніпропетровської області, — місцеві канали
Я думаю после этого нет сомнений что ни мира ни перемирия питун не хочет. Только капитуляцию.
а ще хоче бути володарем світу, й що? 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 812 раз.
- Подякували: 1718 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: П'ят 30 січ, 2026 21:58
pesikot написав: Schmit написав:Для розуміння реальної ситуації.
Через 4 дні(роки), Зоркій Сокол помітив, що у сарая відсутня одна стіна ...
Війна на виснаження триває з квітня 2022 року, коли бліцкріг якось не пройшов ...
Якщо по твоєму на виснаження почалось з квітня 2022 року, то на чию користь відпрацювало Роботине, Кринки, курська оперпція і...? fler написав:Schmit, "осада" - це оточення військами укріпленого місця з метою його захоплення. Київ вже оточують? На кого розраховано це лайно?
Написано " готовят к..." - і це навіть якщо читати тіьки заголовки. Ох, коли ж ви порозумнішаєте.
Востаннє редагувалось Schmit в П'ят 30 січ, 2026 22:01, всього редагувалось 1 раз.
-
Schmit
-
-
- Подякував: 83 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 30 січ, 2026 21:58
Shaman написав: Wirująświatła написав:Прямо сейчас Люди ховаються під вагонами від обстрілу: рф упродовж дня масовано б’є по залізничній інфраструктурі Дніпропетровської області, — місцеві канали
а ще хоче бути володарем світу, й що? 
По хотілкам максимум віталя правий Але слон міг би зʼїсти 150 кг бананів , та хто йому дасть чию користь відпрацювало Роботине, Кринки, курська оперпція і...?
Залежить від співвідношення втрат і зміни кацапських планів завдяки необхідності відбивати ці контрнаступи. Шміт і тут знає, що плани ніяк не змінились і втрати всюди були не на нашу користь. Так?
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 403 раз.
- Подякували: 2564 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
6
4
Додано: П'ят 30 січ, 2026 22:33
‼️Російські перемовники приватно «вибачилися» за удар по пасажирському поїзду на Харківщині, — NYT з посиланням на одного з радникиків Офісу президента України
Він повідомив, що можливе енергетичне перемир’я між Києвом і москвою є «джентльменською угодою», досягнутою під час переговорів в Абу-Дабі 23–24 січня. Водночас домовленість не набула чинності одразу.
За даними видання, припинення ударів по енергетиці мало стартувати в понеділок, 26 січня. Однак уже 27 січня рф завдала ударів по Одесі та пасажирському поїзду в Харківській області. Після цього, за словами радника ОП, російська сторона «приватно вибачилася», заявивши, що не всі підрозділи армії рф отримали наказ утриматися від вогню.
Сегодня новостная лента адская дичь.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2535 раз.
- Подякували: 3517 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: П'ят 30 січ, 2026 22:35
Hotab написав: schmit написав: чию користь відпрацювало Роботине, Кринки, курська оперпція і...?
Залежить від співвідношення втрат і зміни кацапських планів завдяки необхідності відбивати ці контрнаступи. Шміт і тут знає, що плани ніяк не змінились і втрати всюди були не на нашу користь. Так?
Наші втрати завжди менші на порядки, навіть у потужних контрнаступах (так сказали на марафоні). Сумніватись у цьому - зрада.
-
Schmit
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 30 січ, 2026 22:40
Schmit Сумніватись у цьому - зрада.
Та я і так зрозумів що жодних цифр у тебе ніколи не було і не буде. Просто пуки в муку для вау-ефекту
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
6
6
4
Додано: П'ят 30 січ, 2026 22:52
Hotab написав:Schmit Сумніватись у цьому - зрада.
Та я і так зрозумів що жодних цифр у тебе ніколи не було і не буде. Просто пуки в муку для вау-ефекту
Я вірю Зе і марафону.
-
Schmit
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 30 січ, 2026 23:01
Hotab написав:Schmit Сумніватись у цьому - зрада.
Та я і так зрозумів що жодних цифр у тебе ніколи не було і не буде.
Так их же засекретили. За разглашение - еще и статья есть небось...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 493 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 30 січ, 2026 23:04
Schmit написав: Hotab написав:Schmit Сумніватись у цьому - зрада.
Я вірю Зе і марафону.
Тоді вас там двоє (шиза?) . Бо один дивиться марафон і вірить, а другий каже «контрнаступи зрада» А взагалі ти зайнявся примітивним флудом. Якщо у тебе нема жодних ознак зради, то навіщо ляпати язиком. Ти і так законтачився клікбейтом. «Ти для нас стал хуже дяди толи»(с)
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-