Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 16649166501665116652>
Повідомлення Додано: Нед 01 лют, 2026 23:50

40 з діаспорою і ТО

fox767676 написав:
  Господар Вельзевула написав:
Странно, он же вроде с зеленого кодла? А шо, методичку не с той папки взял?

он прежде всего с Николаева, так же как и порошенковец Гончаренко с Одессы
они знают настроения местных и что все может кончится хуже чем Донбассом или даже "по Днепру"
40 млн человек - рассмешил, не мог не спотужничать

40 з діаспорою і тимчасово окупованими?
flyman

Подякував: 1627 раз.
Подякували: 2875 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: Пон 02 лют, 2026 00:05

Shaman написав:
  ЛАД написав: Не притворяйтесь дурачком. это относилось к вашему посту перед моим.
тоді взагалі не розумію, про що мова.
Не моя вина, что с розумінням у вас проблемы.

якщо хтось написав - ЛАД сказав - то це не приписування. так людина може помилтися чи написати неправду - але я просто цитую, що пишуть інші. й іншим раджу так робити - цитувати, а не вигадувати...
Вы совсем разучились не врать?
Вы ничего не цитировали, а сказали: "ЛАД пише".
Но и нечего цитировать накиди.

так ця розмова була чи ні?
  M-Audio написав:
  Shaman написав:а ти трошки по-іншому дивись - якщо після перемоги Раші ти гарантовано поїдеш на Сибір, ти точно так же вперто будеш шукати варіанти?
А він не може. Я вже питав яке ставлення в нього про відвід військ було б, якщо б в результаті його домівка опинилася на окупованій території, а його самого запросили звідти на вихід з речами, які можна забрати в руках. Відповідь була -- такого не станеться, буду жити під окупацією, і ніхто мене нікуди не запросить.
чи знову забув?
Ложь не становится правдой даже если повторить её 100 раз.

цікаво, а чим ви так зайняті, що вважаєте, що у вас так мало вільного часу? невже десь працюєте? 8)
А вам не кажется, что это не ваше дело?

це не вам оцінювати мій рівень економіки - щось на валютній гілці мені немає з ким й поговорити.
Не мне.
Но и не вам оценивать мой.

а ви де були ці 25 років? читали інтернет?
Лежал на диване и плевал в потолок. И не 25, а больше 50 лет.
А деньги мне приносили на бом на блюдечке с голубой каёмочкой.

ви часто пишете, що мої твердження помилкові, але щось жодного разу не довели - але кажіть далі ;)
Я вам доводив, але ж ви "не розумієте".
"Довести" что-нибудь инструктору по идеологии просто невозможно.
Ну так это не мои проблемы.
ЛАД
2

Подякував: 5384 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 02 лют, 2026 00:16

Господар Вельзевула написав:
  ЛАД написав:Но проблемка в том, что у нас достаточно высокий % незламных. Понятно, что большинство из них незламни на диванах, от которых не оторвутся при любых условиях. Тем не менее, я слышал и такие голоса: "В случае предательства (плохих условий мира) пойдём на Киев". И совсем не уверен, что такие "горячие головы" не найдутся в реале.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Высокого же вы мнения о этих горлопанах.
Не сомневаюсь, что наши форумные незламники с диванов не слезут.
Но есть и другие. Их, может, и немного, но тут такое - главное начать, а потом желающие побузить найдутся.
ЛАД
2

Подякував: 5384 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 02 лют, 2026 00:26

ЛАД написав:Но есть и другие. Их, может, и немного, но тут такое - главное начать, а потом желающие побузить найдутся.

Возможно.
То думаете их щас светом/холодом морят, что бы попустились? Показывают что и в Киеве не отсидятся, в хатах блатных, и бизнесам их хана?
Ну судя по всему морить еще года три-четыре, не меньше.
Очень потужные попались.
Господар Вельзевула

Подякував: 9 раз.
Подякували: 67 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 02 лют, 2026 00:40

Господар Вельзевула

а что днепроашкеназские уже сдулись?
эскалация 2014 и "роковой" электоральный майдан 2019 их(ваших) рук дело

Бетон ("сил дохрена, а мозг отсутствует") раболепствуя перед вьетконговцем писал -"а я типа посмотрю кто посмеет Кличко что-то предьявить, уписаются"

вот - слюнявый рагуль по наущению вашего днепроашкеназкого коломоя выбивает президентское кресло не только из под януковича, но и из под попущеного кличко,
поправши все договоренности, официальные и неофициальные, кинувши Украину в пучину хаоса и водоворот смертей

fox767676

Подякував: 430 раз.
Подякували: 220 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 02 лют, 2026 08:35

Господар Вельзевула написав:https://focus.ua/politics/742311-vitaliy-kim-o-pobede-ukrainy-v-voyne-glavnoe-lyudi-a-ne-territorii

"Он также скептически отнесся к идее, что Украина может просто "переждать" Россию до экономического коллапса. По его мнению, у Москвы есть еще время, а у Киева — нет.

"Мы измотаны, и в первую очередь речь идет не об оружии, не о ракетах, а о людях. У нас всего 40 миллионов человек, и все измотаны. Наши солдаты не могут воевать от четырех до десяти лет", — подчеркнул глава ОВА."

Странно, он же вроде с зеленого кодла? А шо, методичку не с той папки взял?

Ещё один узкоглазый мыслитель
Бетон

Подякував: 219 раз.
Подякували: 504 раз.

Профіль

4
3
2
Повідомлення Додано: Пон 02 лют, 2026 09:41

ЛАД написав:
  fler написав:Може це тому, що атака енергетики - це тероризм у чистому вигляді?
Можно называть, как угодно, хоть терроризмом, хоть бандитизмом, хоть ещё как-то, но энергетика в результате таки разбита.

Навіщо тероризм називати "бандитизмом" чи "хоть ещё как-то"? Знову намагаєтесь помякшити дії рф?
  ЛАД написав:Хотя каких-то пару месяцев назад вы рассказывали, что никаких проблем нет и всё будет хорошо.

Не треба маніпулювати, я не казала, що проблем немає. А те, що все буде добре, я і зараз можу сказати. Які у вас є претензії до наших енергетиків? Хіба вони не достатньо швидко відновлюють подачу е/е? Звісно я не можу гарантувати, що скажений сусід знову не вдастся до тероризму.
  ЛАД написав:1. Какие будут гарантии безопасности вы не знаете. И не только вы. Пока что это достаточно не понятно.

Загугліть на пару з Хантером "гарантії безпеки для України" і дізнаєтесь. Повідомляється, що документи вже готові на підпис і про що йдеться в них теж є.
  ЛАД написав: 2. О "збільшенні чисельності армії України" здесь уже писали. Об армии 800 или даже 600 тыс. человек смешно говорить.

Тут можете поржать на пару з Конем, але ЄС обіцяє підтримувати матеріально нашу армію, бо вони зацікавлені.
  ЛАД написав: 3. О потере суверенитета речь не шла ни при каких переговорах.4. В Стамбуле 2022 не было ни слова о "четырёх областях".

Знову ЛАД "під дурника" вмикає. Капітуляційні умови це і є втрата суверенітету. За капітуляції вже не важливо 4 області чи скільки там заманеться. Невже це не зрозуміло?
  ЛАД написав:
Но тогда у нас не было столько жертв, не была "вщент розбита енергетика" и ещё много чего.

Не треба маніпулювати кількістю жертв, бо за капітуляції їх буде в рази більше. Вчора викладала посилання про аварійні вимкнення е/е на рф. І взагалі тут багато обговорюється як живуть на кацапії. Не набагато відрізняється від того, що у нас на окупованому Донбасі. Ви бажаєте, щоб вся Україна так жила?
fler

Подякував: 1215 раз.
Подякували: 1337 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 02 лют, 2026 09:49

fler написав:
  ЛАД написав:1. Какие будут гарантии безопасности вы не знаете. И не только вы. Пока что это достаточно не понятно.

Повідомляється, що документи вже готові на підпис і про що йдеться в них теж є.

ЛАД написав: 3. О потере суверенитета речь не шла ни при каких переговорах.4. В Стамбуле 2022 не было ни слова о "четырёх областях".

Капітуляційні умови це і є втрата суверенітету.

Вы когда с "Паутиной" лопухнулись - я безо всякого напряга вам цитат принес... :roll:
А вот ровно так же - можно конкретику по гарантиям? :wink:

Так не было там никаких "Капітуляційні умови" - то какой-то диванный потужнык разплакался "зрада! зрада!" - потом по форуму подхватили...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 493 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 02 лют, 2026 11:57

Wirująświatła

Подякував: 2536 раз.
Подякували: 3517 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 02 лют, 2026 12:04

ЛАД написав:
  Shaman написав:
  ЛАД написав: Не притворяйтесь дурачком. это относилось к вашему посту перед моим.
тоді взагалі не розумію, про що мова.
Не моя вина, что с розумінням у вас проблемы.
коли написали маячню - то з розумінням проблеми у всіх, окрім того, хто написав. я вам просто підказую, як писати так, щоб було зрозуміло іншим - якщо немає мети навпаки всіх заплутати, як постійно робить ваш німецький друг, до якого ви все хочете дослухатися :lol:
...
Я вам доводив, але ж ви "не розумієте".
"Довести" что-нибудь инструктору по идеологии просто невозможно.
Ну так это не мои проблемы.

така довга цитата - й що ж ви доводили? "не буде","не хочу","не бачу сенсу" - оце все ваше доведення. почекаємо чергового допису, де ви знову почнете писати маячню?

ви досі не визнали успіхи українського сг - це здаєтсья була перша дискусія. я розумію - ЛАД помилок не визнає (ТМ). бо інакше тільки й буде, що доводиться визнавати. радянську ідею історія визнала хибною - але доки не помруть всі віряне в це, то будуть намагатися щось розповідати, як колись зеленіла трава 8)
Shaman

Подякував: 817 раз.
Подякували: 1723 раз.

Профіль

2
4
5
  #<1 ... 16649166501665116652>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти