|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 05 лют, 2026 18:02
sashaqbl написав: Дюрі-бачі написав: sashaqbl написав:вчора бусифікували або ти клінічний гуманітарій - то краще від гріха подалі забрати в тебе смартфон.
всі рівні, але деякі - рівніші (С)
Деякі воюють трохи довше. І я знаю, що вони х... не вчудять. А деяких - знаю, що точно вчудять. А деяких просто не знаю. Так, деякі рівніші. І завдяки цьому ті, що менш рівні - мають більше шансів повернутися до жінки.
на х я вам чудіки які вчудять, ви їм кулібінькі лопати даєте щоб доказали що не чудять
-
flyman
-
-
- Подякував: 1627 раз.
- Подякували: 2875 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Чет 05 лют, 2026 18:14
flyman написав:на х я вам чудіки які вчудять, ви їм кулібінькі лопати даєте щоб доказали що не чудять
А армії є багато різних задач. Треба наприклад стралінк включити, щоб я тут на форумі писати міг(жартую, в мене тут оптика) Треба перепаяти звязок на дроні. Треба боєприпас підключити до плати ініціації. Треба відвезти групу на позицію і чергувати неподалік. Треба ту позицію підготувати: викопати бліндаж, нори, замаскувати все. Треба винести антену, щоб добре тягнула, і при цьому замаскувати її. Зрештою треба пілота. Це все різні люди з різними навичками і уміннями. Не всім їм треба розуміти як працює РЕР. Не всі можуить це зрозуміти. Але всім доводитсья працювати в зоні роботи ворожої РЕР. Моя задача забезпечити, щоб ця робота велась максимально ефективно, з наявними людьми(бо ти щось не спішиш сюди), і з мінімально можливими втратами. Можеш зробити це краще - приходь, покажи...
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 05 лют, 2026 18:26
sashaqbl
....зараз він напише про употжненю незломність
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4146 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Чет 05 лют, 2026 18:27
sashaqbl написав: flyman написав:на х я вам чудіки які вчудять, ви їм кулібінькі лопати даєте щоб доказали що не чудять
А армії є багато різних задач. Треба наприклад стралінк включити, щоб я тут на форумі писати міг(жартую, в мене тут оптика) Треба перепаяти звязок на дроні. Треба боєприпас підключити до плати ініціації. Треба відвезти групу на позицію і чергувати неподалік. Треба ту позицію підготувати: викопати бліндаж, нори, замаскувати все. Треба винести антену, щоб добре тягнула, і при цьому замаскувати її. Зрештою треба пілота. Це все різні люди з різними навичками і уміннями. Не всім їм треба розуміти як працює РЕР. Не всі можуить це зрозуміти. Але всім доводитсья працювати в зоні роботи ворожої РЕР. Моя задача забезпечити, щоб ця робота велась максимально ефективно, з наявними людьми(бо ти щось не спішиш сюди), і з мінімально можливими втратами. Можеш зробити це краще - приходь, покажи...
тобто складну техніку чудікам чудити не шкода, бо то не шкода, а тіліпон - це ж буде отвлєкаться на жон та порнушку
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Чет 05 лют, 2026 18:29
flyman написав:тобто складну техніку чудікам чудити не шкода, бо то не шкода, а тіліпон - це ж буде отвлєкаться на жон та порнушку
Ті, хто працює зі складною технікою - ті й з телефонами.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 05 лют, 2026 18:49
Дюрі-бачі написав: Banderlog написав:на позиціях яким я з собою заборонив брати смартфони.
Тобто смартфони заборонены тільки на позиціях? І питання іншого характеру: якщо командир порушує права підлеглого (ну не знаю, хай буде не пускає у гарантовану відпустку) то як він без смартфона зможе хоча б поскаржитись. Тепер же всі рапорти в смартфоні. я якось пишу як з того світу В різних підрозділах по різному. І по різному з різними людьми. Вам хочеться чітких відповідей і прописаних правил? Їх нема. І нема ніде. Кому скаржитись надумали за порушення прав?)) ) зеленському? якщо це не фінансові зловживання командиру все буде як з гуся вода. В нього відмазка залізна- воєнна необхідність.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Чет 05 лют, 2026 19:00
Banderlog написав:... Католики і баптисти но ХРИСТИЯНИ а не антихристи й ворожбити... ...
а хто ж тоді ПЦУ?..
-
Shaman
-
-
- Подякував: 817 раз.
- Подякували: 1724 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Чет 05 лют, 2026 19:06
Banderlog написав: Xenon написав: Banderlog написав:Трамп нормальний пацан, миру хоче. .
Та звісно що нормальний І кремлівське х... тоже нормальний, також миру хоче То все Україна і українці миру не хочуть і на усіх нападають ((
А хто ще крім трампа хоче миру в Україні? Назвіть хоть одну реальну політичну силу? Хоть в Україні, хоть в європі? Хоть в росії? В нас одна надія на команду трампа, там віруючі люди зібрались... Путін вже почув смак крові і буде добивати. Рпв треба було погоджувати рік тому тоді ще шанси були а зараз вже все. Донбас запоріжжя і добра частина дніпропетровщини перетворяться на Дике Поле. Україна ніколи не буде така як до війни.
багато хто хоче. а те, що не хочуть - це твої вигадки. путін може й відчув смак крові, але й відчуття, що скоро може наступити капець як не в нього, то в його оточення є. тому він то хоче наступати, але чомусь більше блефує й розповідає казки, як про Куп'янськ... треба тобі кожен раз повторювати - не було ніякого РПВ рік тому, це поточні вигадки. як й формула Анкоріджа, про яку раптово почали розповідати... суцільний блеф та брехня зі сторони Раші. більшість Домбабве вже перетворили на Дике поле, включно з Донецьком - руський мир він такий... віруючі люди з рпц навпаки обома руками за війну та вбивства...
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Чет 05 лют, 2026 19:10
Banderlog написав: Xenon написав:як це ХТО?! звичайно що путін! він постійно каже що хоче миру, просто його "вынуждают" продовжувати війну! а так він самий мирний і за мир у всьому світі! і ваш улюблений Дональдак про це постійно каже , що путін молодець , і хоче миру. Чи ви трампу не вірите!??
трампу я вірю. Нормальний дядько. Понятно що з тараканами но це не макрон що з бабкою живе... Більше він допоміг Україні? Путін? В путіна є умови на яких він підпише мир зараз. Через 2 місяці умови будуть інші. А до того він поступово знищує Україну. І перемелює зсу. Поповнення лиш бусифіковане вже добрий рік. Як гададаєте в них є охота воювати? Через рік Україна на переговорах буде в більш виграшній позиції?
Макрона ти не розумієш, тобі ближче вподобання Епштейна? колись приятелевав з НОРМАЛЬНИМ дядькою... а сформулюй ці умови, якщо ти так впевнено пишеш. бо окрім тій чи іншій формі капітуляції зараз путін мир не підпише...
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Чет 05 лют, 2026 19:11
Banderlog написав: Дюрі-бачі написав: Banderlog написав:на позиціях яким я з собою заборонив брати смартфони.
Тобто смартфони заборонены тільки на позиціях? І питання іншого характеру: якщо командир порушує права підлеглого (ну не знаю, хай буде не пускає у гарантовану відпустку) то як він без смартфона зможе хоча б поскаржитись. Тепер же всі рапорти в смартфоні. я якось пишу як з того світу В різних підрозділах по різному. І по різному з різними людьми. Вам хочеться чітких відповідей і прописаних правил? Їх нема. І нема ніде. Кому скаржитись надумали за порушення прав?)) ) зеленському? якщо це не фінансові зловживання командиру все буде як з гуся вода. В нього відмазка залізна- воєнна необхідність.
а потім мало хто грає в лотерею з неджекпотом
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-