|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 12 лют, 2026 07:24
АндрейМ написав:Такий самий "факт", як і те, що лише справжні "патріоти" - найпотрібніші в тилу, а інші нічого не роблять, податків не платять і не донатять? Ну, тоді, як кажуть: "факти в студію" - коли, куди і з якою корупційною складовою я виїжджав. І знову ані слова про власне ухилянство і небажання воювати. Головне - щось там про когось іншого сказати, що він якось незаконно ухиляється, а ухилятися по закону - самий найпатріотичніший вид ухилянства. Shaman, а зйобок то правий. Shaman написав:уникати можна лише нелегальними, а якщо є легальні підстави - це не уникнення. ви хочете сказати, що у вас є підстави не служити
Були підстави для бронювання. Компанія, в якій я працював на той час була єдиним в Україні виробником політних контролерів. Я був одним з ключових інженерів при копіюванні і подальшому вдосконаленні політника. Були можливості для відстрочки: я ктн, і пропрацював політехніці 8 років після аспірантри. Мене з радістю готові були забрати на кафедру в будь який момент на півтора ставки, не те що на 0.75. Були(та і є) можливості відстрочки з сімейних обставин. Але тебе то вже не стосується, тобі достатньо того, що я написав. Тому так, ти такий самий ухилянт як і зйобок вище, тільки ще й лицемір при цьому.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 лют, 2026 07:25
pesikot написав:Тобто ти не виїзжав ? Ти в Україні ? Ти ж писав інше, що ти не в Україні. То як ти виїхав ? Розкажи, а вже потім вставай в третью позицію )
Стать змінив, враховуючи його риторику.
-
sashaqbl
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 лют, 2026 07:35
Бетон написав:Бо війна з Росією не виправдовує війну всередині України проти українців. І тут виникає жахлива логіка: Людина з бронню може спокійно жити. Людина без броні — стає об’єктом полювання. А якщо вона чинить спротив — її можуть бити з насолодою. Це вже не захист держави. Це деформація держави.
Цікаво, всі качки такі ссикуни?
-
sashaqbl
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 лют, 2026 08:22
Тому я для шамана і написав тут щоб не умнічав. Ухилянт це мужик призивного віку крапка. Все додатків тут немає, хоть є в нього бронь, хоть є в нього діабет, щоб він не вигадував, любителі аспірантур, 200кг наїв і тд. stm написав:на росіі вже і інтернету немає
Та ну дайте людим оговтатись, вчора тільки їжа закінчилась, ну що ж Ви за нелюд такий. Ось подобаються мені Ваші пости)
-
BeneFuckTor
-
-
- Подякував: 266 раз.
- Подякували: 30 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 лют, 2026 08:25
sashaqbl написав: Бетон написав:Бо війна з Росією не виправдовує війну всередині України проти українців. І тут виникає жахлива логіка: Людина з бронню може спокійно жити. Людина без броні — стає об’єктом полювання. А якщо вона чинить спротив — її можуть бити з насолодою. Це вже не захист держави. Це деформація держави.
Ти хочеш самоствердження за мій рахунок, бо тільки з екрану за сотні кілометрів ти такий герой. Це тобі не допоможе Але не бійся, я слабких не б'ю
-
Бетон
-
-
- Подякував: 219 раз.
- Подякували: 512 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
3
2
Додано: Чет 12 лют, 2026 09:08
Подполковник Лесин 70г.р. 6.02.26 реально был героем и попёр тогда вечером на пятой победе на гопоту пиксельную , годящуюся ему в дети, как экскаватор на пласт угля в Экибастузе. И это при том, что реально немолодым бывшим сотрудникам повестки не присылают и их "резерв" красным не светится. Результат в морге известен. Правда не факт что та гопота в форме рыбаков без знаков различия проверяла бы его бронь по "оберигу" Но факт дыры в голове есть и умер Лесин не от старрсти или инсульта. Как есть факт дыры у того одессита, что Бетон выкладывал ранее(тоже погулял вечером с болонкой) Тоже про бронь не спрашивали наверно перед этим.
Востаннє редагувалось барабашов в Чет 12 лют, 2026 09:11, всього редагувалось 1 раз.
-
барабашов
-
-
- Подякував: 298 раз.
- Подякували: 374 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 лют, 2026 09:10
Бетон написав: sashaqbl написав: Бетон написав:Бо війна з Росією не виправдовує війну всередині України проти українців. І тут виникає жахлива логіка: Людина з бронню може спокійно жити. Людина без броні — стає об’єктом полювання. А якщо вона чинить спротив — її можуть бити з насолодою. Це вже не захист держави. Це деформація держави.
Ти хочеш самоствердження за мій рахунок, бо тільки з екрану за сотні кілометрів ти такий герой. Це тобі не допоможе Але не бійся, я слабких не б'ю
Людина вам ввічливо відповіла ХТО ВИ Є , а ви про образи….
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4146 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-