які ти незручні питання ставиш? чому країна проводить примусову мобілізацію в умовах війни. треба просто здатися?
так, люди не хочуть мобілізуватися, так бояться війни. й ц так, в країні примусова мобілізація, так люди не хочуть. проти тих, хто чинить спротив - маємо що маємо.
Треба просто брати патріотів з дивану які хочуть, а вже коли вони закінчаться тоді бусифікувати решту. Ти ж хочеш? Ти проти того щоб здаватись ? То в чому справа? Місця в бункері є.
78 при 1,82 в академ гребле немного по другому , надо не жать а тянуть и постоянно ( минут 10) а не как в ТА один раз ,это не про тренировки бегал с ДПС до Салюта и обратно , без отдыха
Востаннє редагувалось Vadim_ в Суб 14 лют, 2026 12:20, всього редагувалось 1 раз.
Бетон написав:Да что ты вообще понимаешь в тренировках??? Молчи уже, кадр
?
Пан Бетон підозріває, що Ви сотню од груді не жмете. А хто сотню не жме той баба або пі-р Обращайтесь, я буду вашим перекладачем з мови качків.
Пауэрлифтинг - это не качки. Это минимум собственного веса и максимум мощности. Тренировки очень тяжёлые с множеством повторений. Кардио много Именно поэтому пауэрлифтеры ходят на 20 этаж легко. Выносливости дофига
Цікавий момент: вчора виповнилося 108 років від бою під Крутами. Тоді батальйон УНР майже цілий день стримував значно цілу бригаду москалів.
Якщо провести аналогії з сучасністю: тоді 500-тисячний Київ зміг виставити для свого захисту лише 500 чоловік. Забагато незамінних залишалося в тилу та замало готових любити Батьківщину з бліндажа.
Сьогодні ситуація в чомусь схожа: багато людей незамінні у тилу — незламні бійці економічного фронту, технічні спеціалісти, платять податки та забезпечують критичну інфраструктуру. І водночас лишається обмежена кількість тих, хто реально готовий воювати на передовій. Дехто віддає все за країну, хтось уникає мобілізації, хтось скаржиться і шукає виправдання.
Та ладно. Тоді тримались один день, зараз 4 роки. Тоді виставили 500 людей, зараз 500 тисяч. Схожість, прям один в один.
Вже писав не раз - ключова наша проблема(стратегічна) що ми просто менші. Тому у війні на виснаження ми 100% програємо. путін це прекрасно розуміє. Потрібно було заключати мир ще вчора. Але походу нашому керівництво більше підходить повільна смерть Україна аніж "невигідний мир".
Shaman написав:а є підставою для бану очевидне перекручування трагічних подій. ще й коли невідомо, що насправді сталося, а вже є однобоке подання інфо, скоріш з проросійських смітників...
випадки, коли гинуть люди від руських обстрілів чомусь ігноруються... там все за законом?.. Маме пожалуйся Не заморачивайся. Дрова рубят щепки летят. Для тебя убийство украинцев - просто статистика
які ми сміливі хочу послухати твій власний досвід, почекаю...
це для тебе статистика, на яку ти не паришся. а от ПООДИНОКОВІ випадки ти намагаєшся разом з руськими помийками роздути. Поодинокі.
-18.10.2025 м.Тараща. Віра Каленська повідомила що знайшла у своєму дворі сина Романа, якого викрало за кілька діб до того ТЦК. Син знаходився непритомний і з повісткою на 21.10.2025. Раніше при його пошуках поліція сповістила що Роман знаходиться у ВЧ м.Біла Церква (там його не виявилось). Матір Романа після інсульту, сам Роман, після його виявлення був доставлений до реанімації місцевої лікарні;
Ось берем конкретно цей випадок, де в новинах можна прочитать цю новину? UPD: Тут трішки знайшов, але не більше:
Востаннє редагувалось Water в Суб 14 лют, 2026 15:46, всього редагувалось 1 раз.
Бетон написав:Да что ты вообще понимаешь в тренировках??? Молчи уже, кадр
?
Пан Бетон підозріває, що Ви сотню од груді не жмете. А хто сотню не жме той баба або пі-р Обращайтесь, я буду вашим перекладачем з мови качків.
в академгребле не толкают а тянут , ферштейн? тяга штанги лёжа (50 раз 50 кг), знакомо такое упражнение? подрыв а приседания с ней(100 кг) ? в гребле одно из основных -ноги ,но и два противоречия = потужність і расслабление