Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 16761167621676316764>
Повідомлення Додано: Суб 14 лют, 2026 18:12

Бетон написав:
  Hotab написав:Бетон
здатний пройти відбір на Олімпіаду?

Пауэрлифтинг неолимпийский вид спорта
90%+ мирового спорта вообще не олимпийские
А украинские пауэрлифтеры одни из самых сильных в мире. Возможно уступают только США.
Средний фозраст проф спортсменов до 34 лет
Вот к чему этот вопрос вообще?

Ещё раз.
Его выпустили завоевать медаль.
Он взял специально, зная про запрет, забаранился.

Величие? Пусть будет так

Який? Я не питав у тебе про твою здатність пройти на олімпіаду)
Де ти знайшов це питання?)
(Upd: бачу що там виправили відповідь, прибравши цитату і вийшло кривовато, наче я питаю у тебе про твою здатність) .. Але ж ти бачив оригінальний мій пост і відповідав вже на нього)
Я спитав, чи можна назвати людину посереднім спортсменом, якщо він пройшов відбір на Олімпіаду. Ти вище відповів, що він в 15-ти кращих. Я вважаю таких гарними спортсменами. Посередні на олімпіади навіть не пробиваються.
Щодо самого інциденту. Так, можливо свідомо спровокував , розуміючи що відсторонять. Але навіть його гіпотетична медаль має менше медійне значення, чим його відсторонення і весь світ вчергове дізнався (хто не хотів знати, сидів в шорі) що нема ніякого «сво протів нацистав». Є жорстока війна , в якій коцаби вбивають всіх підряд українців.
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 14 лют, 2026 18:19, всього редагувалось 1 раз.
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2570 раз.

Профіль

6
6
4
Повідомлення Додано: Суб 14 лют, 2026 18:15

budivelnik написав:...........
30% від НАПОВНЮВАЧІВ Бюджету - дають 70% ДОХОДІВ БЮДЖЕТУ - цим треба давати БРОНЬ автоматично (не залежно від їх віку чи висновку ВЛК )
Не было такого ни в одной капстране и ни в одной войне.

Є ЛАДИ, яким бронь не потрібна ні в якому варіанті (навіть тоді коли їм було 25-60 років).
Бо ці просто перетворювали на лайно все до чого дотягувались ( навіть Державу соціальтний стрій якої боготворили 9СОВОК ) і ту умудрились перетворити на лайно і розвалити.
Такие, как ЛАД, честно и добросовестно работали.
А Союз "на лайно" превратили такие прапорщики, которые готовы были служить только в оккупационных войсках за повышенную оплату и увольнялись, как только их лишали кормушки.
ЛАД
2

Подякував: 5384 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 14 лют, 2026 18:25

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Не было такого ни в одной капстране и ни в одной войне.
1 Мене не хвилює що і хто робив КОЛИСЬ..
Колись такого як ти розстріляли б в першому закоулку..
Уяви свого коханого сталіна і ти такий по німецьки лепечеш на червоній площі в 1941 році...
Шанс вижити в тебе б був... і то у випадку якби хтось назвав тебе психом і запроторив в інститут сербського
2 Те що ти радиш все зробити через сраку(те що ти робив в совку все життя) якраз і доводить що тебе не варто слухати.
Бо хто тебе послухає - закінчить так як ти
3 Тому Україна і вибрала капіталізм замість педерацизму - що там прислухаються до ефективних рішень( а ефективність визначають кінцевим результатом) а не лозунгами
за все хороше проти всього поганого...
  ЛАД написав:А Союз "на лайно" превратили такие прапорщики, которые готовы были служить только в оккупационных войсках за повышенную оплату и увольнялись, как только их лишали кормушки.
Я в совку тільки міг вчитись ..
Совок розвалився коли мені було 25... при чому я встиг попрацювати в Будівельному Укправлінні
А ти що встиг зробити до своїх 25 в совку? закінчити партшколу..
Тому не треба мені закидати що я розвалив совок
Я якби й хотів - то не встиг би..
А от ти -якраз і був тими головними руками які своєю працею (точніше ледарством) жерли більше ніж створювали.
budivelnik

Подякував: 294 раз.
Подякували: 3004 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 14 лют, 2026 18:31

Бетон написав:
  Hotab написав:Бетон
здатний пройти відбір на Олімпіаду?

Пауэрлифтинг неолимпийский вид спорта
90%+ мирового спорта вообще не олимпийские
А украинские пауэрлифтеры одни из самых сильных в мире. Возможно уступают только США.
Средний фозраст проф спортсменов до 34 лет
Вот к чему этот вопрос вообще?

Ещё раз.

Величие? Пусть будет так

Пауерліфтинг не тільки тому не олімпійський, є зокрема правило Олімп. Хартії для включення має бути розвинутий в 75 країнах 4 континентів. Для прикладу, син знайомих ліфтерів ЗМС і ЗТУ стає чемпіоном Європи серед юнаків. Дивлюсь протокол а він аж перший з одного учасника. І навіть на юніорських чемпіонатах світу можку бути особливо у важких категоріях учасників приблизно якраз на п'єдестал або на пару осіб більше. З другого боку, якщо би він раптом став олімпійським, то українських призерів-чемпіонів різко би зменшилось, бо конкуренція підстрибнула би на порядки.
Ой+

Подякував: 110 раз.
Подякували: 1158 раз.

Профіль

2
4
Повідомлення Додано: Суб 14 лют, 2026 18:36

Бетон написав:
  Hotab написав:Тролить знатно)

Он 7 лет у власти.
Он давно просрочен

Ми цю тему тут обговорювали багато разів і всі залишились при своїх думках. Бо різні статті законів протирічать одна одній. Хтось хоче бачити «обирається на 5 років», хтось «виконує свої обовʼязки до нових виборів».
Конституційний суд може лише поставити крапку, мені ця дискусія не цікава
Hotab
Форумчанин року

Профіль

6
6
4
Повідомлення Додано: Суб 14 лют, 2026 18:41

rjkz
Пане, що тебе сюди занесло?)))
Там іншу частину посилання треба залишати в код))
Hotab
Форумчанин року

Профіль

6
6
4
Повідомлення Додано: Суб 14 лют, 2026 18:56

:roll:

⚡️Ракет «Фламінго» у нас лишилось небагато. Кілька днів тому вони завдали удару по місцю базування «Орешника», — Зеленський

«Зараз важливо збільшити їх кількість: росіяни знищили одну велику виробничу лінію — її вже перемістили», - заявив він.
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 14 лют, 2026 19:23

budivelnik написав:
  ЛАД написав:Не было такого ни в одной капстране и ни в одной войне.
1 Мене не хвилює що і хто робив КОЛИСЬ..
......

Ну это понятно.
В США, Англии и всех других странах живут дураки, которые ничего не понимают в "наполнении бюджета".
Прапорщик умнее всех на свете. :)
И гордится тем, что он "наповнювач бюджета", "забывая", что наполняют бюджет люди, которым почему-то надо каждый день кушать, а не рассуждать о языке. И поэтому они свои заработанные деньги несут в его магазин. [/quote]
И "забывает", что при наполнении бюджета он очень неплохо наполнил свой карман.
ЛАД
2

Подякував: 5384 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 14 лют, 2026 19:35

Бетон написав:......
Ещё раз.

Величие? Пусть будет так

Он прекрасно знал свои шансы. А так - мало того, что запиарился - так еще и орден получил.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 493 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 14 лют, 2026 19:36

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:
  Будівельник написав:Давай мухи окремо - котлети окремо
1 Будівельник НІКОЛИ не говорив про НЕОБХІДНІСТЬ броні для категорії ВЛАСНИК МАГАЗИНУ
2 Будівельник ПОСТІЙНО заявляв
Є наповнювачі Бюджету
Є споживачі Бюджету
Серед цих двох категорій є підкатегорії..
30% від НАПОВНЮВАЧІВ Бюджету - дають 70% ДОХОДІВ БЮДЖЕТУ - цим треба давати БРОНЬ автоматично (не залежно від їх віку чи висновку ВЛК )
Тим хто знаходиться на нижніх сходинках наповнювачів Бюджету -БРОНЬ давати не можна
Так само і з СПОЖИВАЧАМИ Бюджету
Є ефективні ( які споживаючи )- дають віддачу (працівники ВПК і інших структур які ПОКРАЩУЮТЬ обороноздатність) - цим треба давати бронь
Є ЛАДИ, яким бронь не потрібна ні в якому варіанті (навіть тоді коли їм було 25-60 років).
Бо ці просто перетворювали на лайно все до чого дотягувались ( навіть Державу соціальтний стрій якої боготворили (СОВОК ) і ту умудрились перетворити на лайно і розвалити.

В США, Англии и всех других странах живут дураки, которые ничего не понимают в "наполнении бюджета".
Прапорщик умнее всех на свете
Чого дурний - бо бідний
Чого бідний - бо дурний
ТМ Народна Мудрість (с)

Ти в курсі, що ПІСЛЯ провалу у Вєтнамі - США воюють виключно КОНТРАКТНОЮ АРМІЄЮ ?
А в контрактну Армію -не йдуть під примусом..

От і виходить
Ти настільки вижив з розуму, що не вмієш модернізувати догми совка які тобі вбили ржавими цвяхами в голову в минулому столітті.
ПС
До речі
навіть бліда копія совка (твоя кохана педерація) і то ВОЮЄ контрактною Армією
Але ти настільки засліплений власною тупістю що й це не в стані побачити.

ЛАД написав:И "забывает", что при наполнении бюджета он очень неплохо наполнил свой карман.
Я ж тобі вже показував
Кожен ВКЛАДЕНИЙ мною 1 млн грн дає ( на протязу 3-4 років)
4 млн грн - доходи тих хто працює на обладнанні яке я надав і роботу якого контролюю
2,4 млн грн - таким як ти ( розмір сплачених податків)
1,5 млн - мої...

Як бачиш , якби я НЕ НАЖИВАВСЯ - ти б і тобі подібні - подохли з голоду, бо Ви від МЕНЕ ( і тих чию працю я спрямовою і контролюю) - отримуєте в 1,5 рази більше ніж я.
1 А бідний ти не тому що я мало віддаю тобі, а тому що ти зжер своє завтрішнє - позавчора....
2 Декабристи боролись - щоб не було бідних
Совки боряться за те щоб не було багатих ( і лади - їх прапор)
budivelnik

Подякував: 294 раз.
Подякували: 3004 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 16761167621676316764>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему