Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 16878168791688016881>
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 09:34

Вот это уровень! Вот это - подкат так подкат! :lol:
За його словами, у Росії військовослужбовцям платять за підписання контракту, і Україна хотіла б діяти так само, але не має достатніх коштів.

«Ось тут європейці можуть допомогти. Ця програма поки що не фінансується європейцями»
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 09:37

Тарас Бульба

sashaqbl написав:
  ЛАД написав:А, может, и нет.
При желании (с их стороны) нас могли бы принять и с 2005 до 2014.
Но сейчас гадать об этом не имеет смысла. Это всё уже прошло.
Надо думать о будушем.
Прошлое можно и нужно изучать только для того, чтобы не наступать дважды на те же грабли.

Так в тому то й проблема, що не визнавши своїх помилок, ми будемо наступати на ті ж самі граблі раз за разом.

Banderlog написав:sashagbl просто молодий
і не помнить що вступ в нато в ті часи мяко кажучи було б дуже непопулярним рішенням і що Шоколадний теж виступав проти нато в верховній раді. Історію молодь вчать погано а самі вони памятати того не можуть.

Так я ж про то й пишу насправді. Наша проблема в тому, що ми надто довго старалися триматися Росії. Поки не змінилося покоління. А зараз пожинаємо плоди того. Якби в 91 голосували не за Кравчука, а за когось, хто за Європу і НАТО - то ситуація було б трошки інакшою зараз.

Голос Тараса Бульби: "Ну що синку, погли тобі твої европейці?"
якраз вище пост в тему
  _hunter написав:Вот это уровень! Вот это - подкат так подкат! :lol:
За його словами, у Росії військовослужбовцям платять за підписання контракту, і Україна хотіла б діяти так само, але не має достатніх коштів.

«Ось тут європейці можуть допомогти. Ця програма поки що не фінансується європейцями»
flyman

Подякував: 1629 раз.
Подякували: 2877 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 10:13

_hunter написав:Вот это уровень! Вот это - подкат так подкат! :lol:

Але для чого платити, якщо бусіки безкоштовні, плюс можна паралельно щипати гусей які жирніші?
Наприклад київський ТЦК навіть не намагається прикидатись. Виклав на своїй офіційній сторінці коментар якогось Боргезе, командира батальйону "Братство", який прямо хвалиться численними кримінальними злочинами свого підрозділу, в т.ч. численні проникнення до приватних помешкань та викрадення цивільних здійснене солдатами його підрозділу. Впевненний в коментарях до допису знайдуться сотні схвальних відгуків від незламних варшавських нафронтниць, та родичів тилових поліцаїв
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 10:28

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Letusrock написав:Наприклад київський ТЦК навіть не намагається прикидатись. Виклав на своїй офіційній сторінці коментар якогось Боргезе, командира батальйону "Братство", який прямо хвалиться численними кримінальними злочинами свого підрозділу, в т.ч. численні проникнення до приватних помешкань та викрадення цивільних здійснене солдатами його підрозділу.

Ну дивися. Я плачу зараз за квартиру співмірно з вартістю квартири у Львові. Єдина перевага - відсутність відключень.
Нас тут живе 4 чоловік у двокімнатній квартирі.
З високою ймовірністю наступної зими ця вулиця буде біля нуля.
Є сусідня квартира де ніхто не живе. Чому я маю платити скажені гроші зі своєї невеликої зарплати і ще й тіснитися? Як на мене "кримінальний злочин" за таких обставин - це правильне рішення.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 10:40

ЛАД написав:
  _hunter написав:
  budivelnik написав:Уточнення
Якість влаштовує не мене, якість влаштовує СПОЖИВАЧА...

А тебе показалось, что с этим кто-то спорил? :lol:
Я просто подскажу: есть люди, которые довольны "качеством" растворимых стиков...
Я в жизни пил замечательный кофе в 3 местах - в Ереване (в одном месте! Там варили на песке). второй раз в отеле в Каире и приближающийся по качеству на набережной в Судаке (там приезжала пара на лето, не помню, откуда).
Всё остальное... тоже кофе.
Старбакс тоже не вдохновил.
Я пив чудову каву у Львові в Вероніці( проста еспресо , створювалось враження що вона густа як вершки)..... , але на жаль , навіть там ,щоб випити ЧУДОВУ - треба зайти разів з десять і замовивши ТЕ САМЕ випити просто ХОРОШУ...
Звідси висновок
Ідеалу досягнути ВАЖКО .... але старатись НАБЛИЗИТИСЬ до ІДЕАЛУ потрібно постійно
Інше питання
Що таке ІДЕАЛ
Я МОЖУ зробити кращу каву від тієї що зараз продаю, але це потягне за собою суттєве підняття ціни, яке навіть на мій погляд погіршить співвідношення ціна/якість, хоча й підніме якість..
Я пішов шляхом відсікання клієнтів які люблять бурду, і відсікання естетів які готові платити по 50 грн за порцію в гарному стаканчику ( якість моєї вища ніж 70% тієї що пропонується в туристичнихз локаціях за 50+ грн і приблизно відповідає каві на мережевих заправках ОККО або ВОГ при тому що ціни там ще вищі) .. і отримав СВОГО ПОСТІЙНОГО КЛІЄНТА + задоволення від того що в мене найдешевша КАВА ( є дешевша бурда з чайника яким заливають кавовий порошок) і при цьому ПРИСТОЙНИЙ прибуток від її реалізації
Востаннє редагувалось budivelnik в Пон 23 лют, 2026 10:54, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Подякував: 294 раз.
Подякували: 3005 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 10:43

Re: Напад росії і білорусі на Україну

sashaqbl написав:Чому я маю платити скажені гроші зі своєї невеликої зарплати і ще й тіснитися? Як на мене "кримінальний злочин" за таких обставин - це правильне рішення.
там мова була не про те щоб заселитись у пусту квартиру, а про виловлювання собі рабів. головне щоб у вишиванці, тоді не бурят
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 10:43

ЛАД написав:
  Дюрі-бачі написав:
  budivelnik написав:То що будемо робити?
На халяву -не дають
Я бачу 2 варіанти:
1. влада знаходить варіанти як переконати дати "халяву"
2. Народ, який може працювати, обирає іншу державу, а в Україні залишаються пенсіонери.
Третий вариант не рассматриваете - построить богатую страну своим трудом?
Пусть не с грантами, а инвестициями?
Как сделали, например, финны и шведы. Норвегию в пример не привожу - могут сказать, что это благодаря нефти и газу.
Норвегію - МОЖНА приводити як приклад , адже норвежці також добились всього своєю працею.
Просто поклади газу/нафти - виявились приємним бонусом, але ці поклади були і тоді коли Норвегія була занепадаючою і бідною..
От і виходить
Якщо працюють - то є шанс стати багатими
Якщо чекають - то ніяка нафта не допоможе.
Простий приклад
В росії є нафта
в Польщі - немає
Хто живе краще і багатше?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 10:50

АндрейМ написав:
  budivelnik написав:платився Пенсійний збір ( спочатку 36%+6% соцстрах)
Звідки ці цифри?
Життя почалось ще ДО ТОГО як ти народився...
https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%84%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D0%B9_%D1%81%D0%BE%D1%86%D1%96%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%B8%D0%B9_%D0%B2%D0%BD%D0%B5%D1%81%D0%BE%D0%BA
До 2015
Розмір внеску визначається у процентах від заробітної плати (доходу, прибутку) від діяльності і становить
— в залежності від класу професійного ризику виробництва — від 36,76 % до 49,7 %.
Для бюджетних установ єдиний соціальний внесок установлений у розмірі 36,3 %.

кінця 2015 року - запроваджено єдину зменшену ставку 22 % і підвищено максимальну базу нарахування до 25 мінімальних заробітних плат(200 000 грн до 31-12-2025 і 216500 тпісля 01-01-2026)

budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 10:52

Дюрі-бачі написав:
  ЛАД написав:Третий вариант не рассматриваете - построить богатую страну своим трудом?
Пусть не с грантами, а инвестициями?
Как сделали, например, финны и шведы. Норвегию в пример не привожу - могут сказать, что это благодаря нефти и газу.
Хоч гранти, хоч інвестиції, без сотень мільярдів чужих грошей ми нічого не побудуємо.
Грант - це ПОДАЧКА , хочемо дамо , хочемо не дамо
Інвестиція - це вкладення для ОТРИМАННЯ прибутку щоб було з чого цю інвестицію повертати

Тому
Найкраще інвестувати в себе за свої кошти
Бо інвестування за кошти інвестора це боргова петля на шиї нащадків
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 11:28

ЕШБ

sashaqbl написав:
  Letusrock написав:Наприклад київський ТЦК навіть не намагається прикидатись. Виклав на своїй офіційній сторінці коментар якогось Боргезе, командира батальйону "Братство", який прямо хвалиться численними кримінальними злочинами свого підрозділу, в т.ч. численні проникнення до приватних помешкань та викрадення цивільних здійснене солдатами його підрозділу.

Ну дивися. Я плачу зараз за квартиру співмірно з вартістю квартири у Львові. Єдина перевага - відсутність відключень.
Нас тут живе 4 чоловік у двокімнатній квартирі.
З високою ймовірністю наступної зими ця вулиця буде біля нуля.
Є сусідня квартира де ніхто не живе. Чому я маю платити скажені гроші зі своєї невеликої зарплати і ще й тіснитися? Як на мене "кримінальний злочин" за таких обставин - це правильне рішення.

ЕШБ: інвестувати в себе
  budivelnik написав:Найкраще інвестувати в себе за свої кошти
Бо інвестування за кошти інвестора це боргова петля на шиї нащадків
flyman

Подякував: 1629 раз.
Подякували: 2877 раз.

Профіль

1
4
  #<1 ... 16878168791688016881>
Форум:
+ Додати