|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 06 бер, 2026 14:33
pesikot написав: Letusrock написав: stm написав:Вже напала. Вперше бачу щоб країна ЄС інкасаторські машини чужої країни прятала ) але ж є розумні, а є Орбан...
трошки зачекаймо.. Не виключається варіант що не спрятала а затримала, не інкасаторські гроші, а корупційні, не викрала працівників, а арештувала підозрюваних
По факту, маємо Орбана та його банальну гоп-компанію, яка краде гроші, які їм не належать
штаб квартира солнцевской ОПГ в Будапеште с 90 годов
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 651 раз.
- Подякували: 533 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 06 бер, 2026 14:36
Banderlog написав: stm написав: Тут ми з вами на різних терезах. Іран був близько до виготовлення ядерної зброї. Це факт і проблема. Домовлятися там не виходило. Навіть при умові що Ізраїль має ядерну зброю .
я не бачу проблеми для України в ядерній зброї ірану. Ізраїль ядерної зброї не має, це іпсо.
Я люблю євреїв, вони дійсно розумні ) і ядерної зброї не мають )
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 06 бер, 2026 14:39
andrijk777 написав: ЛАД написав:[/u] - Производственная мощность Ирана по выпуску беспилотников составляет около 10 000 в месяц.
Це очевидна брехня. Або невірне трактування "Производственной мощности". Наприклад можна сказати що Україна має "Производственную мощность" випускати 1000 Фламінго, але випускає тільки 1 бо не має грошей. Дайте гроші - будемо випускати 1000.
Вы знаете, не очень понимаю аргумент "не має грошей" во время войны, в которой стоит вопрос о существовании государства. Ладно ещё на закупку за валюту оружия/комплектующих за границей. Но на производство внутри страны... Всегда можно напечатать. Ну, станет курс в 10 раз больше, ну, дорисуется ещё по нолику на ценниках в магазинах. Но снявши голову, по волосам не плачут. Тепер факти: За повідомленнями іранських джерел, з початку війни було запущено понад 500 ракет і майже 2000 дронів.
Всього 2000 дронів випустили(і це по словам іранців, які очевидно перебільшують). Якщо дійсно можуть по 10000 в місяць випускати то випустили б 20000 мінімум. Я не зовсім розумію навіщо Reuters випускає такі новини. Не думаю що це "журналістська помилка", думаю це ціленапрямлене перебільшення можливостей Ірану.
Возможны, конечно, всякие варианты, в т.ч. и ошибка, и "ціленапрямлене перебільшення" (хотя не знаю, зачем?). Но ограниченные обстрелы Ираном соседей могут объясняться, например, нежеланием избыточной эскалации. Если бы они выпустили "20000 мінімум", то уже горел бы весь Ближний Восток, со всей своей нефте-газодобычей и переработкой. И речь о каких-то переговорах, о каком-либо мире/перемирии вести было бы невозможно. А так: Иранский президент заявил, что посреднические переговоры должны быть направлены на США и Израиль. Президент Ирана Масуд Пезешкиан заявил, что посреднические переговоры должны быть направлены на «тех, кто разжег этот конфликт», очевидно, имея в виду США и Израиль .
США и Израиль нанесли военные удары по Ирану, убив его верховного лидера аятоллу Али Хаменеи и спровоцировав ответные удары Ирана, причем всего за несколько дней до этого шли ядерные переговоры. На прошлой неделе американские и иранские переговорщики встретились в Женеве для, как заявили оманские посредники, продуктивных переговоров по ядерной сделке.
Пезешкиан заявил, что эти переговоры следует направить в другое русло.
В своем посте на X он написал: «Некоторые страны начали предпринимать посреднические усилия. Давайте внесем ясность: мы привержены установлению прочного мира в регионе, но при этом без колебаний защищаем достоинство и суверенитет нашей страны. Посредничество должно быть направлено против тех, кто недооценил иранский народ и спровоцировал этот конфликт.»
Востаннє редагувалось ЛАД в П'ят 06 бер, 2026 14:50, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 06 бер, 2026 14:39
pesikot написав:Ти б так вбитими українськими дітьми переймався ... але ж ніт, про українських дітей ти мовчиш PS. Ердоган поки мовчить, але це ще поки ...
я ними не переймаюсь, пишу тобі 20 й раз. Ними переймаються ІРАНЦІ. Китай і рф не дадуть бистро закінчити цю війну їм не вигідна ні перемога ізраелю та сша ні перемога ірану і повернення до ядерної угоди. Тому супутникові розвіддані вони надають охоче. А також технології та зброю. Задача китаю позбавити субєктності іран і зробити його залежним від китаю.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: П'ят 06 бер, 2026 14:43
stm написав: Banderlog написав: stm написав: Тут ми з вами на різних терезах. Іран був близько до виготовлення ядерної зброї. Це факт і проблема. Домовлятися там не виходило. Навіть при умові що Ізраїль має ядерну зброю .
я не бачу проблеми для України в ядерній зброї ірану. Ізраїль ядерної зброї не має, це іпсо.
Я люблю євреїв, вони дійсно розумні ) і ядерної зброї не мають ) ваше право любити кого хочете. ) якщо дивитись на ситуацію з прагматичної точки зору ізраель не є союзником України. Те що напав на партнера рф, для нас це добре.треба висловити свою стурбованість і хай воюють подовше.
-
Banderlog
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: П'ят 06 бер, 2026 14:43
Banderlog написав: pesikot написав:Ти б так вбитими українськими дітьми переймався ... але ж ніт, про українських дітей ти мовчиш PS. Ердоган поки мовчить, але це ще поки ...
я ними не переймаюсь, пишу тобі 20 й раз. Ними переймаються ІРАНЦІ. Китай і рф не дадуть бистро закінчити цю війну їм не вигідна ні перемога ізраелю та сша ні перемога ірану і повернення до ядерної угоди. Тому супутникові розвіддані вони надають охоче. А також технології та зброю. Задача китаю позбавити субєктності іран і зробити його залежним від китаю.
Китай має 80% нафти від персів. Я такого злого виступу представника Китаю не бачила за всі конфлікти. ) Китаю нах не потрібен цей конфлікт.
-
stm
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 06 бер, 2026 14:44
Banderlog написав: stm написав:Я люблю євреїв, вони дійсно розумні ) і ядерної зброї не мають ) ваше право любити кого хочете. ) якщо дивитись на ситуацію з прагматичної точки зору ізраель не є союзником України. Те що напав на партнера рф, для нас це добре.треба висловити свою стурбованість і хай воюють подовше.
Ні, ціна нафти. Ізраїль хоче щоб режим аятол пал, ми хочемо щоб швидко. У нас багато спільного )
-
stm
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 06 бер, 2026 14:47
Москва предоставляет Тегерану разведывательную информацию о позициях и перемещениях американских военных объектов, местонахождение авианосных групп и других кораблей ВМС США в Персидском заливе и Красном море, маршруты и базы американской авиации (включая патрульные и ударные самолёты).
Один из источников назвал это «довольно масштабной операцией».
Иран располагает лишь несколькими военными спутниками низкого качества и не имеет полноценной орбитальной группировки — без внешней помощи точное целеуказание для баллистических и крылатых ракет остаётся крайне ограниченным. Российская разведка (в первую очередь спутниковая и радиотехническая) закрывает этот пробел, делая иранские удары значительно точнее и эффективнее.
-
Banderlog
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: П'ят 06 бер, 2026 14:48
Schmit написав:Чому послів Угорщини, Словаччини і навіть комісію ЄС не допустили до місця прильоту?
а нашо вони туди потрібні, щоб що? Орбан коли блокує все підряд що говорить? У нас ось є поближче пробеми ось глянь відоси з зали суду порошенка, немає ні доказів, нічого, а суд є, чому санкції, бо санкції.
-
BeneFuckTor
-
-
- Подякував: 266 раз.
- Подякували: 30 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 06 бер, 2026 14:51
stm написав: Banderlog написав: stm написав:Я люблю євреїв, вони дійсно розумні ) і ядерної зброї не мають ) ваше право любити кого хочете. ) якщо дивитись на ситуацію з прагматичної точки зору ізраель не є союзником України. Те що напав на партнера рф, для нас це добре.треба висловити свою стурбованість і хай воюють подовше.
Ні, ціна нафти. Ізраїль хоче щоб режим аятол пал, ми хочемо щоб швидко. У нас багато спільного )
і що саме є спільного в України і Ізраелю? Ізраель нам надавав зброю? Вводив санкції проти рф? У нас спільного тільки те що керують нашими державами євреї.  хай вони там воюють вічно, як раніше брехали на весь світ. Помните ці байки що Україні треба перетворитись на ізраель? Я думаю вже пора ізраелю перетворитись на Україну.)
-
Banderlog
-
-
-
-
Профіль
-
-
2