prodigy написав: Наземна операцію США буде виконана руками курдів , може азербайджанців, може тебе перекинуть (в обмін досвідом і за ракети до Patriot), будеш шахіди збивати на Дубаєм
))) ну ти й фантазер. А я тут при чому? хай собі самі розбираються . За жінок і студентів ти канєшно загнув . Але якшо тобі таки хочеться можеш іти мінятись досвідом
Президент США заявив, що непоступливість Зеленського та Мерца "заважає світлому майбутньому у якому ми можемо багато заробити на веденні бізнесу з путіним". ... Ну і слід констатувати що озвучені Канцлером Німеччини надії на те, що Президент США нарешті зрозумів позицію Європи та України виявилися марними - через день Трамп знову підтвердив що будь які з ним домовленості можуть бути перекреслені на наступний же день.
У когось ще є сумніви на якій стороні Трамп?
Можна озвучити ці домовленості?
У мене сумнівів немає на чиїй стороні Трамп.
Задайте це питання Павлюченко в його чаті в ТГ, це його слова. В чаті він відповідає практично на всі розумні питання.
andrijk777 написав:З боку Зеленського була погроза фізичного знищення.
иначе - дадим адрес этого человека нашим Вооруженным силам… пусть они ему звонят и общаются с ним на своем языке.
Де в цих словах "пусть они ему звонят и общаются с ним на своем языке" ви побачили погрозу фізичного знищення? Ви вважаєте, що розмовою по телефону можно знищити людину? Хоча я згоден з тим, що перед тим, як щото казати, треба думати, що кажеш.
ЛАД написав:Не хочу думать о том, чего не знаю. Но, вообще-то, цифры курса сами по себе ничего не значат. Когда в 1996 ввели гривню и убрали при этом 5 нулей (!) и с денег, и с цен, то по сути ничего не изменилось. Иранцам для "возврата к норме" (до протестов) достаточно убрать всего 1 ноль.
Точно 1 нуль? Не памятаєте які всі були "багаті" при купоно-карбованцях? В мне досих пір валяється пару мільйонів. Я кажу, головне, що Іран - дуже бідна країна зараз - і одна сім'я має працювати все життя щоб релігійні фанатики запустили один шахед. Цікаво чи іранці це схавають.
1 ноль иранцам надо убрать для того, чтобы вернуться к курсу, который вы привели "до протестів". Получится даже выше.
Точно 1 нуль? Ніколи не бачив більш самовпевнену людину ніж ви. Давайте розрахунок, як виходить різниці всього в 1 нуль між 42 000,00 і 1 319 072,00.
По друге, Ви плутаєте девальвацією з деномінацією. Почитайте хоча б вікіпедію. Різниця - дуже велика.
andrijk777 написав:З боку Зеленського була погроза фізичного знищення.
иначе - дадим адрес этого человека нашим Вооруженным силам… пусть они ему звонят и общаются с ним на своем языке.
Де в цих словах "пусть они ему звонят и общаются с ним на своем языке" ви побачили погрозу фізичного знищення? Ви вважаєте, що розмовою по телефону можно знищити людину?
Вы предыдущее, перед выделенным, предложение почитайте: впервые слышу, чтобы _по адресу_ можно было звонить...
Hotab написав:Хто б як не шмідт приніс крикливі заголовки «обвал», «шлях на Берлін відкрито». Ох і халамидник інформаційний
6-8 км просування ворога за день на одній з ділянок фронту не можна назвати локальним обвалом? Ну ок, тоді це також перемога.
Я вже кілька років читаю з обліківки шмідта «обвал». Якби хоч 10% були правдою , кацапи були б вже на Філіппінах, а Флайман їх вождем (заступником Ночкіна).