|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 06 бер, 2026 21:11
fler написав:Годину тому шахед влучив у 9-поверхівку. Наскрізна дірка. Палали квартири 7,8,9 поверхів((.
Який район? А то у мене там рідня на Херсонському шосе біля зоопарку , мовчать щось
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 2587 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
7
4
Додано: П'ят 06 бер, 2026 21:16
Hotab написав: fler написав:Годину тому шахед влучив у 9-поверхівку. Наскрізна дірка. Палали квартири 7,8,9 поверхів((.
Який район? А то у мене там рідня , мовчать щось
Десь поблизу Широкої балки/залізничного вокзалу, точно не знаю поки що.
-
fler
-
-
- Подякував: 1215 раз.
- Подякували: 1337 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 06 бер, 2026 21:19
budivelnik написав: Schmit написав:Чому послів Угорщини, Словаччини і навіть комісію ЄС не допустили до місця прильоту?
Головне правильно поставити ЩО НАМ ПОТРІБНО.. А пустити послів і в момент коли вони будуть підїзжати запустити якогось шахеда зі сторони педерації який потрапить точно в ту точку де випадково пари бензину зібрались , щоб вузол зруйнувався так, щоб рівно до виборів в Угорщині його ніхто відремонтувати б не зміг...
Какое ты конченное, убогое С такой риторикой ты террорист
Востаннє редагувалось Бетон в П'ят 06 бер, 2026 21:20, всього редагувалось 1 раз.
-
Бетон
-
-
- Подякував: 222 раз.
- Подякували: 519 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
3
2
Додано: П'ят 06 бер, 2026 21:19
flyman написав:Я люблю євреїв, вони дійсно розумні ) і ядерної зброї не мають )
А вони вас?
А філіпінка коли полюбить Флаймана? «Знай, норовлива філіпінка, ти мене вже втрачаєш потроху!! Раніше я рукоблудив лише на тебе, а зараз все частіше на камбоджійку. Борись за мене, інакше втратиш!!»
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 2587 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
7
4
Додано: П'ят 06 бер, 2026 23:07
prodigy написав:.......... іранский фрегат... Isis Dena маленький фрегат (довжина 95м, ширина 11м, осадка 3,25м) часи линкорів завершились 80 років тому .............. лінкори були монстрами свого часу , особливо японські: Нагато, Міцу, Ямато.
Спасибо, знаю. Первый (потопленный) иранский корабль - вроде, писали, фрегат. Второй - линкор, конечно, явная ошибка. И экипаж маловат - 200 человек.Но искать подробности, что за корабль, не стал. P.s. Хотя Трамп хочет увековечить своё имя и заявлял о постройке новых линкоров класса "Дональд Трамп". 
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 06 бер, 2026 23:18
prodigy написав:........ зараз Корпус вартових ісламської революції (КВІР)
ховається по підземним бункерам, воювати вони спроможні тільки проти студентів і жінок. Наземна операцію США буде виконана руками курдів , може азербайджанців, може тебе перекинуть (в обмін досвідом і за ракети до Patriot), будеш шахіди збивати на Дубаєм
Вы напрасно так уж о КСИР. Там сложная и большая структура и они вполне себе воевали. И в ирано-иракской войне, и в Сирии. Курдов относительно мало. Если они ввяжутся в войну с Ираном самостоятельно, без поддержки других сил, то понесут огромные потери и, скорее всего, будут достаточно быстро разбиты.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 06 бер, 2026 23:34
Бетон написав:Орбан и зеленский в 35 лет
А что именно эти фото должны сказать? Есть два человека, которые думают о себе, действуют вопреки интересам своих стран ради себя. Один был артистом, второй - типа, играл в футбол. У Вас игра в футбол ассоциируется с чем-то хорошим? Для меня это - люди, бегающие по полю. Непонятно зачем. Неважно чем занимались Орбан и Зеленский в 35. Важно то, что сейчас они оба уничтожают будущее тех, кто выбрал их ими руководить. Оба руководствуются сугубо своими интересами - остаться у власти.
-
АндрейМ
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 06 бер, 2026 23:49
BIGor написав:........... Точно 1 нуль? Ніколи не бачив більш самовпевнену людину ніж ви. Давайте розрахунок, як виходить різниці всього в 1 нуль між 42 000,00 і 1 319 072,00. По друге, Ви плутаєте девальвацією з деномінацією. Почитайте хоча б вікіпедію. Різниця - дуже велика.
Уговорили, уберём не 1, а целых 2 нуля. Что это по сравнению с нашими 5-ю нулями в 1996? И я ничего не путаю. У нас в первой половине 90-х успешно и очень быстро шла девальвация купоно-карбованця, потом при введении гривни провели деноминацию, убрав 5 нулей и продолжили девальвацию. Правда, обычно скачкАми, а не плавно. Необходимость деноминации возникла как следствие сильной девальвации. При продолжении существующих тенденций такая необходимость может возникнуть снова. Недаром у нас уже ликвидируются бумажные деньги до 10 грн и исчезли монеты, меньше 50 коп. И постепенно вводятся купюры всё большего номинала. Думаю, недолго ждать купюры в 5 000 грн. Если бы не развитие безналичных платежей, то уже наверняка бы появилась - получать зарплату 40-50 тыс и больше даже 1000-ми купюрами неудобно. Так что читайте вы. И, желательно, не только Вики, а вообще литературу. Может научитесь лучше понимать.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 06 бер, 2026 23:57
Бетон написав: budivelnik написав: Schmit написав:Чому послів Угорщини, Словаччини і навіть комісію ЄС не допустили до місця прильоту?
Головне правильно поставити ЩО НАМ ПОТРІБНО.. А пустити послів і в момент коли вони будуть підїзжати запустити якогось шахеда зі сторони педерації який потрапить точно в ту точку де випадково пари бензину зібрались , щоб вузол зруйнувався так, щоб рівно до виборів в Угорщині його ніхто відремонтувати б не зміг...
Какое ты конченное, убогое С такой риторикой ты террорист
Слуха ти підстилка педераційноугорська... 1 Заборонити нам отримання 90 млрд -це вау і по мАскАвськИ прАвИлЬЛнА 2 Заборонити педерації отримувати гроші з використанням нашої території - це ойойой тероризм? Запамятай Те що можна ВОВКОДАВУ заборонено-ЛЮДОЖЕРУ.... Ти маєш право стріляти в голову кожному хто вдереться в твоє житло зі зброєю.. А от Вдиратись зі зброєю в чуже житло - не можна.. Зрозумів чмошник?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 295 раз.
- Подякували: 3005 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 07 бер, 2026 00:00
Из-за временного глобального дефицита нефти мы можем отменить санкции в отношении российской нефти, — глава Минфина США Бессент
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
|