|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 17 бер, 2026 09:29
Бетон написав:Модератор, я прошу вас оставить эту реальную историю лично со мной. Кароч это было кринжово. Я так и не понял, за что меня арестовали. Они сказали, я не в розшуку. Но нужно влк. В тцк кабинет 15 сказали влк не нужно вообще. Я на воле, но с разбитым телефоном и носом.
Співчуваю. Так і не зрозуміла, за що вас відпустили. Бронювання у вас немає, інвалідності теж, трьох дітей теж. Чому вас не мобілізували? Невже не підходите ні на яку посаду в ЗСУ? Ми тут стільки чули про нестачу водіїв і т.д. і т.п. Десь хтось недорозповів нам правду...))
-
fler
-
-
- Подякував: 1215 раз.
- Подякували: 1337 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 бер, 2026 09:37
prodigy написав:Сьогодні, 17 березня, в Україні своє професійне свято відзначають співробітники Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки. До 2016 р. відзначався щороку 14 вересня. Уперше відзначено 14 вересня 2000 року. 8 квітня - День працівників територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (військових комісаріатів)
А в 1933 коли святкували день працівника зернозаготівлі? Випадково не 17 березня теж?
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 бер, 2026 09:41
fler написав: Бетон написав:Модератор, я прошу вас оставить эту реальную историю лично со мной. Кароч это было кринжово. Я так и не понял, за что меня арестовали. Они сказали, я не в розшуку. Но нужно влк. В тцк кабинет 15 сказали влк не нужно вообще. Я на воле, но с разбитым телефоном и носом.
Співчуваю. Так і не зрозуміла, за що вас відпустили. Бронювання у вас немає, інвалідності теж, трьох дітей теж. Чому вас не мобілізували? Невже не підходите ні на яку посаду в ЗСУ? Ми тут стільки чули про нестачу водіїв і т.д. і т.п. Десь хтось недорозповів нам правду...))
А вашого чоловіка чому? От і тому
-
Letusrock
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 бер, 2026 09:49
Letusrock написав: prodigy написав:Сьогодні, 17 березня, в Україні своє професійне свято відзначають співробітники Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки. До 2016 р. відзначався щороку 14 вересня. Уперше відзначено 14 вересня 2000 року. 8 квітня - День працівників територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (військових комісаріатів)
А в 1933 коли святкували день працівника зернозаготівлі? Випадково не 17 березня теж?
де ти, а де 33 рік. твої рідні не відчули, що таке 33 рік? дякуй Богові...
Востаннє редагувалось Shaman в Вів 17 бер, 2026 09:50, всього редагувалось 2 разів.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 823 раз.
- Подякували: 1743 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Вів 17 бер, 2026 09:50
Letusrock написав: fler написав: Бетон написав:Модератор, я прошу вас оставить эту реальную историю лично со мной. Кароч это было кринжово. Я так и не понял, за что меня арестовали. Они сказали, я не в розшуку. Но нужно влк. В тцк кабинет 15 сказали влк не нужно вообще. Я на воле, но с разбитым телефоном и носом.
з людьми, в яких є підстави, зазвичай не трапляється те, що написано в цьому дописі...
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Вів 17 бер, 2026 09:51
Shaman написав:А в 1933 коли святкували день працівника зернозаготівлі? Випадково не 17 березня теж? де ти, а де 33 рік. твої рідні не відчули, що таке 33 рік - дякуй Богові?..
твої були в зернозаготівлі?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Вів 17 бер, 2026 09:54
Banderlog написав: Shaman написав:де ти, а де 33 рік. твої рідні не відчули, що таке 33 рік - дякуй Богові?..
судячи з усього саме в тебе хтось в 45 приїхав наводити порядки на Буковині. але як ти потрапив в московську секту все одно незрозуміло - так чи інакше зрадив віру своїх предків 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Вів 17 бер, 2026 10:02
Shaman написав: Banderlog написав: Shaman написав:де ти, а де 33 рік. твої рідні не відчули, що таке 33 рік - дякуй Богові?..
судячи з усього саме в тебе хтось в 45 приїхав наводити порядки на Буковині. але як ти потрапив в московську секту все одно незрозуміло - так чи інакше зрадив віру своїх предків 
Нє мої всі були громадянами австроугорськоїімперії а потім румунії. Ці ваші східняцькі приколи мене не стосуються. Тільки станно якось... східняки предки яких голодували є. А тих предки яких брали участь в зернозаготівлі чи їли тушковану людятину чомусь нема. Як так?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Вів 17 бер, 2026 10:16
Бетон написав: Xenon написав: Бетон написав:Модератор, я прошу вас оставить эту реальную историю лично со мной. Это будни. ... Потом он сел за руль и ехали. С огромной скоростью. Сцепление горело, он включил мигалки высунулся из окна и материл всех водителей на пути. Я ему сказал, что он сейчас убьёт нас всех. За что получил второй удар. Фотку разбитого носа я уже сделал. ... Как считаете, друзья?
Тянет как минимум на триллер! Нужно в Голливуд отправить, может фильн снимут по такому крутецкому сценарию )))
Нужно тебе попробовать. Рекомендую Тебе срочно нужно получить прикладом между рог
Странно что ты ещё не под Покровском. Ведь все страшные истории про ТЦК тут гласят, что гребут всех и буквально сразу на вертолете десантируют в ближайшую посадку на нуле А тут прям чудо - ни на ВЛК не отправили, ни повестку, ни по базе не пробили что ты в Розыске (раз ранее не обновлял данные)) Прямо вечер Невыдцманных историй про ТЦК  )
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 бер, 2026 10:27
Shaman написав: Letusrock написав: fler написав:Співчуваю. Так і не зрозуміла, за що вас відпустили. Бронювання у вас немає, інвалідності теж, трьох дітей теж. Чому вас не мобілізували? Невже не підходите ні на яку посаду в ЗСУ? Ми тут стільки чули про нестачу водіїв і т.д. і т.п. Десь хтось недорозповів нам правду...))
з людьми, в яких є підстави, зазвичай не трапляється те, що написано в цьому дописі...
зазвичай не трапляється але часто і трапляється. При потребі можна знайти з десяток кейсів (ці тільки ті що набули розголосу через соцмережі, жуналістів чи адвокатів) коли викрадають одинокого пішохода-ветерана, бють прямо в бусі, а потім коли дають нарешті слово сказати, назвати прізвище то викидають побитого в найближчій канаві (пробивши по базі що дійсно ветеран)
-
Letusrock
-
-
-
-
Профіль
-
-
|