andrijk777 написав:Якби він був діючий військовий пілот (по легенді), то тут варіантів немає. Так як він бувший військовий пілот (по легенді) то по суті він нічим від пересічного пенсіонера не відрізняється і тут вже вступають в дію чисто людські якості.
Я скажу більше, і діючий може бути гнилим, і інший діючий може його зневажати. (приклад того ж долярека і як я до нього ставився хоч коли я ще служив, хоч вже ні). Ну і той самий лицемірний Кендел. У якого дружина типовий сапог (по його термінології), на контрактній армії з 2019 року. І він розказує якраз красоту: вона має бути відпущена додому, бо вона не для війни служила. А от не діючі , на думку Кендела, мали б йти замість неї. А нах вона служила ? Для миру??вона ж була якраз отим «пожежним на зміні» , на відміну від «пожежного на пенсії». Який як ви вірно відмітили «звичайний цивільний», або «пенсіонер».
Так і в цивільному житті - хтось працює в білу, щоб були податки на ЗСУ, хтось працює в сіру, але донатить на ЗСУ, а хтось нічого з цього не робить, але постійно виставляє Україну в негативному світлі
Під час спільного брифінгу 16 березня з прем’єр-кабінет-секретарем і очільником МЗС Кенії Мусалією Мудаваді Лавров заявив, що Росія не погодиться припинити війну навіть у разі, якщо Україна «визнає реалії „на місцях“» і повністю відмовиться від Донбасу на користь РФ.
Він також підкреслив, що нинішня демократично обрана українська влада є «першопричиною» війни, а потенційні європейські миротворчі сили, які можуть бути розміщені на підконтрольних Україні територіях, назвав «окупаційними силами».
їм потрібна підконтрольна влада над всією Україною. зробити, щоб таку владу обрали - неможливо.
військовий конфлікт в Ірані нашу війну дійсно змістив з фокусу уваги. навіть тут більше повідомлень про Іран, ніж про Рашу. перемовини взагалі десь зависли. й хоча в цій ситуації в України є й можливості, й ризики, схоже Раша в черговий раз вирішила, що треба й далі розмовляти мовою ультиматумів - вони не вміють по-іншому.
а розв'язки не видно. 24 години не спрацювали, й зараз вже буде не до цього.
Під час спільного брифінгу 16 березня з прем’єр-кабінет-секретарем і очільником МЗС Кенії Мусалією Мудаваді Лавров заявив, що Росія не погодиться припинити війну навіть у разі, якщо Україна «визнає реалії „на місцях“» і повністю відмовиться від Донбасу на користь РФ.
Він також підкреслив, що нинішня демократично обрана українська влада є «першопричиною» війни, а потенційні європейські миротворчі сили, які можуть бути розміщені на підконтрольних Україні територіях, назвав «окупаційними силами».
їм потрібна підконтрольна влада над всією Україною. зробити, щоб таку владу обрали - неможливо.
військовий конфлікт в Ірані нашу війну дійсно змістив з фокусу уваги. навіть тут більше повідомлень про Іран, ніж про Рашу. перемовини взагалі десь зависли. й хоча в цій ситуації в України є й можливості, й ризики, схоже Раша в черговий раз вирішила, що треба й далі розмовляти мовою ультиматумів - вони не вміють по-іншому.
а розв'язки не видно. 24 години не спрацювали, й зараз вже буде не до цього.
Hotab написав:Він давно має бути замінений летусроком 😅
"Це не моя війна, це війна Байдена... і Шамана з Песікотом"(с)
Так це не ти обираєш (чи не обираєш) війну. Це війна обрала тебе. Просто ти поки під бронню.. Але ж життя бентежне. Якщо бандерлоги побіжать, будуть летусроків пакувати. Докажеш своїм прикладом, як «кожен другий на ходу з потяга» стрибає. Думаю ти будеш першим. І станеш героєм. Ми твоїм іменем назвемо школу, ЕШФ та що .
Shaman написав:Бандерлог чесно каже - він воює "до шухеру", а якщо шухер - то ви його лише й бачили, втече в Румунію - це його цитата. чи потрібен вам такий побратим, вирішуйте самі...
думаєш виженуть мене передчасно з армії? Понятно, що потрібні такі ідєйнограмотні як ти. Будеш розказувати, що грошове забезпечення виросло і що треба боротись бо голодомор буде. Ну й москворотим заодно докажеш, що ти дякуючи переходу на українську ефективніше за них посадки штурмуєш чи хочаб снаряди краще миєш. Пора приятелю ділом доказувати свій патріотизм.
це ж були твої розповіді - що ти й не будеш чекати, коли виженуть - просто зробиш ноги.
все йде за планом? коли в тил?
а взагалі ти зіскочив з теми, свара почалася після твоїх жартів про "тушковану людятину"... колись про це згадаєш