Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Повідомлення Додано: Вів 17 бер, 2026 18:22

Letusrock

як він може бути за вас ухилянтів, в дискусії з герр майором?

Так бандерлог потенційний «ухилянт» 😅А може і гірше) .
Він же не з патріотичних міркувань там 5-й рік тусується, чого не приховує))

І я не стану прям жорстко засаджувати , якщо він там на щось рішиться. Він давно має бути замінений летусроком 😅
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 406 раз.
Подякували: 2592 раз.

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: Вів 17 бер, 2026 18:23

Hotab написав:
  andrijk777 написав:Якби він був діючий військовий пілот (по легенді), то тут варіантів немає.
Так як він бувший військовий пілот (по легенді) то по суті він нічим від пересічного пенсіонера не відрізняється і тут вже вступають в дію чисто людські якості.

Я скажу більше, і діючий може бути гнилим, і інший діючий може його зневажати. (приклад того ж долярека і як я до нього ставився хоч коли я ще служив, хоч вже ні). Ну і той самий лицемірний Кендел. У якого дружина типовий сапог (по його термінології), на контрактній армії з 2019 року. І він розказує якраз красоту: вона має бути відпущена додому, бо вона не для війни служила. А от не діючі , на думку Кендела, мали б йти замість неї. А нах вона служила ? Для миру??вона ж була якраз отим «пожежним на зміні» , на відміну від «пожежного на пенсії». Який як ви вірно відмітили «звичайний цивільний», або «пенсіонер».

Так і в цивільному житті - хтось працює в білу, щоб були податки на ЗСУ, хтось працює в сіру, але донатить на ЗСУ, а хтось нічого з цього не робить, але постійно виставляє Україну в негативному світлі
pesikot

Подякував: 548 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 17 бер, 2026 18:24

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Hotab написав:Він давно має бути замінений летусроком 😅

"Це не моя війна, це війна Байдена... і Шамана з Песікотом"(с)
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 бер, 2026 18:25

Letusrock написав:
  pesikot написав:Не роби вигляд, що ти не зрозумів )
Чому пан Hotab повинен обов"язково бути проти мене ? )
а як він може бути за вас ухилянтів, в дискусії з герр майором? Хіба що Хотаб теж за капітуляцію))

Давно з окопу пишеш ? )
Чи вже втомився на Закарпатському фронті ? )
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 17 бер, 2026 18:25

що й треба було очікувати
Апетити Кремля зростають: Лавров висунув новий ультиматум — ISW
Під час спільного брифінгу 16 березня з прем’єр-кабінет-секретарем і очільником МЗС Кенії Мусалією Мудаваді Лавров заявив, що Росія не погодиться припинити війну навіть у разі, якщо Україна «визнає реалії „на місцях“» і повністю відмовиться від Донбасу на користь РФ.

Він також підкреслив, що нинішня демократично обрана українська влада є «першопричиною» війни, а потенційні європейські миротворчі сили, які можуть бути розміщені на підконтрольних Україні територіях, назвав «окупаційними силами».

їм потрібна підконтрольна влада над всією Україною. зробити, щоб таку владу обрали - неможливо.

військовий конфлікт в Ірані нашу війну дійсно змістив з фокусу уваги. навіть тут більше повідомлень про Іран, ніж про Рашу. перемовини взагалі десь зависли. й хоча в цій ситуації в України є й можливості, й ризики, схоже Раша в черговий раз вирішила, що треба й далі розмовляти мовою ультиматумів - вони не вміють по-іншому.

а розв'язки не видно. 24 години не спрацювали, й зараз вже буде не до цього.
Shaman

Подякував: 823 раз.
Подякували: 1743 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Вів 17 бер, 2026 18:26

Letusrock написав:

ніхто не сумнівався :lol:
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Вів 17 бер, 2026 18:27

Letusrock написав:

Тоді тобі героїчно Ормудзьку протоку визволяти ))

Ти ж за Трампа топив )
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 17 бер, 2026 18:27

карти, де карти?

Shaman написав:що й треба було очікувати
Апетити Кремля зростають: Лавров висунув новий ультиматум — ISW
Під час спільного брифінгу 16 березня з прем’єр-кабінет-секретарем і очільником МЗС Кенії Мусалією Мудаваді Лавров заявив, що Росія не погодиться припинити війну навіть у разі, якщо Україна «визнає реалії „на місцях“» і повністю відмовиться від Донбасу на користь РФ.

Він також підкреслив, що нинішня демократично обрана українська влада є «першопричиною» війни, а потенційні європейські миротворчі сили, які можуть бути розміщені на підконтрольних Україні територіях, назвав «окупаційними силами».

їм потрібна підконтрольна влада над всією Україною. зробити, щоб таку владу обрали - неможливо.

військовий конфлікт в Ірані нашу війну дійсно змістив з фокусу уваги. навіть тут більше повідомлень про Іран, ніж про Рашу. перемовини взагалі десь зависли. й хоча в цій ситуації в України є й можливості, й ризики, схоже Раша в черговий раз вирішила, що треба й далі розмовляти мовою ультиматумів - вони не вміють по-іншому.

а розв'язки не видно. 24 години не спрацювали, й зараз вже буде не до цього.

карти, де карти?
flyman

Подякував: 1636 раз.
Подякували: 2882 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: Вів 17 бер, 2026 18:29

:twisted:
  Letusrock написав:

Так це не ти обираєш (чи не обираєш) війну. Це війна обрала тебе. Просто ти поки під бронню.. Але ж життя бентежне. Якщо бандерлоги побіжать, будуть летусроків пакувати. Докажеш своїм прикладом, як «кожен другий на ходу з потяга» стрибає. Думаю ти будеш першим. І станеш героєм. Ми твоїм іменем назвемо школу, ЕШФ та що . :mrgreen:
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 406 раз.
Подякували: 2592 раз.

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: Вів 17 бер, 2026 18:31

Banderlog написав:
  Shaman написав:Бандерлог чесно каже - він воює "до шухеру", а якщо шухер - то ви його лише й бачили, втече в Румунію - це його цитата. чи потрібен вам такий побратим, вирішуйте самі...
думаєш виженуть мене передчасно з армії? :lol:
Понятно, що потрібні такі ідєйнограмотні як ти.
Будеш розказувати, що грошове забезпечення виросло і що треба боротись бо голодомор буде. Ну й москворотим заодно докажеш, що ти дякуючи переходу на українську ефективніше за них посадки штурмуєш чи хочаб снаряди краще миєш.
Пора приятелю ділом доказувати свій патріотизм.

це ж були твої розповіді - що ти й не будеш чекати, коли виженуть - просто зробиш ноги.

все йде за планом? коли в тил?

а взагалі ти зіскочив з теми, свара почалася після твоїх жартів про "тушковану людятину"... колись про це згадаєш ;)
Shaman

Профіль

2
4
5
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему