Під час спільного брифінгу 16 березня з прем’єр-кабінет-секретарем і очільником МЗС Кенії Мусалією Мудаваді Лавров заявив, що Росія не погодиться припинити війну навіть у разі, якщо Україна «визнає реалії „на місцях“» і повністю відмовиться від Донбасу на користь РФ.
Він також підкреслив, що нинішня демократично обрана українська влада є «першопричиною» війни, а потенційні європейські миротворчі сили, які можуть бути розміщені на підконтрольних Україні територіях, назвав «окупаційними силами».
Я про це пишу постійно ... що Росії не потрібен лише Донбас, Росії потрібна вся Україна ... в кордонах 1991 року І Буковину, і Закарпаття, і Львівську область
Не дарма ж, російська пропаганда форсить тезу про "кордони 1991 року" - росіяни приписують ворогам те, що хочуть самі зробити
Під час спільного брифінгу 16 березня з прем’єр-кабінет-секретарем і очільником МЗС Кенії Мусалією Мудаваді Лавров заявив, що Росія не погодиться припинити війну навіть у разі, якщо Україна «визнає реалії „на місцях“» і повністю відмовиться від Донбасу на користь РФ.
Він також підкреслив, що нинішня демократично обрана українська влада є «першопричиною» війни, а потенційні європейські миротворчі сили, які можуть бути розміщені на підконтрольних Україні територіях, назвав «окупаційними силами».
їм потрібна підконтрольна влада над всією Україною. зробити, щоб таку владу обрали - неможливо.
військовий конфлікт в Ірані нашу війну дійсно змістив з фокусу уваги. навіть тут більше повідомлень про Іран, ніж про Рашу. перемовини взагалі десь зависли. й хоча в цій ситуації в України є й можливості, й ризики, схоже Раша в черговий раз вирішила, що треба й далі розмовляти мовою ультиматумів - вони не вміють по-іншому.
а розв'язки не видно. 24 години не спрацювали, й зараз вже буде не до цього.
карти, де карти?
Глянь під ліжком, де насос від філіпінки. Це ще ті, на які ти підлітком блудував
Banderlog написав:думаєш виженуть мене передчасно з армії? Понятно, що потрібні такі ідєйнограмотні як ти. Будеш розказувати, що грошове забезпечення виросло і що треба боротись бо голодомор буде. Ну й москворотим заодно докажеш, що ти дякуючи переходу на українську ефективніше за них посадки штурмуєш чи хочаб снаряди краще миєш. Пора приятелю ділом доказувати свій патріотизм.
це ж були твої розповіді - що ти й не будеш чекати, коли виженуть - просто зробиш ноги.
все йде за планом? коли в тил?
а взагалі ти зіскочив з теми, свара почалася після твоїх жартів про "тушковану людятину"... колись про це згадаєш
Та не піде Banderlog ні в яке СЗЧ ... вже "ходив" - "па-любому на Пасху 2024 року разом з кумом з Португалії"
Я вважаю, що навіть після третьої дитини не звільниться ... бо трьох дітей потрібно кормити та забезпечувати Йому дружина не дасть це зробити )
Востаннє редагувалось pesikot в Вів 17 бер, 2026 18:42, всього редагувалось 1 раз.
Hotab написав:Він давно має бути замінений летусроком 😅
"Це не моя війна, це війна Байдена... і Шамана з Песікотом"(с)
Так це не ти обираєш (чи не обираєш) війну. Це війна обрала тебе. Просто ти поки під бронню.. Але ж життя бентежне. Якщо бандерлоги побіжать, будуть летусроків пакувати.
Или шаманов - речь же об этом. Или за обоз наконец-то возьмутся...
Це хіба якщо у нього в Німеччині закінчиться загран і доведеться приїхати на ПП. А так ні, як блоха в кожусі буде сидіти на баварському . 500 ойро це 500 ойро. ,переховувати молодого штурмовика, йа-йа..
Американский чиновник разведки подал в отставку: Джо Кент, высокопоставленный чиновник американской разведки, назначенный Трампом, во вторник неожиданно объявил о своей отставке, сославшись на опасения по поводу войны администрации с Ираном. «Я не могу с чистой совестью поддерживать продолжающуюся войну в Иране. Иран не представлял непосредственной угрозы для нашей страны, и ясно, что мы начали эту войну из-за давления со стороны Израиля и его влиятельного американского лобби», — говорится в заявлении об отставке, опубликованном им в социальной сети X. Трамп заявил, что отставка Кента — это «хорошо», потому что он «очень слаб в вопросах безопасности».
Shaman написав:вирішив вписатися за цих ухилянтів?
Тобто ти не ухилянт, а бандерлог - ухилянт. Прям по по Оруеллу. І ти знаєш, він правий - Голодомор робили саме такі як ти - цинічні брехливі підлі ухилянти, які ховалися за чужими спинами і розказували як треба Батьківщину любити. От тільки хтось любить з бліндажа, а хтось з дивана.
я ніде не казав, що Бандерлог ухилянт, не вигадуй.
з приводу Голодомору, тобто тобі до вподоби його зневага до цієї події та жарти про "тушковану людятину"?..
а от коли ти накидаєш на мене - накидай далі. все це брехня. але справжніх циніків та брехунів ти оминаєш. stm схоже влучно вгадала, що з тобою коїться...
а оцей хитрий хід - що в тилу мають бути лише ухилянти - зрадофіли прикольно вигадали... поки що на форумі здається ніхто не пішов добровольцем...