|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 18 бер, 2026 16:24
budivelnik написав:....... Але ж тоді толку від цих звинувачень? Толку від закликів - нехай діти еліти воюють - якщо ніхто не може сказати А ХТО ЕЛІТА. ......
А вот в этом случае можно и нужно использовать политический подход к термину.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 18 бер, 2026 16:36
Banderlog написав: budivelnik написав: ЛАД написав:Из-за того, что "надёжных и проверяемых критериев принадлежности к элите сторонниками ценностного подхода не выработано", ответить на вопрос будивельника не могу.
Отже Якщо критерії відсутні - то звинувачувати тих кого не можна описати можна у всіх смертних гріхах.... Але ж тоді толку від цих звинувачень? Толку від закликів - нехай діти еліти воюють - якщо ніхто не може сказати А ХТО ЕЛІТА. Ось саме такі конструкції я й називаю інформаційним сміттям(шумом) який нічого не привносячи - засмічує саму суть дискусії.
Ну ти ж понятно еліта
Я розумію що наглухо відбиті мозги парами алкоголю і московськими попами - це не найкраще для розумової діяльності, але ти напряжись ы спробуй зрозумыти суть.. Так от Я просив ЛАДа - напишіть ознаки , які дозволять тих чи інших людей віднести до ЕЛІТИ Лад сказав що не знає Якщо ТИ знаєш - то вперед Напиши ознаки людини , наявність яких ОБОВЯЗКОВА для еліти а вже потім графоманствуй.. ПС я себе приписував до 5% В той самий час, той самий я писав ЕЛІТА -максимум сто осіб на державу а тому не виражається в процентах....
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 295 раз.
- Подякували: 3005 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 18 бер, 2026 16:36
prodigy написав:............ рівень життя на кубі при дотації від ссср 2-3млрд на рік був не гірший за ссср(майже) рівень життя в белораші за дотації від рф не гірший за калугу або белгород, а якщо тільки на власні гроші розраховувати, то буде як в молдові
Не был в Молдове, не могу сравнивать лично, но ВВП(ППС) на душу в Украине - 18550, в Молдове - 18716 долл. Кстати, в "белораші" - 33006 долл.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 18 бер, 2026 16:37
ЛАД написав: budivelnik написав:....... Але ж тоді толку від цих звинувачень? Толку від закликів - нехай діти еліти воюють - якщо ніхто не може сказати А ХТО ЕЛІТА. ......
А вот в этом случае можно и нужно использовать политический подход к термину.
Без проблем Використовуйте БУДЬ-ЯКИЙ підхід Політичний, економічний, образотворчий і так далі.. Тільки просто в дужках допишіть Якщо політично то еліта ...... Якщо економічно то еліта ..... Якщо мистецтво то еліта.... Вперед , я ж хіба проти , будь яку уточнення - обмежує кількість тих кого можна буде назвати елітою...
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 18 бер, 2026 16:38
budivelnik У вас слишком узкое понимание элиты даже при политическом подходе.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 18 бер, 2026 16:39
ЛАД написав: prodigy написав:............ рівень життя на кубі при дотації від ссср 2-3млрд на рік був не гірший за ссср(майже) рівень життя в белораші за дотації від рф не гірший за калугу або белгород, а якщо тільки на власні гроші розраховувати, то буде як в молдові
Не был в Молдове, не могу сравнивать лично, но ВВП(ППС) на душу в Украине - 18550, в Молдове - 18716 долл. Кстати, в "белораші" - 33006 долл.
Ви знову звязуєте ВВП і якість життя? Скільки можна.... Ви реально вважаєте що білорус живе в 2 рази краще українця? Тому чому ж тоді педераційники атакували Україну а не Білорусь ?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 18 бер, 2026 16:40
ЛАД написав:budivelnik У вас слишком узкое понимание элиты даже при политическом подходе.
Не треба патякати про моє розуміння Спробьуйте ПОКАЗАТИ своє... як мінімум своє ви маєте знати краще від мого.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 18 бер, 2026 16:55
князь Святослав князь Володимир ( хреститель Русі) князь Ярослав Мудрий його донька Анна ( одна з причин, які привели Галичину в імперію Габсбургів) король Данило ( офіційно признаний папою як король) гетьман Богдан Хмельницький ( обєднувач України) гетьман Пилип Орлик ( перша конституція) гетьман Іван Мазепа письменник Іван Котляревський митець Тарас Шевченко письменниця Леся Українка письменник депутат Іван Франко Грушевський/Скоропадський/Вишиваний/Петлюра/Махно - кожен з них по своєму відображав якусь грань України Бандера Лукяненко Чорновіл Ющенко .....
Як бачите до сотні тут як до неба і це за 1000 років цивілізації....
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 18 бер, 2026 16:56
budivelnik написав: ЛАД написав: prodigy написав:............ рівень життя на кубі при дотації від ссср 2-3млрд на рік був не гірший за ссср(майже) рівень життя в белораші за дотації від рф не гірший за калугу або белгород, а якщо тільки на власні гроші розраховувати, то буде як в молдові
Ви знову звязуєте ВВП і якість життя? Скільки можна.... Ви реально вважаєте що білорус живе в 2 рази краще українця? Тому чому ж тоді педераційники атакували Україну а не Білорусь ?
Может и не в два. Но, например шахед-маршруток у них в столице - нет. А зачем?  В Польше, кстати, по этому критерию - живут в два раза хуже?..
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 18 бер, 2026 16:58
Прийшла така шальна мисля: А що якщо США(Трамп) спеціально це все організували в Ірані щоб нафта подорожчала? Як мінімум я бачу 2 великих плюси: 1.Удар по Китаю(головному ворогу). 2.США є найбільшим виробником нафти і навіть експортує її. Їм економічно вигідна дорога нафта.
А нам розказують всяку лапшу, як завжди.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
|