Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Повідомлення Додано: Сер 18 бер, 2026 18:13

И как по заказу - исследование подъехало:
На коммунальные услуги и еду уходит более 70% расходов украинцев.

На расходы первой необходимости украинцы тратят 84% своего бюджета, это в 1,9 раза больше среднего мирового показателя (38%). Данная ситуация не устраивает украинцев, которые считают приемлемым тратить на базовые потребности не более 46% бюджета. Об этом говорится в исследовании Deloitte относительно потребительских настроений украинцев в 2025 году, пишет LIGA.net.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Сер 18 бер, 2026 18:21

Xenon написав:
Зеленському довіряють 62% українців: з них – 28% «повністю» довіряють йому, а 34% – «скоріше» довіряють, – опитування КМІС.

https://kiis.com.ua/?lang=ukr&cat=repor ... 595&page=1

Прикольная информация. Точнее - просто дичь. Понятно, что во время войны на такой вопрос на всякий случай отвечают "поддерживаю" те, кто посмелее и просто кидают трубку и ничего не отвечают те, кто менее смелый. И только тот малый процент, который получают выгоду от войны без риска для жизни - искренне хотят чтобы ничего не менялось.
Вы еще в рашке опрос проведите "поддерживаете ли Вы СВО?", где за ответ "нет" сразу тюрьма.
Я думаю, если сейчас организовать выборы и дать возможность проголосовать всем, в том числе военнослужащим и ухилянтам (то есть создать ситуацию, когда на пару дней никто не стреляет и не бомбит для военных, а людоловы исчезли на пару дней для ухилянтов),то Зеленский с треском проиграет выборы абсолютно любому кандидату.
Даже о котором вчера еще никто не слышал.
Даже условному Коле, сантехнику из ЖЭКа, если тот решит баллотироваться.
Damien

Подякував: 800 раз.
Подякували: 863 раз.

Профіль

3
2
Повідомлення Додано: Сер 18 бер, 2026 18:25

budivelnik написав:
  ЛАД написав:...........
Предложите другой показатель.
Я його вже сто разів показував
1 Час, витрачений на виробництво того чи іншого продукту який споживається...
2 Якщо перестати гнатись за тим що цікаво 1% (політики/науковці) і зосередитись на тому що цікаво 99% (мінімум витрат часу на роботу, максимум наявного часу на дозвілля) - тоді стає зрозумілим кінцівка анекдоту
.....
але ми і так лежимо і їмо банани....
Саме ОЦЕ і є найважливішим для як мінімум 70% населення усіх країн....
А те що цікаво 1% - це швидкість прогресу....
От тільки нюанс
Якщо прогрес додає 2 роки життя на протязі покоління... але забирає 10 років життя у вигляді додаткової праці - то чи цікавий цей прогрес для тих в кого він ЗАБИРАЄ ?
Хороший показатель, не спорю.
Вот только по какому продукту будем оценивать?
Или по всем? Тогда как получить такой интегральный показатель?
И как сравнивать, если, например, автомобили, самолёты, Патриоты, Томагавки и многое другое мы (или другая страна) не производим? Или, к примеру, мы производим Таврию, а Германия Мерседес?
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 18 бер, 2026 18:27

_hunter написав:И как по заказу - исследование подъехало:
На коммунальные услуги и еду уходит более 70% расходов украинцев.

На расходы первой необходимости украинцы тратят 84% своего бюджета, это в 1,9 раза больше среднего мирового показателя (38%). Данная ситуация не устраивает украинцев, которые считают приемлемым тратить на базовые потребности не более 46% бюджета. Об этом говорится в исследовании Deloitte относительно потребительских настроений украинцев в 2025 году, пишет LIGA.net.

Фінгя це. В індії - 60%. :D :D :D
Ви Індію хоч раз бачили "по телевізору". Точно живуть краще ніж ми. :D :D
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 бер, 2026 18:30

Damien написав:
  Xenon написав:
Зеленському довіряють 62% українців: з них – 28% «повністю» довіряють йому, а 34% – «скоріше» довіряють, – опитування КМІС.

https://kiis.com.ua/?lang=ukr&cat=repor ... 595&page=1

Прикольная информация. Точнее - просто дичь. Понятно, что во время войны на такой вопрос на всякий случай отвечают "поддерживаю" те, кто посмелее и просто кидают трубку и ничего не отвечают те, кто менее смелый. И только тот малый процент, который получают выгоду от войны без риска для жизни - искренне хотят чтобы ничего не менялось.
Вы еще в рашке опрос проведите "поддерживаете ли Вы СВО?", где за ответ "нет" сразу тюрьма.
Я думаю, если сейчас организовать выборы и дать возможность проголосовать всем, в том числе военнослужащим и ухилянтам (то есть создать ситуацию, когда на пару дней никто не стреляет и не бомбит для военных, а людоловы исчезли на пару дней для ухилянтов),то Зеленский с треском проиграет выборы абсолютно любому кандидату.
Не знаю, насколько точны результаты опроса, но, думаю, вы очень сильно ошибаетесь.
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 18 бер, 2026 18:38

ЛАД написав:
  budivelnik написав:
  ЛАД написав:...........
Предложите другой показатель.
Я його вже сто разів показував
1 Час, витрачений на виробництво того чи іншого продукту який споживається...
2 Якщо перестати гнатись за тим що цікаво 1% (політики/науковці) і зосередитись на тому що цікаво 99% (мінімум витрат часу на роботу, максимум наявного часу на дозвілля) - тоді стає зрозумілим кінцівка анекдоту
.....
але ми і так лежимо і їмо банани....
Саме ОЦЕ і є найважливішим для як мінімум 70% населення усіх країн....
А те що цікаво 1% - це швидкість прогресу....
От тільки нюанс
Якщо прогрес додає 2 роки життя на протязі покоління... але забирає 10 років життя у вигляді додаткової праці - то чи цікавий цей прогрес для тих в кого він ЗАБИРАЄ ?
Хороший показатель, не спорю.
И как сравнивать, если, например, автомобили, самолёты, Патриоты, Томагавки и многое другое мы (или другая страна) не производим? Или, к примеру, мы производим Таврию, а Германия Мерседес?
В тому то і прикол
1 Ми КУПУЄМО все , а не тільки те що виробляємо , тому час є
2 З іншого боку
приклад як стискають обєм інформації відео - визначають точку, яку людина не в стані побачити і її не відображають..
Так само і з виробництвом товарів
Якщо ми НЕ ВМІЄМО виготовити Мерседес - то це продукт , якість якого ми не в стані повністю оцінити , а тому їздимо на тому що можемо виготовити/зрозуміти...
Толку з того що Мерседес проїде кілометр якісніше..... якщо ця якість для нас захмарна.
Тому їздимо на Тавріях
3 Простий приклад
Є інструменти - дрельки/болгарки і так далі..
Я купував здуру спочатку хороші.....
Потім для експерименту купив китайські....
Що перші що другі прослужили в руках моїх працівників цикл виробництва будинку..
Так хороші - менша вібрація, менше змучуєшся... але одразу МЕНШЕ отримуєш працюючи з ними бо сума інструмен+робота - фіксована НАШИМ ринком.
А от відношення до інструменту... у наших найманих це треш.....

От і виходило
Купуєш відносно поганий , це бє по рукам працівника, але ти це бє - компенсуєш підвищеною зарплатою... - як не дивно але цей алгоритм нашими працівниками приймається краще...

ПС
В Німеччині в таксі два авто
Пріус-економічний їздять турки(німці в першому/другому поколінні)
Мереседес - в три рази дорожчий пріуса, в 1,5 рази менш економічний, в рази зручніший престижніший - їздять корінні німці, на запитання чому не економлять -відповідь проста
я в цій машині провожу пів життя, тому не буду на своєму житті економити
budivelnik

Подякував: 295 раз.
Подякували: 3005 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 18 бер, 2026 18:49

ЛАД написав:
  Damien написав:Я думаю, если сейчас организовать выборы и дать возможность проголосовать всем, в том числе военнослужащим и ухилянтам (то есть создать ситуацию, когда на пару дней никто не стреляет и не бомбит для военных, а людоловы исчезли на пару дней для ухилянтов),то Зеленский с треском проиграет выборы абсолютно любому кандидату.
Не знаю, насколько точны результаты опроса, но, думаю, вы очень сильно ошибаетесь.

Та ладно, ви напевно далекі від простого народу. Якщо буде хоча б тиждень агітації і обговорення кандидатів(тобто чесні вибори) то Зеленський з тріском програє будь-кому.
Саме тому ніяких виборів не буде(до закінчення війни), навіть не надійтесь.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 бер, 2026 18:58

budivelnik написав:
  ЛАД написав:Хороший показатель, не спорю.
......
2 З іншого боку
приклад як стискають обєм інформації відео - визначають точку, яку людина не в стані побачити і її не відображають..
......

А это на удивление хороший критерий для сравнения :) - если фильм - даже не смотрят: какая, нафиг, разница - что там с точками было?..
Если _из_ одной страны народ массово выезжает 30 последних лет, а в другую - совсем наоборот - нет ли тут какой-то связи с уровнем/качеством/лучшестью (называйте как угодно) жизни? :wink:
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Сер 18 бер, 2026 19:04

БІнго!

andrijk777 написав:Прийшла така шальна мисля:
А що якщо США(Трамп) спеціально це все організували в Ірані щоб нафта подорожчала?
Як мінімум я бачу 2 великих плюси:
1.Удар по Китаю(головному ворогу).
2.США є найбільшим виробником нафти і навіть експортує її. Їм економічно вигідна дорога нафта.

А нам розказують всяку лапшу, як завжди.

Бінго!
А ще: "США програло Ірану"
flyman

Подякував: 1636 раз.
Подякували: 2882 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: Сер 18 бер, 2026 19:18

ропа ПА...

flyman написав:
  andrijk777 написав:Прийшла така шальна мисля:
А що якщо США(Трамп) спеціально це все організували в Ірані щоб нафта подорожчала?
Як мінімум я бачу 2 великих плюси:
1.Удар по Китаю(головному ворогу).
2.США є найбільшим виробником нафти і навіть експортує її. Їм економічно вигідна дорога нафта.

А нам розказують всяку лапшу, як завжди.

Бінго!
А ще: "США програло Ірану"

"Нафта подорожчала до понад 108 доларів за барель"
https://epravda.com.ua/biznes/nafta-pod ... el-819360/

кароч сво_трампа "идет по плану"(с)андрийк777 :mrgreen:
Прохожий

Подякував: 935 раз.
Подякували: 1467 раз.

Профіль

1
1
Форум: