|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 20 бер, 2026 13:04
ЛАД написав: andrijk777 написав: sashaqbl написав:Цікаво, якщо ШІ/крипта надули бульбашку, яка таки лопне, і буде падіння споживання - як тоді буде з тими заводами...
Ви вже 2 раз пишете що ШІ лопне. Я вам "як експерт" можу сказати що точно ні. ШІ точно не лопне і навіть більше - ШІ буде ще більше розвиватись і рости. Про крипту не знаю.
Вы не помните "пузырь доткомов", надутый в конце 90-х? В начале 00-х он громко лопнул, очень многие разорились. Интернет, конечно, продолжил развитие, но новый рост начался ужн в 10-х годах. Нет большой уверенности в том, что нечто аналогичное не произойдёт с ИИ. Сегодняшние ожидания, похоже, несколько завышены.
Ви плутаєте фінанси і технологію. Доткоми - це фінанси. ШІ - це технологія. Технологія не може "лопнути". Ні, вони занижені. ШІ кардинально змінить цей світ. Надіюсь доживете. Я точно маю дожити.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 20 бер, 2026 13:13
andrijk777 написав:Ви плутаєте фінанси і технологію. Доткоми - це фінанси. ШІ - це технологія. Технологія не може "лопнути". Ні, вони занижені. ШІ кардинально змінить цей світ. Надіюсь доживете. Я точно маю дожити.
Це ти плутаєш. Технологія буде, без сумніву. Але я писав саме про фінанси. І про попит на електроніку. Датацентри, які генерують відосіки, можуть не окупитися. Їхні власники збанкрутувати. І тоді попит на електроніку знизиться на певний час. Можливо навіть кардинально. В будь-якому разі, виробники не дуже активно інвестують в будівництво нових заводів, тобто не вірять в довготривалий попит.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 20 бер, 2026 13:23
sashaqbl написав: andrijk777 написав:"Підписати мир вдасться коли РОА втратить будь які можливості для наступу, не раніше." - це ключова ваша помилка. Такого не буде ніколи. У вас є надія на чудо-хепіенд. Але чудо-хепіенду вже не буде.
Проблема в тому, що Росія не буде підписувати мир ні на яких умовах. Хіба дуже вже хороших. х... просто не зацікавлений в мирі. Всі ці переговори - це проста гра на публіку. І пох що там хоче Зеленський.
Почему бы не переложить эту проблему на плечи Трампа, согласившись с его Мирным Планом? 🤔
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 20 бер, 2026 13:24
"А баба Яга против".э Не вижу больших шансов на мир "на початку 2025". Так же, как и "після контрнаступу(літо 23)". Чем дольше идёт война, тем более неуступчивым будет Путин, добиваясь своих целей. А это, еонечно, не Донбасс. Эйфория после освобождения харьковской области и Херсона в 2022 у меня, конечно, тоже была. Но я до сих пор считаю, что нельзя было разрывать переговоры, которые велись весной 2022. Условия, судя по публикациям, были тяжёлые, но значительно лучше, чем все последующие. При этом разрушений и проблем было гораздо меньше. х... зацікавлений в мирі. Но на своих условиях. Зеленский тоже. Но на своих. Он раньше слишком переоценил Запад, слова, которые там произносили, и аплодисменты, которыми его встречали на Западе. (Это, кстати, Hotab"у к вопросу о словах  ). Сегодня он хочет добиться хоть чего-то, хотя бы гарантий будущей безопасности. Но не похоже, что это удастся. Трамп сделал ставку на иранскую войну, но, похоже, просчитался и крепко там увяз. Так что перспективы на мир у нас... мутные.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 20 бер, 2026 13:36
andrijk777 написав:............ Ви плутаєте фінанси і технологію. Доткоми - це фінанси. ШІ - це технологія. Технологія не може "лопнути". Ні, вони занижені. ШІ кардинально змінить цей світ. Надіюсь доживете. Я точно маю дожити.
Не путаю. Доткомы это тоже технология - интернет. Но развитие любых технологий это вопрос финансов. Интернет тоже сильно изменил мир, но позже. Когда он спокойно, без ажиотажа развился и позволил получать прибыль. Не сомневаюсь, что ИИ сыграет очень большую роль. Но вот произойдёт ли это прямо сегодня? Не уверен. Через 20-30 лет? Вполне вероятно. Возможно, и раньше. А, может, и позже. 50-60 лет назад верили, что полёты на Луну, Марс, появление там поселений это перспектива очень недалёкого будущего. Точно так же верили в термояд. Его освоение было бы не менее революционным. Но, как видите, до сих пор... Любая технология должна дозреть до практического применения. По крайней мере, для широкого применения. Технологии ИИ, по=моему, пока... сыроваты.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 20 бер, 2026 13:45
ЛАД написав:Так что перспективы на мир у нас... мутные. 1. У влади план на 3-4 роки війни. Ні про який мир до тієї пори мови нема. Максимум чого хоче добитись влада це енергоперемирря і на перемиря на вивоз продовольства. Можливо рф на це і піде, но сумніваюсь. А тепер питання якою буде Україна після ще 4х років війни? Тут 2 сценарії. Оптимістичний - північна Корея. Песимістичний - Сирія. Чи можливий вступ в єс цих держав? Лічно мені ні Дике Поле ні Фортеця не нравляться, які інші варіанти майбутнього Ви бачите?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: П'ят 20 бер, 2026 13:48
дякую, не бачив раніше таких, 60 патронів
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3399 раз.
- Подякували: 3367 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: П'ят 20 бер, 2026 13:51
_hunter написав:..... Почему бы не переложить эту проблему на плечи Трампа, согласившись с его Мирным Планом? 🤔 "Мирный План" Трампа это была "декларация о намерениях", а не хотя бы черновой проект "Договора о мире". "Декларацию" можно уточнять. Впрочем, как и проект договора. Чем Зеленский и занимался. Но бесполезно. Цели Путина совсем другие.
Востаннє редагувалось ЛАД в П'ят 20 бер, 2026 14:20, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 20 бер, 2026 14:07
Banderlog написав:А тепер питання якою буде Україна після ще 4х років війни? Тут 2 сценарії. Оптимістичний - північна Корея. Песимістичний - Сирія.
головне ж що не білорусь чи грузія))
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 20 бер, 2026 14:30
Banderlog написав: ЛАД написав:Так что перспективы на мир у нас... мутные. 1. У влади план на 3-4 роки війни. Ні про який мир до тієї пори мови нема. Максимум чого хоче добитись влада це енергоперемирря і на перемиря на вивоз продовольства. Можливо рф на це і піде, но сумніваюсь. А тепер питання якою буде Україна після ще 4х років війни? Тут 2 сценарії. Оптимістичний - північна Корея. Песимістичний - Сирія. Чи можливий вступ в єс цих держав? Лічно мені ні Дике Поле ні Фортеця не нравляться, які інші варіанти майбутнього Ви бачите?
Очень надеюсь, что этого - "ще 3-4 роки війни" - не будет. О других вариантах даже думать не хочу. Особенно о том, что будет "после". Слишком мрачно. Но... "Будем жить!"
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-