Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1734217343173441734517346 ... 17355>
Повідомлення Додано: П'ят 03 кві, 2026 16:36

Re: Напад росії і білорусі на Україну

_hunter написав:Если нет необходимости выходить работать "в поля" - особого смысла в ноутбуке и нет. Разве что квартира - еврооднушка - без рабочего места...

Як на мене навпаки - якщо нема потреби в особливих потужностях то нащо тримати той пилосос
Faceless
Модератор

Подякував: 1502 раз.
Подякували: 8307 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: П'ят 03 кві, 2026 16:43

Letusrock написав:
  pesikot написав:Зате сидишь в російських ТГ-каналах )))

наприклад? чи просто бреханув не подумавши

Там твоя версія про «викрадення» трохи потікла. Молодшого братика вбивці-митника затримували ТЦК разом з поліцією. Тобто процесуально все ок.
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 406 раз.
Подякували: 2600 раз.

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: П'ят 03 кві, 2026 17:04

Hotab написав:Члени сімей військовослужбовців теж «за»? Дружини ухилесів теж «за»?
Чи тут трохи математика закульгала?

Тут уже ж постили два поста одной незламныци: сначала что-то типа "служить будут все!". А потом "ой, а моего-то за что??!".
Как говорил классик "не только лишь все могут думать на ход вперед"...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 03 кві, 2026 17:06

andrijk777 написав:
  _hunter написав:
  ЛАД написав:Но мобилизация идёт не очень.
Может, моё предложение о референдуме не так уж плохо?
А то как-то удивляет разница между соцопросами и готовностью пойти в армию.

Но почему удивляет? - 50% Ж + 10-20% "броневиков" - вот и заветные 65%±

Скоріше 40% Ж + 25% Ч (не "броньованих" а пенсіонерів, відмазаних і примазаних) = 70%.
*саме 70%, бо жінок значно більше ніж чоловіків.

Ну - это из разряда "что в лоб, что по-лбу". Я там больше имел в виду, что именно референдум - мало чем поможет. Разве что, как тут предлагали, сразу повестку выдавать - независимо от пола/возраста/... Или менее радикальный вариант - открывать кордоны: тогда уже через неделю "мнение народа" станет понятно.
_hunter

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 03 кві, 2026 17:08

_hunter написав:
  Faceless написав:
  _hunter написав:Если нет необходимости выходить работать "в поля" - особого смысла в ноутбуке и нет. Разве что квартира - еврооднушка - без рабочего места...

Як на мене навпаки - якщо нема потреби в особливих потужностях то нащо тримати той пилосос

Так и не нужно пылесос брать: уже давно продаются аккуратные "кубики" на пару-тройку литров. А покупая ноутбук - платим за "лишние" монитор/клавиатуру/мышку...

Сильно ли они удорожают ? Все-nаки иногда лучше иметь полнофункциональный девайс под рукой
Счас такая тема в тренде:
https://www.reddit.com/r/laptops/commen ... een/?tl=ru
экран моего ноутбука сломан, и я хочу полностью отсоединить его от ноутбука. могу ли я просто снять всю крышку и использовать только тачпад и клавиатуру с внешним экраном? без каких-либо проблем? кстати, мой ноутбук hp 250 g8.

5
·
9
Comments Section
[deleted]

1y ago
Я сделал то же самое со своим MacBook Pro. Я его уронил с края дивана, и экран разбился, так что я подключил к нему адаптер для подключения HDMI, и всё заработало отлично. Не думаю, что у тебя будут какие-то проблемы, кроме того, что он выглядит смешно без экрана. lol

4
pannihil
OP

1y ago
да, но это ноутбук на Windows, я видел людей с Mac, которые делают это без проблем, но я переживаю, что у производителя могут быть какие-то внутренние проверки, чтобы убедиться, что экран подключён или что-то такое

1y ago
Я бы не беспокоился об этом, особенно если это старый компьютер. Я мог бы представить, что Apple сделает что-то подобное, но не производитель ПК с Windows.

fox767676

Подякував: 429 раз.
Подякували: 223 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 03 кві, 2026 17:32

_hunter написав:Ну - это из разряда "что в лоб, что по-лбу". Я там больше имел в виду, что именно референдум - мало чем поможет. Разве что, как тут предлагали, сразу повестку выдавать - независимо от пола/возраста/... Или менее радикальный вариант - открывать кордоны: тогда уже через неделю "мнение народа" станет понятно.

Це прям очевидно що не допоможе.
Бабки-пенсіонерки(яких більшість в Україні) з радістю проголосують за продовження мобілізації(продовження війни) та й на цьому цей референдум закінчиться. І нічого ти їм не зробиш.
Але очевидно інше: в таких недодемократіях як Україна референдуми проводяться не для того щоб довідатись думку народу а для того щоб прийняти якесь не дуже популярне рішення або скинути відповідальність. Іншими словами - результат будь-якого референдуму відомий наперед і влада знає результат наперед. І саме влада вирішує чи варто його проводити чи ні. :D :D Тому тут масло масляне виходить.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 03 кві, 2026 17:35

fox767676 написав:
  _hunter написав:
  Faceless написав:Як на мене навпаки - якщо нема потреби в особливих потужностях то нащо тримати той пилосос

Так и не нужно пылесос брать: уже давно продаются аккуратные "кубики" на пару-тройку литров. А покупая ноутбук - платим за "лишние" монитор/клавиатуру/мышку...

Сильно ли они удорожают ? Все-nаки иногда лучше иметь полнофункциональный девайс под рукой
Счас такая тема в тренде:
https://www.reddit.com/r/laptops/commen ... een/?tl=ru
......

>>> Сильно ли они удорожают ?
Рискну предположить, что ровно на цену монитора\клавиатуры\мышки.
Если они ни разу не используются (как там выше писали - дома нормальный монитор) - то зачем.

>>> иногда лучше иметь полнофункциональный девайс
Это из разряда "куплю себе рамный джип - вдруг в болотА поеду". И при этом никогда в жизни за город не выехать :D
_hunter

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 03 кві, 2026 17:37

candle645 написав:Киянку-маму немовляти поставили на облік ТЦК як солдата: деталі інциденту
Киянка Ірина Стрикаль несподівано виявила, що перебуває на військовому обліку у Вараському ТЦК та СП на Рівненщині. Жінці, яка виховує 8-місячну дитину, присвоїли звання солдата.

Стрикаль повідомила, що її без жодних підстав внесли до військового обліку у Вараському ТЦК. Жінка пояснила, що має освіту за спеціальністю «менеджмент», однак у документах їй присвоїли військове звання солдата та визначили як фельдшера.
...
мати 8-місячної дитини, з пропискою м. Києва і освітою за спеціальністю „менеджмент“ поставили на облік у ТЦК Вараського району, міста Рівне (в якому я навіть ніколи не була) і дали звання солдат зі спеціальністю фельдшер?!

І це вже далеко не перший випадок, коли ТЦК нібито "помилково" реєструють жінок без відповідної освіти як військовозобов"язаних.
Причому судячи зі слів жертви - у "ТЦК Вараського району, міста Рівне" взагалі не могло бути жодної законної підстави та способу заполучити її персональні дані.

ще раз, якщо будь-яка жінка, десь краями отримала медичну освіта, будь якого рівня - вона військовозобов"язана
pesikot

Подякував: 549 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 03 кві, 2026 17:40

Re: Напад росії і білорусі на Україну

_hunter написав:>>> Сильно ли они удорожают ?
Рискну предположить, что ровно на цену монитора\клавиатуры\мышки.
Если они ни разу не используются (как там выше писали - дома нормальный монитор) - то зачем

И какова же их цена? :)
В украинских условиях - свет может пропасть и монитор погаснет, а ноут будет работать
fox767676

Подякував: 429 раз.
Подякували: 223 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 03 кві, 2026 17:41

Hotab написав:
  Letusrock написав:
  pesikot написав:Зате сидишь в російських ТГ-каналах )))

наприклад? чи просто бреханув не подумавши

Там твоя версія про «викрадення» трохи потікла. Молодшого братика вбивці-митника затримували ТЦК разом з поліцією. Тобто процесуально все ок.

Оце митник "спас" брата ...
pesikot

Подякував: 549 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
  #<1 ... 1734217343173441734517346 ... 17355>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти