Shaman написав:я працюю зазвичай на ноуті, там звук завжди є а відеодзвінки, конференції - в твоїй роботі ні, не потрібні? чи там й комп потрібен лише документи друкувати?
для мене це тупо вбивати очі на маленькому моніторі, коли можна використовувати 32. Крім того на малому екрані незручно відображаються дані на багатьох сервісах та порталах У нас робота налагоджена, відеоконференції непотрібні. А якщо й бувають то раз в місяць-два можна ноут включити. Ноут це для тих в коло в шухляді кілька запасних очей, або хто за монітором 2-3 год в день
Дуже дивні висновки До ноута підключається нормальний монітор, клава і миша і жодних проблем
це чудово, але чого мені ці додаткові маніпуляції, якщо на роботі і вдома є також і стаціонарні ПК? Я маю принципово ігнорувати їх існування і використовувати лише ноутбук?
Letusrock написав:для мене це тупо вбивати очі на маленькому моніторі, коли можна використовувати 32. Крім того на малому екрані незручно відображаються дані на багатьох сервісах та порталах У нас робота налагоджена, відеоконференції непотрібні. А якщо й бувають то раз в місяць-два можна ноут включити. Ноут це для тих в коло в шухляді кілька запасних очей, або хто за монітором 2-3 год в день
Дуже дивні висновки До ноута підключається нормальний монітор, клава і миша і жодних проблем
це чудово, але чого мені ці додаткові маніпуляції, якщо на роботі і вдома є також і стаціонарні ПК? Я маю принципово ігнорувати їх існування і використовувати лише ноутбук?
Если нет необходимости выходить работать "в поля" - особого смысла в ноутбуке и нет. Разве что квартира - еврооднушка - без рабочего места...
ЛАД написав:А "перепрофілювання" авиазавода на гаражное "виробництво БПЛА", если даже это так, это возврат в какой век?
У вік де рахують гроші..... Ви хоч раз задумувались яка вартість утримання в совковому цеху, висотою в 5м , з бетонними стінами без утеплень , і вікнами в одне шкло - нормальних для людини умов праці? Тому Можна випускати БПЛА в цеху в сотні м2... а можна в гаражі ..... В цеху в Рейнметала не виходить дешевше 15000 доларів. в гаражі виходить 15000 грн... Може якщо у Вас курс долара до гривні не 1 до 1 - то хай випускають в гаражі? Бо навіть якщо забрати пенсії у всіх ваших однодумців... все одно не вийде купити за забране в рік з Рейнметалу норму на місяць
Hotab написав:Не знаю в якому там званні він був в ДПСУ, а тут з пониженням в ТЦК .
Так як йому 50+ і він бувший спортсмен... Олег Авдєєв (07.04.1973 – 02.04.2026).
Проходив строкову військову службу, після чого служив у Державній прикордонній службі України, обіймав офіцерські посади у підрозділах прикордонного контролю та органах управління. Згодом працював у сфері спорту та державних установах: був головним фахівцем відділу олімпійських видів спорту громадської організації «Львівська обласна організація фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України», начальником Зонального вузла оброблення пошти Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта», обіймав керівні посади у громадському об’єднанні «Спортивний клуб «Глобус». Із 2018 року – голова громадської організації «Асоціація спортсменів-олімпійців України».
то думаю що в ТЦК він прийшов з пенсії на початок війни йому було 52... А так як Львівське ТЦК знаходиться на території бувшого спорткомлексу СКА, то припускаю що не треба було навіть хабар давати.
Востаннє редагувалось budivelnik в П'ят 03 кві, 2026 17:00, всього редагувалось 2 разів.
Как писал УНИАН, большинство украинцев сохраняют устойчивый скепсис в отношении мирных переговоров: 71% не верят, что трехсторонние переговоры Украины, США и России приведут к устойчивому миру, тогда как лишь 25% придерживаются противоположного мнения. В то же время растет доля граждан, которые категорически отвергают идею вывода украинских войск из Донецкой области в обмен на западные гарантии безопасности: в марте таких уже 62% против 57% в феврале.
Но мобилизация идёт не очень. Может, моё предложение о референдуме не так уж плохо? А то как-то удивляет разница между соцопросами и готовностью пойти в армию.
«НАТО требуется замена. Альянс показал себя трусливо. Возможно, лучше создать союз с Японией, Австралией, Германией или Польшей, даже с Украиной, которая оказалась хорошим союзником», - бывший спецпредставитель Трампа по Украине Келлог
спочатку записали курс в НАТО до конституції а потім самі це НАТО й розвалили на півдорозі)))
Как писал УНИАН, большинство украинцев сохраняют устойчивый скепсис в отношении мирных переговоров: 71% не верят, что трехсторонние переговоры Украины, США и России приведут к устойчивому миру, тогда как лишь 25% придерживаются противоположного мнения. В то же время растет доля граждан, которые категорически отвергают идею вывода украинских войск из Донецкой области в обмен на западные гарантии безопасности: в марте таких уже 62% против 57% в феврале.
Но мобилизация идёт не очень. Может, моё предложение о референдуме не так уж плохо? А то как-то удивляет разница между соцопросами и готовностью пойти в армию.
Но почему удивляет? - 50% Ж + 10-20% "броневиков" - вот и заветные 65%±
Ігор Терехов У результаті удару чотирма балістичними ракетами по Київському району, пошкоджено кілька багатоповерхових житлових будинків - у них вибито вікна, перебито газогін.
Інформація щодо постраждалих на дану хвилину не надходила. 188Kviews edited 04:36
Ігор Терехов У Шевченківському районі падіння уламків «шахеду» - є постраждалі, горять кілька авто.
Ще низка ворожих дронів заходить на місто - будьте обережні! 137Kviews 11:54
Ігор Терехов Російський терор проти харківʼян триває вже другу добу поспіль. Жахіття, яке почалося минулої ночі, не припиняється ні на мить.
Загалом нинішня серія ударів стала чи не наймасованішою за весь час великої війни і точно найважчою від початку року. Ворог б'є жорстоко та комбіновано: по місту гатять балістикою та різноманітними безпілотниками. Лише уявіть масштаб того, що летить на наші голови: зафіксовано 37!влучань по 18 локаціях.
Також агресор вперше застосував по місту бойові реактивні безпілотники. Фахівці пояснюють, що завдяки реактивному двигуну такі БпЛА летять значно швидше. Відповідно, часу на роботу ППО та на спуск в укриття залишається критично мало. Враховуйте це, харків'яни!
Наслідки атак катастрофічні. Маємо пошкодження 25 житлових багатоповерхівок та трьох нежитлових споруд. Помилково може здатися, що зачепило не так і сильно, але в реальності масштаби біди куди гірші.
Найважчий удар прийняв на себе Київський район. Там маємо пряме влучання просто у квартиру багатоповерхівки між другим та третім поверхами. Тільки в одній будівлі вибито близько 300 вікон. Понівечено низку інших будинків та об’єкт інфраструктури.
В Основ’янському районі спалахнула офісна споруда - дах згорів дотла, а потужною вибуховою хвилею винесло шибки у храмі поряд.
У Новобаварському прилетіло в город. Приватний сектор поруч теж зачепило, проте там наші бригади вже оперативно все прибрали та закрили контури.
По всьому місту зараз вибито понад 500 вікон. Обстеження триває, тож цифра зросте. Обсяг аварійно-відновлювальних робіт просто шалений.
Найцинічніше ж те, що окупанти регулярно цілять по одних і тих же місцях. Вчора вранці хлопці ледь встигли забити отвори на одному з об'єктів, а ввечері туди знову прилетіло, тож довелося починати все з нуля.
Та за всіма цими руйнуваннями криється ще й тотальне виснаження. Сирени майже не змовкають уже тривалий час. Жити під таким психологічним пресом і в постійній небезпеці усім морально надзвичайно важко.
Але Харків тримається завдяки своїм людям. Навіть не уявляю, що б ми робили без наших рятувальників, медиків, комунальників та ремонтних бригад! Вони зараз працюють на межі можливостей. Фактично в чотири зміни.
Моя щира подяка кожному, хто сьогодні усуває наслідки обстрілів, рятує життя і просто робить свою справу, попри втому! 73.5Kviews 13:04
Ігор Терехов Зафіксовано удар ворожим дроном к Київському районі. 15.3Kviews 16:18
candle645 написав:---=== pesikot ===--- Якщо дурне, то нехай ... замість рубати бабло на митниці, буде баланду веслувати ) ---=== ===--- Підозрюваний у вбивстві явно був заброньованим, "небідним" та "зі зв"язками..." Якщо навіть такому довелося застосувати ніж для "ножового поранення в шию військовослужбовцю ТЦК", то запис на боді камері там мабуть справді цікавий.
Я одразу написав - "Якщо дурне, то нехай ..."
він брата спасав від викрадення (разом їхали в машині). Ти б звісно здав рідню з потрохами, тому не зрозумієш
Від тебе лише брехня та маніпуляції ... )
Спасати можно по-різному, навіть в правовому полі. Чого тобі не зрозуміти )
А "спас" він офігенно - сам присяде. Брата, скоріше за все, мобілізують "Спасітель" рівня бог ...