Hotab написав:Там твоя версія про «викрадення» трохи потікла. Молодшого братика вбивці-митника затримували ТЦК разом з поліцією. Тобто процесуально все ок.
Оце митник "спас" брата ...
Я ж писав "тобі не зрозуміти". Якісь поліцаї або чуваки в балаклавах будуть гамселити твою дружину а ти в голові будеш прокручувати "а чи варто мені втручатись, щоб я небув як той митник", "а може вона медик і не оновила дані", "а може вимоги законні, а якщо ні то після реанімації подамо в суд"
Ну то є так, твій переляк мені не зрозуміти ... ))
Сидиш за хребтом, весь заброньований, знайомих пів-Закарпаття, але переляканий ... ))
й це більше підходить до еміграція, а тут теж регулярно розповідають - ніхто не повернеться. але чомусь ігнорують той факт, що це в першу чергу залежить від країни, яка приймає біженців. щось всіх розбалували ці умови, які Європа надала українцям
Німеччина зацікавлена в тому, щоб сирійські біженці поверталися на батьківщину. Це питання стало однією з головних тем зустрічі канцлера ФРН Фрідріха Мерца з президентом Сирії Ахмедом аль-Шараа.
Відтак Берлін і Дамаск домовилися спільно працювати над тим, щоб мотивувати сирійців повертатися додому. Під час спільної пресконференції Мерц заявив, що сирійці мають відігравати важливу роль у відбудові своєї країни. За його словами, для цього буде створено «спільну робочу групу», а німецька делегація вже за кілька днів вирушить до Сирії.
Окремо канцлер здивував журналістів заявою, що хотів би, аби протягом найближчих трьох років до Сирії повернулися 80% сирійців, які нині перебувають у Німеччині.
Мерц також зазначив, що більш ніж через рік після падіння режиму Асада і завершення громадянської війни ситуація в Сирії «суттєво покращилася». За його словами, усі, хто більше не має права залишатися в Німеччині, повинні повернутися до Сирії. Передусім це стосується тих, хто, як він висловився, «зловживає нашою гостинністю» і не дотримується німецьких законів.
Shaman написав:не буду впевнено сперечатися, але терміну бойова зброя здається немає, а є ознаки холодної зброї. гугл показує продажі керамбіту як туристичного ножа з лезом 82-85 мм.
Интересовался как то покупкой в молодости туристического ножа. С удивлением для себя обнаружил, что на рынке и в магазинах продаются подделки брендовых моделей туристических ножей с копией экспертного заключения о том, что они относятся к хозяйственно-бытовым изделиям. Но фактически это было именно холодное оружие, так как длина лезвия была практически всегда больше 90 мм у подделок, хотя в экспертном заключении указывалась длина лезвия ножа оригинала меньше 90 мм. Явное не соответствие. Толщина лезвия и упор под пальцы у подделки также соответствовали признакам холодного оружия. Так что при ношении такого ножа возможен попадос.
Предполагаю, что керамбит это все таки холодное оружие. Но экспертное заключение конкретного ножа по запросу следствия даст окончательный ответ.
Hotab написав:Shaman Митарь пробує перекваліфікувати з умисного на «в стані афекту» . Ню-ню))
если прокурорские не лохи(не куплены) то экспертиза ножика покажет что это 100% смертоносное оружие ближнего боя ничего не имеющее с "ножиком порезать колбаску который случайно оказался в кармане" а следовательно умышленное... кстати борова можно одним движение вскрыть снизу-вверх с выпадением кишок загуглите если интересно что это за ножик такой...
Кілька місяців тому, теж у Львові була чимось схожа історія - там IT-шник завдав смертельного удару ножем "військовослужбовцю ТЦК", щоправда не зверху в шию, а знизу в стегно, і навіть визнав що той ніж належав йому. Я тоді ще здивувався - чому ніж IT-ника це не мультитул, якісний швейцарський, чи схожа іграшка, а саме кустарно-зроблений з "гільзи та ресори". А на даний момент вже відомо, що колекціонуванням ножів захоплювався саме Бондаренко, а не Кендрук.
ЛАД написав:... 3. Провести референдум, на который выставить, с одной стороны, этот проект договора, а, с другой стороны, альтернативу - продолжение войны. Голосование исключительно открытое, никакого тайного. Для выбравших второй вариант тут же принятие присяги и ВЛК. Не обязательно немедленное направление в армию, возможно, зачисление в резерв (просто их может оказаться слишком много). Но при этом обязательно указание места жительства. Если потом человека на этом месте не окажется, то объявление во всеукраинский розыск и потом штрафбат или хотя бы в штурмовики. Без вариантов. Естественно, всё это должно быть объявлено до референдума, чтобы люди чётко понимали, за что они голосуют. 4. В зависимости от результатов референдума либо подписывается договор, либо продолжается война, но уже на других условиях общественного договора, без рассказов о "праве свободного передвижения" и пр. Это так, вкратце и вчерне.
але референдум ідея цікава. але чомусь, як завжди, якась гра в одні ворота. тоді треба доповнити - ті, хто не хочуть захищати свою державу, й відповідно своє майно - то конфіскація нерухомості - вона піде тим, хто країну захищає. й тоді подивимось на результати. а тоді щось багато ухилянтів, справжня мета яких - мене не чіпайте. але захистить мене та моє майно.
Shaman написав:не буду впевнено сперечатися, але терміну бойова зброя здається немає, а є ознаки холодної зброї. гугл показує продажі керамбіту як туристичного ножа з лезом 82-85 мм.
Интересовался как то покупкой в молодости туристического ножа. С удивлением для себя обнаружил, что на рынке и в магазинах продаются подделки брендовых моделей туристических ножей с копией экспертного заключения о том, что они относятся к хозяйственно-бытовым изделиям. Но фактически это было именно холодное оружие, так как длина лезвия была практически всегда больше 90 мм у подделок, хотя в экспертном заключении указывалась длина лезвия ножа оригинала меньше 90 мм. Явное не соответствие. Толщина лезвия и упор под пальцы у подделки также соответствовали признакам холодного оружия. Так что при ношении такого ножа возможен попадос.
Предполагаю, что керамбит это все таки холодное оружие. Но экспертное заключение конкретного ножа по запросу следствия даст окончательный ответ.
є ще один важливий параметр - якість сталі. тому можливо що й довжина, й товщина, й упор є - а сталь погана, й тоді це лише ІМІТАЦІЯ холодної зброї. але оце якраз фігня, бо рядовий поліцейський не спец по сталі, тому з цією імітацією забере у відділок, а вранці експерт зламає ножа, скаже сталь гівно, це не холодняк й тоді відпустять
Schmit написав:Конкретики не вимагаю. Та й взагалі, ні від кого, нічого і нікого
А, ну ладно, а то здалось ви щось запитуєте 😅
Якщо здається, то вже зле.
Hotab написав:
Schmit написав:Так, у межах своїх можливостей
А позахищати зі зброєю в руках? Щось не дозволяє вам? Замість вас когось іншого забронюємо.
Напевно те саме, що й вам: "ненавчений", "сітківка", "нетойвос", "Заратустра"?...
Hotab написав:
Schmit написав:жодного попередньо неузгодженого з особою обов'язку щось комусь віддавати
Що ж ви не обрали собі для життя таку країну, де нема закону військовий обовʼязок і військову службу?
Обрав, ще коли той закон був нормальним, коли після 40 усіх знімали з військового обліку. А зараз нам сказали "чемодан-вокзал-Варшава" і.... закрили кордони.
ЛАД написав:... Раз уж посмотрел, то приведу и данные по размеру пенсий - 54,95% до 5000 грн, 29,64% от 5001 до 10000, 15,41% больше 10000.Юто шаману для размышлений, какая доля доходов уходит на еду.
розмова йшла про працюючих. а з пенсіонерами в нас біда. як отримали у спадок купу пенсіонерів без збережень, так досі не можемо це подолати. й ця проблема так, тягнеться з 1991 року.
й цікаво, скільки ж тоді пенсіонери витрачають на їжу? це я до того, що якщо готувати самостійно зараз це не надто дорого. при срср на їжу було потрібно значно більше коштів відносно зп...
Не, если питаться манной кашей (желательно, на воде), то конечно.