|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 03 кві, 2026 19:54
Hotab написав:Shaman Митарь пробує перекваліфікувати з умисного на «в стані афекту» . Ню-ню))
Так буває, коли був "рівень бога", а потім приземлили ... так одразу - нічого не пам"ятаю ))
-
pesikot
-
-
- Подякував: 549 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: П'ят 03 кві, 2026 20:04
ЛАД написав:... Раз уж посмотрел, то приведу и данные по размеру пенсий - 54,95% до 5000 грн, 29,64% от 5001 до 10000, 15,41% больше 10000.Юто шаману для размышлений, какая доля доходов уходит на еду. 
розмова йшла про працюючих. а з пенсіонерами в нас біда. як отримали у спадок купу пенсіонерів без збережень, так досі не можемо це подолати. й ця проблема так, тягнеться з 1991 року. й цікаво, скільки ж тоді пенсіонери витрачають на їжу? це я до того, що якщо готувати самостійно зараз це не надто дорого. при срср на їжу було потрібно значно більше коштів відносно зп...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 825 раз.
- Подякували: 1763 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: П'ят 03 кві, 2026 20:05
Hotab написав:Shaman Митарь пробує перекваліфікувати з умисного на «в стані афекту» . Ню-ню))
если прокурорские не лохи(не куплены) то экспертиза ножика покажет что это 100% смертоносное оружие ближнего боя ничего не имеющее с "ножиком порезать колбаску который случайно оказался в кармане" а следовательно умышленное... кстати борова можно одним движение вскрыть снизу-вверх с выпадением кишок загуглите если интересно что это за ножик такой...
Востаннє редагувалось Прохожий в П'ят 03 кві, 2026 20:07, всього редагувалось 1 раз.
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 939 раз.
- Подякували: 1467 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 03 кві, 2026 20:07
pesikot написав: Hotab написав:Там твоя версія про «викрадення» трохи потікла. Молодшого братика вбивці-митника затримували ТЦК разом з поліцією. Тобто процесуально все ок.
Оце митник "спас" брата ...
Я ж писав "тобі не зрозуміти". Якісь поліцаї або чуваки в балаклавах будуть гамселити твою дружину а ти в голові будеш прокручувати "а чи варто мені втручатись, щоб я небув як той митник", "а може вона медик і не оновила дані", "а може вимоги законні, а якщо ні то після реанімації подамо в суд"
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 кві, 2026 20:09
Прохожий написав: Hotab написав:Shaman Митарь пробує перекваліфікувати з умисного на «в стані афекту» . Ню-ню))
если прокурорские не лохи(не куплены) то экспертиза ножика покажет что это 100% смертоносное оружие ближнего боя ничего не имеющее с "ножиком порезать колбаску который случайно оказался в кармане" а следовательно умышленное... кстати борова можно одним движение вскрыть снизу-вверх с выпадением кишок загуглите если интересно что это за ножик такой...
а формально це холодняк? бо довжини може не вистачити...
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: П'ят 03 кві, 2026 20:09
Letusrock написав: pesikot написав: Hotab написав:Там твоя версія про «викрадення» трохи потікла. Молодшого братика вбивці-митника затримували ТЦК разом з поліцією. Тобто процесуально все ок.
Я ж писав "тобі не зрозуміти". Якісь поліцаї або чуваки в балаклавах будуть гамселити твою дружину а ти в голові будеш прокручувати "а чи варто мені втручатись, щоб я небув як той митник", "а може вона медик і не оновила дані", "а може вимоги законні, а якщо ні то після реанімації подамо в суд"
уверен что ты в голове будешь "прокручивать" что нужно срочно сменить пампес! 
-
Прохожий
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 03 кві, 2026 20:11
Letusrock чуваки в балаклавах будуть гамселити твою дружину
А там були «якісь чуваки»? Чи все ж поліція разом з ТЦК? І що, просто почали когось гамселити, чи все ж хтось не виконував законні вимоги поліці ,бикував , бо носить бойовий ніж і повірив в себе?
Востаннє редагувалось Hotab в П'ят 03 кві, 2026 20:12, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 2600 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: П'ят 03 кві, 2026 20:12
Letusrock написав: pesikot написав: Hotab написав:Там твоя версія про «викрадення» трохи потікла. Молодшого братика вбивці-митника затримували ТЦК разом з поліцією. Тобто процесуально все ок.
таку маячню прокручують в голові лише ухилянти. людина, яка так боїться мобілізації, при першій загрозі дремене дуже швидко, дружина, жінка, дівчина - хто там думати буде - головне втекти.
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: П'ят 03 кві, 2026 20:12
Shaman написав: Прохожий написав: Hotab написав:Shaman Митарь пробує перекваліфікувати з умисного на «в стані афекту» . Ню-ню)) если прокурорские не лохи(не куплены) то экспертиза ножика покажет что это 100% смертоносное оружие ближнего боя ничего не имеющее с "ножиком порезать колбаску который случайно оказался в кармане" а следовательно умышленное... кстати борова можно одним движение вскрыть снизу-вверх с выпадением кишок загуглите если интересно что это за ножик такой...
а формально це холодняк? бо довжини може не вистачити...
формально это боевое оружие дело только в этом
-
Прохожий
-
-
-
-
Профіль
-
-