Xenon написав:Трамп в истерике требует от "безумных иранских у***" открыть "чертов Ормузский пролив" иначе США уничтожат мосты и электростанции в Иране.
Американский дед поплыл окончательно.
❗️Відкрийте, б****ь, протоку, ви божевільні виродки. Або ви будете жити в пеклі, – Трамп про Іран.
«У вівторок в Ірані буде День електростанцій та День мостів, все в одному. Нічого з цього НЕ буде!».
pesikot В проекті нового бюджету Трампоній не лише обнулив допомогу Україні, а і USAID помножив на нуль. В принципі буде голодувати Африка чи ні , навряд чи я всплакну, але бажано щоб коцаби не знайшли гроші для Африки замість американських. Бо буде «ЦАР» по всій Африці .
Hotab написав:pesikot В проекті нового бюджету Трампоній не лише обнулив допомогу Україні, а і USAID помножив на нуль. В принципі буде голодувати Африка чи ні , навряд чи я всплакну, але бажано щоб коцаби не знайшли гроші для Африки замість американських. Бо буде «ЦАР» по всій Африці .
не знайдуть, 100%
вони витратили за 2 роки 12млдр дол (100млд рублів) для відновлення логістики на ТОТ (автодороги і жд дороги), при цьому обрізав під нуль 20 своїх маленьких регіонів (тобто кукиш з маслом їм з федерального бюджету)-це важливо для війни, решта не цікавить
прочитав таку новину:
РФ передала Мадагаскару дві БМП-3 з боєкомплектом, якраз "на поламати і втопити"
Xenon написав:Трамп в истерике требует от "безумных иранских у***" открыть "чертов Ормузский пролив" иначе США уничтожат мосты и электростанции в Иране.
Американский дед поплыл окончательно.
❗️Відкрийте, б****ь, протоку, ви божевільні виродки. Або ви будете жити в пеклі, – Трамп про Іран.
«У вівторок в Ірані буде День електростанцій та День мостів, все в одному. Нічого з цього НЕ буде!».
Із цих 3-х дідів (Трамп/путін/Сі), що намагаються поділити світ, поки що найадекватнішим виглядає Сі. Принаймні доки не вирішить захопити Тайвань силою. Дехто скаже, що Китай заганяє багато країн у фінансову кабалу (надає кредити з умовами) і користується цим. Воно то так, але це те саме як звинувачувати банки в наданні споживчих кредитів під 40%. У кожного своя голова на плечах - не хочеш не бери
ООН пророкує Україні демографічний антирекорд: до 2050 року молодь може складати лише 6,6% населення. Демограф пояснює, чому ці цифри — лише попередження та як війна переписує майбутнє нації.
Підтверджую!! Але до 2040 хай ще побудуть!!
Вот только на колечество молодежи это вряд ли сильно повлияет...
Президент США Дональд Трамп сподівається, що мирна угода з Іраном буде укладена вже "до завтрашнього дня". Про це в ефірі каналу Fox News заявив журналіст, який перед тим поспілкувався з американським лідером.
"Я запитав його про можливість угоди з іранцями. І президент сказав мені, що, на його думку, він зможе досягти угоди до завтра. Він сказав: "Я думаю, на завтра є хороші шанси, вони ведуть переговори просто зараз", – заявив журналіст.
Він додав, що отримав цей коментар вже після публікації в Truth Social, де Трамп пригрозив Ірану ударами по енергетиці.
Hotab написав:pesikot В проекті нового бюджету Трампоній не лише обнулив допомогу Україні, а і USAID помножив на нуль.
На ту Африку пофіг, але ...
У нас по місту їздить багато комунальної техніки, яка була передана місту від USAID А була передана, тому що рашисти багато побили саме комунальної техники
Hotab написав:В принципі буде голодувати Африка чи ні , навряд чи я всплакну, але бажано щоб коцаби не знайшли гроші для Африки замість американських. Бо буде «ЦАР» по всій Африці .
Кацапи можуть знайти гроші для Африки за умов - повністю відібрати гроші у росіян
ООН пророкує Україні демографічний антирекорд: до 2050 року молодь може складати лише 6,6% населення. Демограф пояснює, чому ці цифри — лише попередження та як війна переписує майбутнє нації.