hxbbgaf написав:Ізраїль прийняв судно із краденим українським зерном. А зєля підписав закон, щоб садити людей на 8 років за образу євреїв.
Мені не подобається Зеленський бо в мене до нього претензій вагон..... Але це повідомлення-це проста маніпуляція і так як в ній використано ЄВРЕЇ, то ноги ростуть з педерації.....
Так на хлопський розум Крим окупований вже 10 років... Чи є там зерно вирощене українцями? Тим більше, що євреї два тижні тримали цей балкер не пускаючи в порт , перевіряючи юридичну чистоту зерна... Там є нюанс, що захід в Порт Криму без дозволу України повинен тягнути санкції на судно автоматично..
В чому маніпуляція, в тому, що Зєля підписав закон? Дискримінаційний і антиконституційний по суті, бо стосується тільки однієї національності. Ну, друзі явно так не роблять. Як і те, що Ізраїль нам ніяк не допоміг, навіть в перші півтора роки війни, коли в самому Ізраїлі все було мирно, теж багато про шо говорить.
Франція, Німеччина, Нідерланди та Італія проти прискореного членства України в ЄС
Це фактично означає що Україні потрібні мінімум 10 років на вступ(як іншим країнам). А знаючи Україну зсередини - це означає ніколи ми туди не вступим.
Франція, Німеччина, Нідерланди та Італія проти прискореного членства України в ЄС
Це фактично означає що Україні потрібні мінімум 10 років на вступ(як іншим країнам). А знаючи Україну зсередини - це означає ніколи ми туди не вступим.
зі свого досвіду ти розумієш, що ти не зміг би вступити. а з мого досвіду та моїх знайомих - не бачу проблем...
_hunter написав:А я якщо "признай" что вариантов "чуть" больше двух? Например "Підприємець-барыга": будущее - может оно будет, может нет. А вот "початы з сэбэ" можно уже сегодня. В то время как в той же Польше весь народ медленно шел в светлое будущее...
В 40 млн країні - варіантів 40млн +1 млн..... Але Варіантів в ТЕБЕ всього два .....
Ага: или алкомаркет или такси Я ж о чем: человек _вообще нифига_ даже в среднем бизнесе не понимает, но на серьезных щах пытается в макроэкономику...
людина, яка до бізнесу немає ніякого відношення, повчає людину, яка на практиці зробила далеко не один бізнес - але хунтер та його однодумці не бачать протиріччя та самовпевнено повчають інших
Востаннє редагувалось Shaman в Сер 15 кві, 2026 10:29, всього редагувалось 1 раз.
зі свого досвіду ти розумієш, що ти не зміг би вступити. а з мого досвіду та моїх знайомих - не бачу проблем.
Проблем нет. Но и вступления в ЕС почему-то тоже нет. И пока не очень просматривается.
Проблем немає в Шамана, напевно строчить з-за кордону. В України проблем маса, зокрема корупція. У нас корумповане все - влада, суди, ТЦК, навіть низи. Такої тотальної корупції немає ніде в ЕС. Я не вважаю корупцію прям такою великої проблемою, але в ЕС нас не візьмуть і все, бо це не відповідає вимогам ЕС.
зі свого досвіду ти розумієш, що ти не зміг би вступити. а з мого досвіду та моїх знайомих - не бачу проблем.
Проблем нет. Но и вступления в ЕС почему-то тоже нет. И пока не очень просматривается.
Проблем немає в Шамана, напевно строчить з-за кордону. В України проблем маса, зокрема корупція. У нас корумповане все - влада, суди, ТЦК, навіть низи. Такої тотальної корупції немає ніде в ЕС. Я не вважаю корупцію прям такою великої проблемою, але в ЕС нас не візьмуть і все, бо це не відповідає вимогам ЕС.