ЛАД написав:... И мне не надо, чтобы мне кто-то что-то ВІДДАВАВ. Никогда в жизни не ждал этого. Как и сегодня не жду, что будивельник будет меня кормить.
бо він й так годує.
щось ваші однодумці не поспішають платити в бюджет, щоб вам пенсію виплатили. але претензії у вас до тих, хто платить, така от хибна логіка...
Це дуже розповсюджене явище на цьому форумі ...
Наприклад, багато хто тут проти корупції, але це тіж самі, які завдяки корупції собі порішали )
budivelnik написав:Особисто я збудував тисячі м2 житла на продаж , сотні м2 комерційної нерухомості( за чужі гроші, тобто виконував чуже замовлення) , 150 м2 комерційної нерухомості для себе
Сам, один?
Ще один Сам один -ніхто навіть покакати не може... бо якщо дупу підтирає , то або подорожником або піпіфаксом і в унітаз до виготовлення якого відношення не має, і водою зливає яке не відром наносив......
Так не треба писати "я збудував". Один штрих, а можеш дати сайт твоєї компанії? Порівняємо з кимось.
ЛАД написав:О Долярчике спорить не буду, он давно не появляется, спросить не получится. Но я, вроде, помню, что первую квартиру он заработал на Польше.
ЛАД, типичный пример пропаганды ...
Когда ты дважды привел абсолютно лживое сообщение "Долярчик первую квартиру заработал в Польше"
Долярчик и первую, и вторую квартиру заработал, продавая контрафактный товар на базаре
budivelnik написав:Ще один Сам один -ніхто навіть покакати не може... бо якщо дупу підтирає , то або подорожником або піпіфаксом і в унітаз до виготовлення якого відношення не має, і водою зливає яке не відром наносив......
Так не треба писати "я збудував". Один штрих, а можеш дати сайт твоєї компанії? Порівняємо з кимось.
Що там з Не кажи мені що я маю робити -і я промовчу куди ти маєш йти... Більше ніж я про свою економічну діяльність на цьому форумі не написав ЖОДЕН Ба більше Навіть 5% від того що озвучив про себе я - тут не озвучив НІХТО То ТРУСИ-ХРЕСТИК спочатку ти розповідаєш про себе і ПРОСИШ мені так само відверто розповісти про себе Чекаю
ПС дуже нагадує політику лада Ти йому В Україні російських шкіл було 50 на 50 він - то так треба було Тоді ти в росії українських шкіл не було - тоді він - так треба було Тоді ти Коли Україна отримала незалежність вона перших 25 років зменшувала російські школи повільно і через 25 років російських стало 30% а Українських 70 лади -це геноцид Тоді ти а педерація зменшила кількість українських шкіл в ОРДЛО і Криму до нуля - за 3 роки... Лади - це нормально..
Те саме і вт313 - а ну роздягнись догола, а я поки в тіньку постою....
Якщо штрихами Я 1965 року народження Офіціно 34,7 років стажу, вийшов на пенсію 01-01-2026 Останні 30 років ФОП на загальній системі Останні 5 років - податкові платежі 600 000+ грн/рік
vt313 як бачиш твоє нутро з гнильцою я передбачив і на твої питання відповів до того як ти написав про себе.. Але відповідь типу Я працював в такій то кампанії... нікому про тебе нічого не каже Ким працював як працював скільки доган отримав чи гарно мив туалети.. давай-не стидайся.....
budivelnik написав:Якщо штрихами Я 1965 року народження Офіціно 34,7 років стажу, вийшов на пенсію 01-01-2026 Останні 30 років ФОП на загальній системі Останні 5 років - податкові платежі 600 000+ грн/рік
Що ще треба?
Сайт компанії. Або ще щось, що може це підтвердити. Наприклад код ЄДРПОУ.
Трохи подумав, якщо сайту немає, то це звичайний совок, а не пристойна компанія.
Востаннє редагувалось vt313 в Чет 16 кві, 2026 18:16, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав:Якщо штрихами Я 1965 року народження Офіціно 34,7 років стажу, вийшов на пенсію 01-01-2026 Останні 30 років ФОП на загальній системі Останні 5 років - податкові платежі 600 000+ грн/рік
Що ще треба?
Сайт компанії. Або ще щось, що може це підтвердити. Наприклад код ЄДРПОУ.
Слухай Шерлок Холм.. Ти працював в АСОЦІАЦІЇ яка в 2019 році складалась з 33 осіб з статутним капіталом в 253000 грн... Ти якого милого тут пальці розставляєш Ти знаєш що ОЗНАЧАЄ ФОП ? ФОП це фізична особа підприємець.. тобто тобі треба що знати ? і навіщо? моє прізвище пошукай на сторінках цього форуму десь в 2013-2015 я давав інтервью Там мене представляли... мій інтендифікаційни а коли я побачу твій? чи лада Чи ще уточнимо А скільки і чиїх інтендифікаційних з тут присутніх крім свого ти знаєш? то чому для мене таке виключення?