budivelnik написав:Якщо штрихами Я 1965 року народження Офіціно 34,7 років стажу, вийшов на пенсію 01-01-2026 Останні 30 років ФОП на загальній системі Останні 5 років - податкові платежі 600 000+ грн/рік
Що ще треба?
Сайт компанії. Або ще щось, що може це підтвердити. Наприклад код ЄДРПОУ.
Слухай Шерлок Холм.. Ти працював в АСОЦІАЦІЇ яка в 2019 році складалась з 33 осіб з статутним капіталом в 253000 грн... Ти якого милого тут пальці розставляєш Ти знаєш що ОЗНАЧАЄ ФОП ? ФОП це фізична особа підприємець.. тобто тобі треба що знати ? і навіщо? моє прізвище пошукай на сторінках цього форуму десь в 2013-2015 я давав інтервью Там мене представляли... мій інтендифікаційни а коли я побачу твій?
Мені треба було впевнитись, що ти балабол. Я впевнився. ФОП. Чудово. Ти себе забезпечив. ніяких претензій. І все більше нічого не треба. Нічого, що можна побачити ти не зробив. І це основа.
Всі танкери які пробували вийти з Іранських портів і вийти з Ормузської затоку - були розвернуті кораблями ВМС США в тому числі були розвернуті два танкери які йшли з іранського порту Чахбар (не є портом в затоці).
vt313 написав:Мені треба було впевнитись, що ти балабол.
А я впевнився що люди які працювали в рогах і копитах -мають завищені амбіції бо вважають що хтось їм щось ПОВИНЕН показати , в той час коли їх величності не збираються робити того ж самого. Тому йди ......
ПС а що треба побачити що я зробив? От я здав в експлуатацію 1500м2 житла ...як фізична особа (код що у фопа що в індивідуала той самий) - це мені рахується? Я так само як і ти працював в БУ11 - 7 років - є так само як і в тебе запис в трудовій- що будемо вважати що я робив і що робив ти в трудовій то нічого крім запису часу роботи так само в мене в трудовій запис про службу в СА -там тільки дати -це рахується..
Тому якщо ти здурі вважаєш що ТІЛЬКИ робота в акціонерному товаристві рога і копита - щось доводить.. то для мене це фігня... я по записам був генеральним директором цілого концерну( правда той концерн здох не наордившись) але запис - є....
Так що паперовим людям аля ти і лад -головне бОмАжКа нормальним людям а-ля я - головне наявність матресурсів Приїдеш у Львів я тобі їх на 10 млн представлю...при чому це ринкова вартість а не балансова.
Востаннє редагувалось budivelnik в Чет 16 кві, 2026 18:33, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав:Всі танкери які пробували вийти з Іранських портів і вийти з Ормузської затоку - були розвернуті кораблями ВМС США в тому числі були розвернуті два танкери які йшли з іранського порту Чахбар (не є портом в затоці).
budivelnik написав:Всі танкери які пробували вийти з Іранських портів і вийти з Ормузської затоку - були розвернуті кораблями ВМС США в тому числі були розвернуті два танкери які йшли з іранського порту Чахбар (не є портом в затоці).
провели рудому по губам @Xenon
MarineTraffic в Ормузском проливе и на входе в Оманский залив за последние 36 часов
Связанные с Ираном суда начали выбирать новый путь, чтобы обходить блокаду Ормузского пролива со стороны США — Bloomberg
По крайней мере два судна, которые связаны с Ираном и находятся под американскими санкциями, в четверг, 16 апреля, прошли через Ормузский пролив в Персидский залив. Вероятно, они воспользовались новым маршрутом из ОАЭ, несмотря на третий день блокады со стороны США. По данным о слежении за судами, собранным агентством Bloomberg, помимо судов, направлявшихся в порт, два нефтяных танкера, связанных с Китаем, вышли из Персидского залива и направились в Оманский залив.
Востаннє редагувалось Xenon в Чет 16 кві, 2026 19:22, всього редагувалось 2 разів.
ЛАД написав:Чат мне дал следующие цифры для полной себестоимости (LCOE - с учётом строительства, кредитов, амортизации): АЭС - ~1.5–2.5 грн/кВт·ч; ГЭС - ~1.5–3.0 грн/кВт·ч; ТЭС - ~3–8 грн/кВт·ч; СЭС - ~1.8–3.5 грн/кВт·ч. Есть ещё полная системная стоимость (LCOE + балансировка + резерв + сети). Согласно чатжпт она равна для АЭС - ≈ 1.7 – 3.0 грн/кВт·ч; ГЭС - ≈ 2.0 – 4.0 грн/кВт·ч; ТЭС - ≈ 4.0 – 9.0 грн/кВт·ч; СЭС - ≈ 3.5 – 7.0 грн/кВт·ч. Учитывая, что доля ТЭС у нас низкая, даже полная системная стоимость трёх основных источников ээ (без СЭС) будет ниже цены для населения. И если её и надо поднимать, то ненамного.
А можна привести ці розрахунки? В другому списку (LCOE + балансировка + резерв + сети) там відверта фігня. Цікаво звідки вона взялась.
За данные чатжпт я не отвечаю. Спросите у него. Я такими расчётами не занимался. Если у вас есть другие данные, приведите, пожалуйста, буду благодарен.
Xenon написав:По данным о слежении за судами, собранным агентством Bloomberg, помимо судов, направлявшихся в порт, два нефтяных танкера, связанных с Китаем, вышли из Персидского залива и направились в Оманский залив.
наверное х..ло и трампону интернет отключил ...хотя трампон в соцсетях Иран уже победил минимум раза 3 и планирует через 3 недели целоваться в засос с СИ))) писдил ин экшн
ЛАД написав: За данные чатжпт я не отвечаю. Спросите у него. Я такими расчётами не занимался. Если у вас есть другие данные, приведите, пожалуйста, буду благодарен.
Насчёт строительства заводов. Строители строят коробки. А заводы таки строят/создают Ахметовы, Пинчуки и прочие Таруты, а не строители. Хотя своими руками они ничего не делали. Лавочники создают магазины и не могут себе даже представить, что заводы могут приносить прибыль. И думают, что вся промпродукция растёт на деревьях и продаётся в магазинах (последнее верно, продаётся). И не знают, что оборудование их магазинов, как ни удивительно, тоже произведено на заводах, которые никому не нужны.