budivelnik
В отличие от вас я не радикал.
И опять же в отличие от вас у меня нет желания сдирать с кого-то "шкіру живцем".
|
|
budivelnik
В отличие от вас я не радикал. И опять же в отличие от вас у меня нет желания сдирать с кого-то "шкіру живцем". Востаннє редагувалось ЛАД в Суб 18 кві, 2026 15:19, всього редагувалось 1 раз.
нічого собі тут почали сталіна відбілювати? ЛАД, ти форум не переплутав?.. Голодомор цілеспрямовано створила влада - якраз для українських селян. тому ЛАД, якщо його коріння в Харкові може й не чув від своїх про це, бо в місті його не було. а от в селах навколо його пам'ятають. й відповідальність за це несуть дотичні до влади, яких значно менше, ніж інше населення. а то вже почали накидати на всіх українців - типу вони самі винні в Голодоморі. не знаю, який там був національний склад, але гадаю в НКВС розмовляли саме російською. Ти соглашенец з москальским уклоном..... Тепер модна теорія ігор Розглянь гру з наступними умовами 1 Визначаємо скільки людей знищили борці за свободу України на території України. 2 Потім визначаємо скільки людей знищили борці проти того щоб Україна існувала. 3 Від більшої кількості віднімаємо меншу і ту національність яка знищила більше - знищуємо стільки щоб рівняти кількості 4 Перед виконанням пункту 3 даємо право мешканцям України самостійно визначитись з тим якої вони національності. Питання на засипку Чи залишиться в Україні хоч одна людина яка скаже що вона росіянин(поляк/угорець)?
Shaman
Крыша совсем поехала? Я не "відбілюю сталіна", а осуждаю радикалов с любой стороны, которые, как будивельник, готовы с людей "шкіру живцем" сдирать. И таких, как вы, которые готовы и способны из любого человека сделать "агента сигуранцы". Оба эти варианта ничем не отличаются от НКВДистов. Когда-то мы пришли к согласию, что вы социал-фашист. После такого поста вынужден убрать слово "социал" и оставить просто фашист. Дай вам волю, даже не представляю себе, какими цифрами исчислялись бы жертвы. нічого ви не пояснювали - ви кажете, що ви робите такі висновки. але жодного обгрунтування, лише для того, щоб знівелювати мої думки, бо аргументами ви їх заперечити не можете. тому будь-ласкаві, поясніть ще раз, щоб я й вам, й іншим довів хибність цих звинувачень. а докине поясните - будь-які звинувачення на мою адресу - це чисте балабольство.
Іран та США окрема тема - навіщо ви про це згадуєте, щоб заплутати розмову. можемо окремо обговорити. а з приводу Папи - що я перевів? Папа засудив - добре, він засуджує війни - й в Україні, й в Ірані - це логічно позиція. й так, хочу почути вашу оцінку тому, що на відміну від Папи гундяй виправдовує війну. до речі, патріарх тієї частини церкви, яка не визнає українську церкву. визнайте ви очевидне - це були не питання, це були хамські наїзди - ви їх стільки разів писали, напишіть ще раз - й тоді подивимось це питання чи хамство? є держава, є мобілізація, є певні правила. почніть з ухилянтів, які свідомо ухиляються або порішали за гроші (в чому завзято намагаються звинуватити мене). прийде моє черга - піду й я. а накидати на мене, бо мої очевидні погляди не стикуються з вашим радянським світосприйняттям - це не про об'єктивність, це чиста демагогія. немає аргументів - переходимо на особистості. ви вважаєте, що мені цікаво - це я змушений. бо ви транслюєте очевидно шкідливі думки, які в тому числі й не дають нам побудувати нормальну країну. ви цього не розумієте, але так я. навіть проста думка Будівельника - щоб досягти успіху, треба 20-30 років посилено попрацювати викликає чомусь тут дурну реакцію - але це ж очевидно... й ваша заздрість до успіху інших теж показова. тому ви просто "терпила" по життю, який чекає, що за нього хтось вирішить - й лише на форумі "со всей пролетарской ненавистью обличаете вражеские элементы"
Підсумовуємо Комуняки які ЗНИЩИЛИ - білі і пухнасті і лади їм аплодують Ті хто ПРОПОНУЄ ПОРІВНЯТи і ПОКАЯТИСЬ -ті фашисти на яких клейма ніде ставити... ПС А от реакція старичка парторга - мені подобається... Їїї різкість повязана саме з тим що він УЯВИВ ( порахувавши мою пропозицію) скільки ж таких як він повинно бути знищено. Знає собака чиє сало зїла...
за часів сталіна не було радикалів - це була державна політика. приклад абсолютно некоректний. й знову перекручення - я далеко не у всіх показую хибні думки. є купа адекватних людей. а є ІПСОшники та міцеві дурники, які свідомо/несвідомо пишуть хибну маячня. таким я пояснюю, де вони не праві. й до речі, наведіть приклад, з кого я роблю агента? а то знову якись фантазії... ЛАД
й так, ще одне питання, яке ви свого часу не побачили. ЗАРАЗ хто винен у заморожуванні перемовин - Україна чи Раша? щоб потім не було чергових казок, що Україна від чогось відмовилась... й ще одне питання про перемовини. Україна пішла на багато поступок - а на які поступки взагалі пішла Раша? які свої вимоги вона зняла? щось взагалі нічого не зміг згадати...
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||