Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 17483174841748517486>
Повідомлення Додано: Суб 18 кві, 2026 15:15

budivelnik
В отличие от вас я не радикал.
И опять же в отличие от вас у меня нет желания сдирать с кого-то "шкіру живцем".
Востаннє редагувалось ЛАД в Суб 18 кві, 2026 15:19, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 18 кві, 2026 15:18

ЛАД написав:
  budivelnik написав:.........
А Голодомор це хто СоздАл условія?

Точно такие же радикалы, как вы, только с другой стороны.

нічого собі тут почали сталіна відбілювати? ЛАД, ти форум не переплутав?..

Голодомор цілеспрямовано створила влада - якраз для українських селян. тому ЛАД, якщо його коріння в Харкові може й не чув від своїх про це, бо в місті його не було. а от в селах навколо його пам'ятають. й відповідальність за це несуть дотичні до влади, яких значно менше, ніж інше населення. а то вже почали накидати на всіх українців - типу вони самі винні в Голодоморі. не знаю, який там був національний склад, але гадаю в НКВС розмовляли саме російською.
Shaman

Подякував: 830 раз.
Подякували: 1766 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Суб 18 кві, 2026 15:19

ЛАД написав:budivelnik

в кращому випадку - конформіст. власне коли таких багато, саме найбільші злочини й роблять - а потім розповідають - так я не знав, це все хтось винен, я лише виконував накази...
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Суб 18 кві, 2026 15:22

Ти
соглашенец з москальским уклоном.....
Тепер модна теорія ігор
Розглянь гру з наступними умовами
1 Визначаємо скільки людей знищили борці за свободу України на території України.
2 Потім визначаємо скільки людей знищили борці проти того щоб Україна існувала.
3 Від більшої кількості віднімаємо меншу і ту національність яка знищила більше - знищуємо стільки щоб рівняти кількості
4 Перед виконанням пункту 3 даємо право мешканцям України самостійно визначитись з тим якої вони національності.

Питання на засипку
Чи залишиться в Україні хоч одна людина яка скаже що вона росіянин(поляк/угорець)?
budivelnik

Подякував: 300 раз.
Подякували: 3017 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 18 кві, 2026 15:26

Shaman
Крыша совсем поехала?
Я не "відбілюю сталіна", а осуждаю радикалов с любой стороны, которые, как будивельник, готовы с людей "шкіру живцем" сдирать.
И таких, как вы, которые готовы и способны из любого человека сделать "агента сигуранцы".
Оба эти варианта ничем не отличаются от НКВДистов.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 18 кві, 2026 15:30

budivelnik написав:
Ти
Тепер модна теорія ігор
1 Визначаємо скільки людей знищили борці за свободу України на території України.
3 Від більшої кількості віднімаємо меншу і ту національність яка знищила більше - знищуємо стільки щоб рівняти кількості
4 Перед виконанням пункту 3 даємо право мешканцям України самостійно визначитись з тим якої вони національності.

Питання на засипку
Чи залишиться в Україні хоч одна людина яка скаже що вона росіянин(поляк/угорець)?
Когда-то мы пришли к согласию, что вы социал-фашист.
После такого поста вынужден убрать слово "социал" и оставить просто фашист.
Дай вам волю, даже не представляю себе, какими цифрами исчислялись бы жертвы.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 18 кві, 2026 15:35

ЛАД написав:Shaman
Единственное, что можно ответить на ваши посты, это повторить ваш "омоним".
То, что ваши взгляды и высказывания = "вечная война" (ну, может, не вечная , но очень-очень долгая), я вам уже объяснял. Но вы "не понимаете".

нічого ви не пояснювали - ви кажете, що ви робите такі висновки. але жодного обгрунтування, лише для того, щоб знівелювати мої думки, бо аргументами ви їх заперечити не можете.

тому будь-ласкаві, поясніть ще раз, щоб я й вам, й іншим довів хибність цих звинувачень. а докине поясните - будь-які звинувачення на мою адресу - це чисте балабольство.
Точно так же с иранской войной. Обвинения в поддержке и одобрении США вы с возмущением отвергнете и начнёте требовать цитат. Но вы молодец - прямо нигде не высказываетесь, а косвенные высказывания вы 30 раз перекрутите. Даже элементарное сообщение об осуждении войны Папой Римским вы перевели на "Гундяя".

Іран та США окрема тема - навіщо ви про це згадуєте, щоб заплутати розмову. можемо окремо обговорити. а з приводу Папи - що я перевів? Папа засудив - добре, він засуджує війни - й в Україні, й в Ірані - це логічно позиція. й так, хочу почути вашу оцінку тому, що на відміну від Папи гундяй виправдовує війну. до речі, патріарх тієї частини церкви, яка не визнає українську церкву.
На простой вопрос вы ответить не можете, то ссылаетесь на "оскорбительный тон", теперь ставите мне условия. Впрочем, вчера вечером вы уже ответили достаточно ясно - защищать родной Харьков или Днепр вам западло. Вот Львов - другое дело, там пойдёте. Правда, скорее всего, потому, что деваться некуда будет - западнее уже граница, за которую вас не отпускают. :)
визнайте ви очевидне - це були не питання, це були хамські наїзди - ви їх стільки разів писали, напишіть ще раз - й тоді подивимось це питання чи хамство? ;)

є держава, є мобілізація, є певні правила. почніть з ухилянтів, які свідомо ухиляються або порішали за гроші (в чому завзято намагаються звинуватити мене). прийде моє черга - піду й я. а накидати на мене, бо мої очевидні погляди не стикуються з вашим радянським світосприйняттям - це не про об'єктивність, це чиста демагогія. немає аргументів - переходимо на особистості.
Знаете, я много раз пытался с вами нормально разговаривать, но никак.
Не имею чести быть знакомым с вами лично, может быть, оффлайн вы вежливый и культурный человек и, вообще, белый и пушистый. Но онлайн, когда можно сохранить инкогнито, люди меняются. Здесь на форуме вы производите впечатление очень скользкого и неприятного человека, чистого и не очень квалифицированного пропагандончика.
Беседовать с вами не интересно да и не о чем.
ви вважаєте, що мені цікаво - це я змушений. бо ви транслюєте очевидно шкідливі думки, які в тому числі й не дають нам побудувати нормальну країну. ви цього не розумієте, але так я. навіть проста думка Будівельника - щоб досягти успіху, треба 20-30 років посилено попрацювати викликає чомусь тут дурну реакцію - але це ж очевидно... й ваша заздрість до успіху інших теж показова. тому ви просто "терпила" по життю, який чекає, що за нього хтось вирішить - й лише на форумі "со всей пролетарской ненавистью обличаете вражеские элементы" :lol:
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Суб 18 кві, 2026 15:35

ЛАД написав:
  budivelnik написав:
Ти
Тепер модна теорія ігор

Питання на засипку
Когда-то мы пришли к согласию, что вы социал-фашист.
После такого поста вынужден убрать слово "социал" и оставить просто фашист.
Дай вам волю, даже не представляю себе, какими цифрами исчислялись бы жертвы.

Підсумовуємо
Комуняки які ЗНИЩИЛИ - білі і пухнасті і лади їм аплодують
Ті хто ПРОПОНУЄ ПОРІВНЯТи і ПОКАЯТИСЬ -ті фашисти на яких клейма ніде ставити...

ПС
А от реакція старичка парторга - мені подобається...
Їїї різкість повязана саме з тим що він УЯВИВ ( порахувавши мою пропозицію) скільки ж таких як він повинно бути знищено.
Знає собака чиє сало зїла...
budivelnik

Подякував: 300 раз.
Подякували: 3017 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 18 кві, 2026 15:39

ЛАД написав:Shaman
Крыша совсем поехала?
Я не "відбілюю сталіна", а осуждаю радикалов с любой стороны, которые, как будивельник, готовы с людей "шкіру живцем" сдирать.
И таких, как вы, которые готовы и способны из любого человека сделать "агента сигуранцы".
Оба эти варианта ничем не отличаются от НКВДистов.

за часів сталіна не було радикалів - це була державна політика. приклад абсолютно некоректний.

й знову перекручення - я далеко не у всіх показую хибні думки. є купа адекватних людей. а є ІПСОшники та міцеві дурники, які свідомо/несвідомо пишуть хибну маячня. таким я пояснюю, де вони не праві. й до речі, наведіть приклад, з кого я роблю агента? а то знову якись фантазії...
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Суб 18 кві, 2026 15:44

ЛАД

й так, ще одне питання, яке ви свого часу не побачили. ЗАРАЗ хто винен у заморожуванні перемовин - Україна чи Раша? щоб потім не було чергових казок, що Україна від чогось відмовилась...

й ще одне питання про перемовини. Україна пішла на багато поступок - а на які поступки взагалі пішла Раша? які свої вимоги вона зняла? щось взагалі нічого не зміг згадати...
Shaman

Профіль

2
4
5
  #<1 ... 17483174841748517486>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти