Shaman написав:.............. але дивись закінчиться не війна, закінчиться її поточна гаряча фаза. а сама війна з Рашею в холодному форматі буде до зміни політичного курсу/влади на Раші.
Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко прокоментував поведінку поліцейських на місці теракту у Києві 18 квітня та анонсував кадрові рішення у столичній поліції.
У своєму дописі у Telegram Клименко назвав дії поліцейського та поліцейської, які прибули на місце теракту, ганебними. «Ганебна, негідна поведінка. Це — сором для всієї системи. Вони відсторонені, триває розслідування щодо цього. Також будуть прийняті додаткові кадрові рішення щодо керівників», — написав Клименко. Він також наголосив, що є не коректним робити узагальнення щодо всієї поліції, спираючись на дії двох працівників. «Окремі ситуації не відображають систему в цілому. Адже навіть у цій же спецоперації професійно та швидко діяв КОРД, кримінальні аналітики та інші залучені сили», — вказав очільник МВС.
Побачимо результати, якщо вони будуть. Щоб не закінчилось як з Чернишевим та Міндичем Те що Клименко навіть не думає про відставку - вже великий мінус. Його слова говорять про те що збираються просто повісити всіх собак на ти двох ненавчених.. думаю максимум це відправлять їх для виду у Лють , "змивати ганьбу кровю". І все залишиться по старому
Shaman написав:щось наші критики поліція анічичирк про ще один висновок з цієї трагедії
для доступу до статті потрібно ввести email
Щодо ситуації взагалі, я порівнюю це з Ізраїлем. Ми дуже часто спостерігаємо схожі дії на вулицях міст Ізраїлю.
Якщо подивитися статистику і провести аналіз, дуже часто саме звичайні пересічні громадяни [реагують у подібних випадках], маючи на законних підставах зброю при собі, розуміючи, як нею користуватися.
Ми знаємо, що в Ізраїлі військову службу проходять практично всі. Це також момент до розуміння, хто і як володіє зброєю.
І пересічні громадяни часто, маючи законні підстави, припиняють схожі дії терористів, суїцидників, кого завгодно.
До речі, дуже схожу ситуацію ми маємо, наприклад, в Техасі, це штат Сполучених Штатів Америки. Я там навчався, жив, спостерігав якісь речі. Там навіть біля входу будинки, квартири, люди полюбляють такий напис робити: «Ми ніколи не телефонуємо в поліцію».
У них дозвіл на зброю — це мастхев, те, що багато людей мають не одну одиницю. І, знову ж таки, часто припиняють [незаконні] дії самостійно.
"не телефонуємо в поліцію" - сподобалось. про таке не чув а от при ситуації зі злочинністю в якомусь, штаті де приховане носіння зброї заборонено, а відкрите можливе. так от в районі, де патрулюють місцеві мешканці - аля дружинники з гвинтівками через плече - дуже низька статистика зі злочинами проти власності...
Всё классно. Вот только достаточно регулярны сообщения о расстрелах людей то в школах, то в колледжах, то в церквях, то ещё где. И сообщения об убийствах и покушениях на политических деятелей разного ранга.
_hunter написав:Ок, принимается. Еще вопрос неудобный: финансирование от ЕС/Штатов этой "холодной фазы" - сократится/увеличится/без изменений?
...... ти розумієш, що Раша несе шалені втрати від цієї війни? при відсутності якихось реальних здобутків...
Слив - как и ожидалось - засчитываем.
"втрати" - в чем? - в рублях?.. "шалені" - это в _годах_ — сколько?
граєшся в демагога? слабенько. а відповіді мої редагуєш
ти задав кілька питань, я відповів. на мої питання - ти мовчиш, відверто злився. тому я запропонував тобі самому відповісти. а оці запитання з претензіями трохи відкласти. це не злив, це тримати дискусію на прийнятному рівні - коли люди задають питання-відповідають - по черзі. 2:0, твій хід
зазвичай такі як ти, тікають
Востаннє редагувалось Shaman в Нед 19 кві, 2026 14:49, всього редагувалось 1 раз.
Shaman написав:.............. але дивись закінчиться не війна, закінчиться її поточна гаряча фаза. а сама війна з Рашею в холодному форматі буде до зміни політичного курсу/влади на Раші.
Когда?
що коли? коли влада на Раші зміниться? кажуть, що коли Микола 2 зустрічав 1917 рік, очікував, що все налагодиться
такі речі трапляються раптово, як 91 рік наприклад. або 89 в Румунії. напрямок руху зрозумілий, а коли? строки - це завжди імпровізація...
Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко прокоментував поведінку поліцейських на місці теракту у Києві 18 квітня та анонсував кадрові рішення у столичній поліції.
У своєму дописі у Telegram Клименко назвав дії поліцейського та поліцейської, які прибули на місце теракту, ганебними. «Ганебна, негідна поведінка. Це — сором для всієї системи. Вони відсторонені, триває розслідування щодо цього. Також будуть прийняті додаткові кадрові рішення щодо керівників», — написав Клименко. Він також наголосив, що є не коректним робити узагальнення щодо всієї поліції, спираючись на дії двох працівників. «Окремі ситуації не відображають систему в цілому. Адже навіть у цій же спецоперації професійно та швидко діяв КОРД, кримінальні аналітики та інші залучені сили», — вказав очільник МВС.
Побачимо результати, якщо вони будуть. Щоб не закінчилось як з Чернишевим та Міндичем Те що Клименко навіть не думає про відставку - вже великий мінус. Його слова говорять про те що збираються просто повісити всіх собак на ти двох ненавчених.. думаю максимум це відправлять їх для виду у Лють , "змивати ганьбу кровю". І все залишиться по старому
а що, вже мало закінчитися з Міндічем та Чернишовим? ти наскільки далекий від судової системи? Міндіч в Ізраілі, там свої приколи...
_hunter написав:Как обычно: ответ на вопрос, который никто не задавал... Еще раз: "дата?" - можно просто год.
не можна я не ворожка...
Так и запишем: "не вечная, а дотихтпор, пока я не ворожка..."
В цьому житті відсутнє поняття АБСОЛЮТНО ДОБРЕ для усіх.... 1 З точки зору ДЕРЖАВИ Україна і її громадян 2010+ року народження - чим довше буде йти війна тим вища ймовірність розвалу педерації , а війна тривалістю до 2030= ГАРАНТОВАНОМУ РОЗВАЛУ педерації.... 2 З точки зору громадян України які ЖИВУТЬ сьогодні і старші 15 років - якщо Війна буде йти ще 5 років -це СИЛЬНО ПОГІРШИТЬ ЇХ ОСОБИСТЕ ЖИТТЯ , а життя бійців ЗСУ взагалі поділить навпіл (не тому що вони можуть загинути , а тому що провівши 5-10 років в окопах вони не зможуть адаптуватись до мирного життя)
То тобі треба який рік? 2027 - але щоб твої внуки ще розхльобували неаявність агресивної педерації на своїх кордонах? Чи 2030 - і тоді внукам пофіг , бо Україна по чисельності і економічній міцності буде більша/сильніша від будь якого осколка педерації.
Shaman написав:......... ось з якоїсь спроби щось виходить об'єктивне... можлива злочинна бездіяльність окремих представників поліції - так коректно... там же за посиланням написано - буде розслідування, про результати повідомлень...
Образец использования типичной методички советского пропагандиста - криника допустима и даже необходима, но никаких обобщений. "Если кто-то, кое где, у нас порой". И ещё, если помните: "головокружение от успехов", "перегибы на местах".
а можливо згоден моральна неготовність поліція - коли п'яного рагуля-нападника вбили в Дніпрі - скільки було вереску на форумі - що ж це коїться. тому так, всім доведеться звикати (в першу чергу суспільству), що агресивні дії мають наслідки...
Интересное сравнение. Безоружный пьяный бычок, который, в лучшем случае, нанесёт "лёгкие телесные повреждения" и вооруженный карабином человек, который уже стреляет в людей. Понятно, первого, можно и убить, а от второго надо убегать, а то ещё и вас убьёт.
Так и запишем: "не вечная, а дотихтпор, пока я не ворожка..."
...... То тобі треба який рік? 2027 - але щоб твої внуки ще розхльобували неаявність агресивної педерації на своїх кордонах? Чи 2030 - і тоді внукам пофіг , бо Україна по чисельності і економічній міцності буде більша/сильніша від будь якого осколка педерації.
Та што ж у вашей братии все к "шоп у соседа корова сдохла" сводится? В том 30м году к "кордонам/ВВП 91го" какое отношение будет? - меня, "почемуто", это больше интересует...